- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
Çok şükür borç yok borçsuz evlendik sadece ev kira tek maaş var yaşımız ben 24 o 26 oldu benim hep en büyük isteğim anne olmaksiz yine de kilo vermeye odaklanın ama kilo verince bebek yapacağız diye şartlamayın bence kendinizi. yoksa hayal kırıklığına uğrarmışsınız gibi geliyor çünkü eşiniz istekli değil bebek olayına.
yaşlarınız kaç, neden istemiyor şu anda eşiniz bebek ? yaşlarınız küçükse ya da borcunuz falan varsa biraz zaman tanıyın bence.
Borcumuz yok canımm ev kira tek maaş yazıyor orda peki bakalım öle olsunokudum eski konularınız hem yaşınız çok genç hem borçlarınız var. oyum eşinizden yana.
Aynı dili konuştuğum insanların olduğunu bilmek ne güzel yapacağım canım inanıyorumBen de pkoyum senı anlayabılıyorum ne kadar zor oldugunu da.Ama ılerıde raaht etmen ıcın sımdı sıkıntıya katlanmalısın.Bunu yapabılırsın.Motıve et devamlı kendını.
Görüntüde çok kötü değilim aslında balık etli bi hatunumBaşkalarının yanında söylemesi çok çirkin olmuş o konuda haksız ve sizden özür dilemeli
Ama siz yalnızken de söylüyormuş sık sık demek ki gerçekten kilolarınızdan hoşlanmıyor
Verilemeyecek bir kilonuz yok ,havalar güzel hemen başlayın yürüyüş ve sebze-protein ile rahatça verebilirsiniz
İnsan eşini kilolu ve hantal görmek istemiyor o konuda haklı
Öyledir o alıştık biz artık kendisineAbinin esi de ne hadsizmis. 'E hadi siz de bi bebek yapin artik' ne, sana ne yani ne karisiyosun. Ismarlama mi oluyo cocuk..
Zayif hamile kalinca insanin morali duzeliyor canim bu arada, her yerin ince sadece gobegin sis. Cok tatli oluyo ve hem sana hem bebege daha saglikli. Dogumdan sonra yemeye abanmazsan aldigini da hizlice veriyosun merak etmeÖyledir o alıştık biz artık kendisine
Azmin elinden birşey kurtulmaz. Tabiki başarabilirsin kilon fazla değil, yaşında müsait, geç kalmış değilsin canım☺Görüntüde çok kötü değilim aslında balık etli bi hatunumama bu sefer başaracağım
heh sen kiloluymusun. önce spor salonuna degil ilgili bir diyetisyene gitmen lazım.Kızlar selam...
Daha önce konu açmıştım hamile kalmak istiyorum ama eşimi ikna edemedim diye...
Dün eşimle abimlerdeydik abimin eşi hadi sizde bi bebek yapın artık ne bekliyorsunuz dedi.
Bende eşimin istemediğini söyledim yemek yiyorduk sofrada konuşmaya başladık hep birlikte eşim meğerse benim kilolarımı takıntı haline getirmiş önce kilo versin dedi spora gitsin yemeklere dikkat etsin yoksa çok kilo alacak dedi
Haşimoto hastasıyım ve kilo problemim iki yıldır var zaten...
Ama artık kararlıyım madem kilom yüzünden bebeğim olmayacak bende zayıflayacağım...
Yarın spor salonuyla görüşmeye gidiyorum ve diyete başlıyorum...
Bu arada boy 157 kilo 70...
Bu durumda olup hamile kalanlar çok kilo aldımı? Verebikecekmiyim bu kiloları bilmiyorum
Tatlım bende aynı boydayım 77 kiloyum pko hastayım diyetisyene gittş gerci 5 aylıkken kaybettim ama bu kiloyla doğurursun dedi bebeği geliştirmek için yiyecek verdi sende online diyetşs yene bile gidebilirsin bu kiloyla doğurabilirsin canımKızlar selam...
Dün eşimle abimlerdeydik abimin eşi hadi sizde bi bebek yapın artık ne bekliyorsunuz dedi.
Bende eşimin istemediğini söyledim yemek yiyorduk sofrada konuşmaya başladık hep birlikte eşim meğerse benim kilolarımı takıntı haline getirmiş önce kilo versin dedi spora gitsin yemeklere dikkat etsin yoksa çok kilo alacak dedi
Ama artık kararlıyım madem kilom yüzünden bebeğim olmayacak bende zayıflayacağım...
Bu durumda olup hamile kalanlar çok kilo aldımı? Verebikecekmiyim bu kiloları bilmiyorum
yalan yok bana kilonuz fazla geldi bayagı. cünkü boyunuz kısa. benim boyum 165 cm 67 kg iken bile bana cok geliyorduDoktorum iyisin aslında tamam fazlan var ama abartılacak kadar değil bi 5 10 kilo arası versen bile yeter dedi sonra diyetisyen eşliğinde hamilelik geçirirsin dedi ama eşim en az 10 Kilo ver diyor sağlığın için istiyorum bunu diyor ama bilemedim bahanede olabilir
Siz kaç kg ile gebe kaldınız?
Kuzu diyet gruplarına gel, daha çok motive olursun kızlar arasındaKızlar selam...
Hangi grup canım?Kuzu diyet gruplarına gel, daha çok motive olursun kızlar arasında
Gittim canım liste var elimdeTatlım bende aynı boydayım 77 kiloyum pko hastayım diyetisyene gittş gerci 5 aylıkken kaybettim ama bu kiloyla doğurursun dedi bebeği geliştirmek için yiyecek verdi sende online diyetşs yene bile gidebilirsin bu kiloyla doğurabilirsin canım
Diyetisyene gittim listem vr elimde ben zaten diyet ve spora başlayacağım yazmıştım sadece sporla olmayacağını bende biliyorum gittim tahlilerimi yaptırdım bana uygun 1500 kalorili diyet hazırladı doktorumheh sen kiloluymusun. önce spor salonuna degil ilgili bir diyetisyene gitmen lazım.
cunku sizde ki insülin direncini düşürmek kırmak için birşeyler yapılmalı.
bebek için degil saglıklı olmak için kilo versen iyi edersin.
ayrı spor salonuna yazıldıgında disiplinsiz isen emin ol en fazla 1 hafta gidersen ertesi gunler mıhh yorgunun bugun de gittmiim aman ne var şeklinde olacak...ve bu yazdıgımı hafife alıp hayır ben giderim dieme cunku gidilmiyor. sitenizin içinde vrdır uygun fiyatlıdır ona gidin. deneyin yani en azından.
Bende haşimato hastasıyım,hamilelikten önce birden kilo almaya başladım maalesef.65 kg ile hamileliğe başladım,83 kg ile bitti. şuan 67 kiloyum.1 yılda bu kadar verebildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?