Bebeğim kaka sorunu

Ayse_4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
182
-109
98
Bebeğim 3 aylık kakasını 9 gündür yapmadı niye böyle olan varmı herhangi bi şişkinliği yada farklı bişi yok

Anne sütü alan bebeklerde 1 haftaya kadar normal olabileceği soylenirdi daha fazla zaman kaybetmeden bir doktora danışın isterseniz

Benimki de 1 hafta oldu bugün 😏 Fıtık ameliyatından sonra 3 hafta parmakla yaptırtmıştık doktor o yüzden yapmıyor parmağı bırak arada yağ sür demişti ama hala gelen giden yok 🙄 yarın çocuk doktorumuza randevu var bakalm o ne diyecek 😞😞

9gün çok fazla. 1 çay kaşığı zeytinyağı verin, çok az da kulak çubuğuyla makatına sürün. En geç 1-2 güne yine yapmazsa doktora gidin.

Bebeğim 3 aylık kakasını 9 gündür yapmadı niye böyle olan varmı herhangi bi şişkinliği yada farklı bişi yok
Hiç normal değil zeytinyağı verdib mi sıcak dus kaldır karnına zeytinyağı ile masaj hal bir çay kasığında zeytinyağı içir buna rağmen yapmazsa dr.dan fıtıl işte çok ağlıyordur kesin içinde gaz birikmesi oluyor aşırı ağlar ve huysuz olur bacaklarını çeker bir an önce yap bunları hafif poposuna kulak pamuğu ile zeyrinyagda surebilitsin benim ikizler böyle 4 ay geçirdi şükür bir zararı yok

Ya arkadaşım buraya konu başlığı başka bişey bulamadın mı? Kaka yazmışsın bişeyler yerken midem kalktı. Başlıklarda biraz dikkatli olun.
Ayrıca burası doktor sitesi değil çocuk patlayacak nerdeyse niye bi doktora en azından aile hekimi ile görüşmediniz?
Haklisiniz kaka deil boku demeliydi 😄

Benim kızım da o aylardayken 8 günde bir yapıyordu ben çok dert etmiştim endişelenmiştim ama normal demişti sağlık ocağındaki görevli, sadece anne sütü alan bebek asla kabız olmaz demişti gerçekten de çok güzel kilo almıştı, kilo almasının alameti olabilir ben zeytinyağı sürdüm çubukla sonra o kadar aşırı yaptı ki altına büyük bi poşet serseniz iyi olur öyle bi şey yapacak olursanız biliyorum biraz pis bişey oldu söylediğim ama nereyse 10 ay oldu babasıyla ben hiç unutmadık ne biçim gelmişti kabız değildi ay yazarken iğrendim valla 😄:emir_bebek:

Sevgili konu sahibi , küçük bebisi olan annelerin kaka kelimesini ne kadar rahat kullandığını diğer insanlar bilmiyor , önceden biri de benim yanımda kaka dese garip bakardım heralde ama şimdi ben çok rahat kullanıyorum 🙂
Bebise gelince, doktor bana 7 günde bir yapsa da normal, günde 7 kez yapsa da normal demişti İkisi de oluyordu zaman zaman Yapamadığı zaman zeytinyağ içirmek veya popoya zeytinyağ ile masaj yapmak gibi yöntemler var ama en iyisi doktora götür veya şuan hastane ortamına sokmak istemiyorsan telefon aç doktoruna, doktora ulasamazsan sağlık ocağında sizinle ilgilenen ebeye de sorabilirsin

Bebeğiniz Sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normaldir kendi çocuk doktorum ve yeğenimin doktoru da aynı bilgiyi verdi. Zaten böyle durumlarda eğer bebek huzursuzsa 3 gün bile beklenmemeli ama bebek huzurluysa sorun gozlemlemediyseniz beklemeniz normaldi ama artık 9 gün olmuş bebeği bir uzmanın görmesi gerekir. Umarım mama ile beslenmiyordur. Çok geçmiş olsun

Hemen doktora gıdın lutfen.9 gundur nıye beklıosunuz.Buradan çözülmez o sorun.

Back