Bebeğim kaka sorunu

Benim kızım da o aylardayken 8 günde bir yapıyordu ben çok dert etmiştim endişelenmiştim ama normal demişti sağlık ocağındaki görevli, sadece anne sütü alan bebek asla kabız olmaz demişti gerçekten de çok güzel kilo almıştı, kilo almasının alameti olabilir ben zeytinyağı sürdüm çubukla sonra o kadar aşırı yaptı ki altına büyük bi poşet serseniz iyi olur öyle bi şey yapacak olursanız biliyorum biraz pis bişey oldu söylediğim ama nereyse 10 ay oldu babasıyla ben hiç unutmadık ne biçim gelmişti kabız değildi ay yazarken iğrendim valla 😄:emir_bebek:
Merhaba makatına mı sürdünüz zeytinyağını

Merhaba makatına mı sürdünüz zeytinyağını
Merhaba evet ama 1 2 sefer yaptım dış kısmına doğru çok dikkatli bi şekilde. Sürekli yaparsanız kendiliğinden yapamaz, müdahaleyle yapmaya alışır. Zeytinyağı içiren de varmış 1 çay kaşığı

Merhaba evet ama 1 2 sefer yaptım dış kısmına doğru çok dikkatli bi şekilde. Sürekli yaparsanız kendiliğinden yapamaz, müdahaleyle yapmaya alışır. Zeytinyağı içiren de varmış 1 çay kaşığı
Ben içiriyorum işe yarıyor

Sadece anne sütü alıyorsa, huzursuzluğu yoksa doktora falan götürmeyin.
Son derece normal.
Huzursuzluğu yoksa 15 gün yapmasın, bir şey olmaz.
Ya teşekkür ederim doktor a gittim sizin dediğiniz i dedi burda bazıları ne kadar acımasız yorum yazmış inanamıyorum

Back