• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim kafasının üstüne düştü yardımm

ayymme

oğluma kardeş geliyor
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
200
0
96
40
Çanakkale
kızlar ne olursunuz içimi rahatlatın.9 aylık bebeğim halının üstünde otururken birden kendini arkaya attı.çok kötü kafası çarptı. çok korktum.3 saattir uyutmamaya çalışıyorum.artıkl uykusu iice geldi. davranışları normal tepkilerinde bi değişiklik yok ama korkuyorum.doktorunu arardım ama ulaşamadım . eşim senin yüzünden diye bana çok kızdı. kendimi affetmiyorum. çok kötüyümmmmm

davranışlarında sorun yok diyorsun düşünce ağladımı? eğer ağladıya cann yandığının farkında demektir bu da bilinç kaybı olmadığını gösterir ama bu gece sürekli takip et sabah henne dr götür ...
ayrıca kusup kumsdığını d atakip et ...

öncelıkle cok gecmiş olsun canım.uyutmaman ıyı olmuş.korkma hıçbişey olmaz.melekler korur onu.oğlum 5 yaşında altı aylıkken kendını beşikten attı hıçbışey olmadı.içinı ferah tut kafana cok da takıyorsan doktora gıdebılırsın.eşinde sana kızmasın. sen bılerek mı yaptın sankı.üzülme hadı annesı bebişinde etkılenır bak

Canim icini rahat tut, iyiki haliymis, yani sert degilmis o kadar.
Boncuklar arkadasin dediklerinin aynisina katiliyorum, kusma yoksa bilinci normalse sakin endiselenme, ama yarin bir hekime görün icin rahatlasin diye. Cok gecmis olsun.
Bu arada suc diye birsey yok, cocuk bu tabiki düse kalka büyüyecek, isteyerek yapmiyoruz ya.

şimdi dayanamadı uyudu 4 saat geçti olayın üstünden ama. canı yandığı için çok ağladı.tepkileri normaldi ama çok korkuyorum. kafasını çarpınca çok kötü ses çıktı ..aklımdan gitmiyor.doktoruna da ulaşamadım. çok moralim bozuk. içime çok büyük sıkıntı girdi. ALLLAAHIMMM

kusmadı bu arada. ama şimdiden sonra ne olur bilemem. eşimle de tartıştık bu yüzden .. çekti gitti.kavga ettik.allahım kafayı yicem. çok kötüyüm.. keşke bana bi şey olsa. ağlamaktan içim dışıma çıktı..

kusmadı bu arada. ama şimdiden sonra ne olur bilemem. eşimle de tartıştık bu yüzden .. çekti gitti.kavga ettik.allahım kafayı yicem. çok kötüyüm.. keşke bana bi şey olsa. ağlamaktan içim dışıma çıktı..

arkadaşım kendine gel nasıl yanı sana bışey olsa kuzucuguna kım bakar?sakin ol.sanırım bu sızın ılk çocugunuz ooooooo daha neler yasayacaksınız benım ıkı tane.neler yasadık neler benım oğlum su içerken ölüyordu 10 aylıkken mosmor oldu.ben öldü dıye bayılmışım görümcem saglıkçı sagolsun o canlandırmıştı.bunlara alışmalısınız.eşinizde sakınleşir merak etmeyın bıraz fazla tepkı vermış yanı.

ne kadar stres olduğunuzu çook iyi anlıyorum, korkmayın hiçbirşey olmaz allahın izniyle.. her ne kadar acı verse de bebekler düşe-kalka büyüyorlar... ilk saatler önemlidir, sanmıyorum bu saatten sonra birşey olacağını.. hem yürümeye başlayınca ne kadar düşecek, şimdiden strese girmeyin..
yanlız benim böyle konularda en çok kızdığım kavgacı babalar. ee ne de olsa çocuğu siz attınız yere, allahtan bir tek kendisinin vicdanı var, yoksa haliniz ne olurdu :olmaz:

Bende çok dikkatsiz bir insanım daha kendim devamlı düşüp oraya buraya çarpıp duruyorm.Bi bebeğe sahip çıkmak ne kadar zor birşey.Ben kendim düştüğümde bile eşim dünya kadar kızıyo bebeğimiz düşse bizdede aynı sorun ortaya çıkar herhalde :utangac:

Back