Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru en azından dışkılama problemi yazmalıydı. Kustuk burda.Ya arkadaşım buraya konu başlığı başka bişey bulamadın mı? Kaka yazmışsın bişeyler yerken midem kalktı. Başlıklarda biraz dikkatli olun.
Ayrıca burası doktor sitesi değil çocuk patlayacak nerdeyse niye bi doktora en azından aile hekimi ile görüşmediniz?
6 aydan küçük bebelere zeytinyağı tavsiye edilmiyor diye biliyorum.Bir çay kaşığından daha az zeytinyağı içirin ve o bölgeyede kulak çöpüyle uygulayın. Bebeklerde oluyor,benim oğlumda da olmuştu 1 hafta sonra içirince yapıvermişti. Ama 9 gün uzun bir süre yapmazsa mutlaka bir doktora gösterin
9 gün çok uzun bir sureBebeğim 3 aylık kakasını 9 gündür yapmadı niye böyle olan varmı herhangi bi şişkinliği yada farklı bişi yok
boyle uzun surw kabiz olan makatinda catlak olan cocuklara bazi dr lsr fitil yerine az zeytinyagi onerebiliyor.6 aydan küçük bebelere zeytinyağı tavsiye edilmiyor diye biliyorum.
Ay ben yanlış mı anladım? (gidip tekrar okudum =))) Arkadaş içirmekten bahsediyor, popoya sürmekten değil. Popoya sürülür tabi, bir şey olmaz.boyle uzun surw kabiz olan makatinda catlak olan cocuklara bazi dr lsr fitil yerine az zeytinyagi onerebiliyor.
benim kizimada zeytinyagi onermislerdi
benim kizada icirdik.Ay ben yanlış mı anladım? (gidip tekrar okudum =))) Arkadaş içirmekten bahsediyor, popoya sürmekten değil. Popoya sürülür tabi, bir şey olmaz.
Kabızlıktan bağırsak düğümlenmesine kadar herşey olabilir neden bu kadar beklediniz hemen acile götürün çocuğunuzu, varsa güvendiğiniz detaylı muayene eden kabız bu çocuk deyip göndermeyecek tahlillerini yapacak bi doktor olsunBebeğim 3 aylık kakasını 9 gündür yapmadı niye böyle olan varmı herhangi bi şişkinliği yada farklı bişi yok
Bize de dr önermişti. Günde 1 kere mamasının içine 1 çay kaşığı olarak.Ay ben yanlış mı anladım? (gidip tekrar okudum =))) Arkadaş içirmekten bahsediyor, popoya sürmekten değil. Popoya sürülür tabi, bir şey olmaz.
İlginç. Sindirim sistemleri hazır olmadığı, zeytinyağı asidik olduğu için ek gıdaya geçmeden zeytinyağı verilmiyor diye biliyorum. Öneren doktor neye göre öneriyor bilemiyorum tabi. Konu sahibi bunu da doktoruna sorsun, sormadan vermesin ne olur ne olmaz.Bize de dr önermişti. Günde 1 kere mamasının içine 1 çay kaşığı olarak.
İlginç. Sindirim sistemleri hazır olmadığı, zeytinyağı asidik olduğu için ek gıdaya geçmeden zeytinyağı verilmiyor diye biliyorum. Öneren doktor neye göre öneriyor bilemiyorum tabi. Konu sahibi bunu da doktoruna sorsun, sormadan vermesin ne olur ne olmaz.