BEBEĞİM İÇİN ZAYIFLAMAM LAZIMMIŞ:(:(

Çok şükür borç yok borçsuz evlendik sadece ev kira tek maaş var yaşımız ben 24 o 26 oldu benim hep en büyük isteğim anne olmak

Ben de pkoyum senı anlayabılıyorum ne kadar zor oldugunu da.Ama ılerıde raaht etmen ıcın sımdı sıkıntıya katlanmalısın.Bunu yapabılırsın.Motıve et devamlı kendını.
Aynı dili konuştuğum insanların olduğunu bilmek ne güzel yapacağım canım inanıyorum

Görüntüde çok kötü değilim aslında balık etli bi hatunum ama bu sefer başaracağım

Abinin esi de ne hadsizmis. 'E hadi siz de bi bebek yapin artik' ne, sana ne yani ne karisiyosun. Ismarlama mi oluyo cocuk..

Öyledir o alıştık biz artık kendisine
Zayif hamile kalinca insanin morali duzeliyor canim bu arada, her yerin ince sadece gobegin sis. Cok tatli oluyo ve hem sana hem bebege daha saglikli. Dogumdan sonra yemeye abanmazsan aldigini da hizlice veriyosun merak etme

Allah daha büyük dert, hastalık vermesin arkadaşım. Kilo durumu kişiye göre değişir. Kimi 25-30 kilo alır hamileyken kimi 10 kilo, ben kullandığım ilaçlardan dolayı 75 le ikizlerime hamile kaldım, yine 75 le doğuma gittim doğumdan 3 gün sonra 62 kiloydum. Kızımda da hamile kaldığım kiloyla doğuma gittim 3 çocuktan sonra doğum kontrol için kullandığım iğneler yüzünden şu an 82 kiloyum. Bilemezsin yani nezaman kaç kilo alacağını..

Görüntüde çok kötü değilim aslında balık etli bi hatunum ama bu sefer başaracağım
Azmin elinden birşey kurtulmaz. Tabiki başarabilirsin kilon fazla değil, yaşında müsait, geç kalmış değilsin canım☺

Zayıfken hamile kalanlar genelde daha çok kilo alıyor

Bende haşimato hastasıyım,hamilelikten önce birden kilo almaya başladım maalesef.65 kg ile hamileliğe başladım,83 kg ile bitti. şuan 67 kiloyum.1 yılda bu kadar verebildim.

heh sen kiloluymusun. önce spor salonuna degil ilgili bir diyetisyene gitmen lazım.
cunku sizde ki insülin direncini düşürmek kırmak için birşeyler yapılmalı.
bebek için degil saglıklı olmak için kilo versen iyi edersin.
ayrı spor salonuna yazıldıgında disiplinsiz isen emin ol en fazla 1 hafta gidersen ertesi gunler mıhh yorgunun bugun de gittmiim aman ne var şeklinde olacak...ve bu yazdıgımı hafife alıp hayır ben giderim dieme cunku gidilmiyor. sitenizin içinde vrdır uygun fiyatlıdır ona gidin. deneyin yani en azından.

Tatlım bende aynı boydayım 77 kiloyum pko hastayım diyetisyene gittş gerci 5 aylıkken kaybettim ama bu kiloyla doğurursun dedi bebeği geliştirmek için yiyecek verdi sende online diyetşs yene bile gidebilirsin bu kiloyla doğurabilirsin canım

yalan yok bana kilonuz fazla geldi bayagı. cünkü boyunuz kısa. benim boyum 165 cm 67 kg iken bile bana cok geliyordu

Kuzu diyet gruplarına gel, daha çok motive olursun kızlar arasında

Gittim canım liste var elimde

Diyetisyene gittim listem vr elimde ben zaten diyet ve spora başlayacağım yazmıştım sadece sporla olmayacağını bende biliyorum gittim tahlilerimi yaptırdım bana uygun 1500 kalorili diyet hazırladı doktorum

Bende haşimato hastasıyım,hamilelikten önce birden kilo almaya başladım maalesef.65 kg ile hamileliğe başladım,83 kg ile bitti. şuan 67 kiloyum.1 yılda bu kadar verebildim.
güzel vermişsin yine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…