Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bebeğim de 7,5 aylık çok az kahkaha atmıştır ama sosyal gülümsemesi var göz teması var babıldaması var o yüzden kahkaha atmayı tercih etmediğini düşünüp problem etmiyorumBebeğim 6,5 aylık sesli kahkahasını bir iki kez dıyduk. Ama artık asla kahkaha atmıyor. Gıdıklama şaklabanlık aklınıza gelebilecek şeyler denendi benzer durumu yaşayan annelerim var mı yadımcı olursanız sevinirim.
Eskiden daha çok gülerdi eskisi kadar gülmüyorGülüyo mu?
Gülümsemesi de azaldı bu durumdan dolayı endişeleniyorumBebegim 7 aylık bizimde bir kaç defa kahkaha attığını duymuslugumuz var sosyal gülümsemesi var ama oda kahkaha atmıyor
Gğlümsemeyi öğrendi çünkü şimdi başka şeye konsantre, bebeklerde öğrenme atak haftaları vardır. Nette doğum tarihini girin böyle bir uygulamaya kafanızda neyi neden yaptığını daha çok oturtucaksınızGülümsemesi de azaldı bu durumdan dolayı endişeleniyorum
Hesapladım ama atak haftasında da görünmüyorBebek Atak Haftası Hesaplama - Bebeklerde Atak Haftaları Bunun gibi bir sürü site var bi inceleyin dilerseniz
Kahkaha atması şart değil gülüyorsa sosyal gülümseme varsa problem yokBebeğim 6,5 aylık sesli kahkahasını bir iki kez dıyduk. Ama artık asla kahkaha atmıyor. Gıdıklama şaklabanlık aklınıza gelebilecek şeyler denendi benzer durumu yaşayan annelerim var mı yadımcı olursanız sevinirim.