Bebek Beslenmesi Bebeğim kaka yapmayı bilmiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bulundugun yerde varsa cocuk cerrahisine gitmeni oneririm makat muayenesi yapsinlar siz isteyin bizde makatini cerrah yapmisti ama bu akili veren cocuk doktorumuz olmustu

Bebeğin günde kaç kere kaka yapıyor? Benim kızım kakasını yaparken bazen çığlık atıyor içim gidiyor valla. Ama günde 2-3 kere kakasını yapıyor ve kıvamıda iyi kabız değil yavrucağım. Bugün tam 43 günlük olduk biraz daha rahat yapıyor sanki en azından çığlık atmıyor. Ikınırken şekilden şekilde giriyor kıpkırmızı oluyor ama sonra ki rahatlığını tarif edemem yüzü gülüyor hemen.yeni doğduğunda okunmayı henüz bilmiyorlarmış o yüzden çok sık kaka yaparlarmış.bir süre sonra ıkınmayı öğreniyormuş ve ıkınırken popunu aynı zamanda gevşetmeyi bilmiyormuş ikisini aynı anda yapıyormuş bu nedenle kaka yaparken zorlanıyormuş bi süre sonra doktor geçer dedi eğer kaka yapıyor ve kabız değilse popoyu bence uyarmayın minik yavrularımız kendisi öğrensin dünyaya adapte olmaya çalışıyorlar

Aynı durum canım. 2-3 kez kaka yapar ve kabız değil. Yapınca rahatlıyor yapana kadar kıpkırmızı oluyor. Şimdi onun yani sıra uyku problemimiz başladı uyumuyor bir türlü.

Aynı durum canım. 2-3 kez kaka yapar ve kabız değil. Yapınca rahatlıyor yapana kadar kıpkırmızı oluyor. Şimdi onun yani sıra uyku problemimiz başladı uyumuyor bir türlü.
Kıyamam aynısı bende de başladı hatta sanırım kabız olduk bugün hiç kaka yapmadı dün de gübre gibi yaptı bakalım ne olacak kıvranmaktan uykuya tam dalamıyor...

Kıyamam aynısı bende de başladı hatta sanırım kabız olduk bugün hiç kaka yapmadı dün de gübre gibi yaptı bakalım ne olacak kıvranmaktan uykuya tam dalamıyor...
Acaba annelerimiz de bizim kadar evhamlı mıydı diyorum bazen. Biz çok pimpirikleniyoruz sanki

Kulaga tuhaf gelse de durum bu. Bilmiyorlar. Daha dogrusu vucutlarini kontrol etmeyi boyle ogreniyorlar.

Zeytin yağı vermeye başladım ve daha rahat yapıyor gibi geldi bana. Bio gia bıraktım gaz için de rezene veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…