Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bezini açmamıştım. altını açtım bezi duruyordu. ama kakası sağ yan tarafından bezinin dışına taşmış. onu görmemiştim.
Sürekli eli ağzında.. eldiven takıyorum ellerine sürekli. ama bazen eldivenleri çıkıyor. kendini tırmalıyor..
Hepatit olabilir malesef bir gösterin isterseniz
Banyo yaptiracakken temizlemiyormusun altini bezini açıp da gitmek neyin nesi ? Bencede kendini suçlu hissetmelisinBebeğim daha 3 aylık. Geçen gün altını degiştirirken banyoda sıcak su hazırlamak için bi ara odadan çıktım. Geri döndüğümde ağzının kenarı kakalıydı. Eliyle kakasına dokunup ağzına götürmüş. Böyle birşey başına gelen oldu mu? Bebeğime birşey olur mu? çok korkuyorum. kendimi çok suçlu hissediyorum
akıllı olcak :)Bebeğim daha 3 aylık. Geçen gün altını degiştirirken banyoda sıcak su hazırlamak için bi ara odadan çıktım. Geri döndüğümde ağzının kenarı kakalıydı. Eliyle kakasına dokunup ağzına götürmüş. Böyle birşey başına gelen oldu mu? Bebeğime birşey olur mu? çok korkuyorum. kendimi çok suçlu hissediyorum