• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBEĞİM İÇİN ZAYIFLAMAM LAZIMMIŞ:(:(

Kızlar selam...
Daha önce konu açmıştım hamile kalmak istiyorum ama eşimi ikna edemedim diye...
Dün eşimle abimlerdeydik abimin eşi hadi sizde bi bebek yapın artık ne bekliyorsunuz dedi.
Bende eşimin istemediğini söyledim yemek yiyorduk sofrada konuşmaya başladık hep birlikte eşim meğerse benim kilolarımı takıntı haline getirmiş önce kilo versin dedi spora gitsin yemeklere dikkat etsin yoksa çok kilo alacak dedi:KK43:
Haşimoto hastasıyım ve kilo problemim iki yıldır var zaten...
Ama artık kararlıyım madem kilom yüzünden bebeğim olmayacak bende zayıflayacağım...
Yarın spor salonuyla görüşmeye gidiyorum ve diyete başlıyorum...
Bu arada boy 157 kilo 70...
Bu durumda olup hamile kalanlar çok kilo aldımı? Verebikecekmiyim bu kiloları bilmiyorum:KK23::KK17:

eşinin direk sölemesi kırıcı olmuş ama en azından gerçek düşüncesini öğrendin bu bir 2. ise aşırı fazlalıgın yok ama bend e 1.55 boyum 55 kiloyum kilo vermek istiyorum bebek istiyorsan fazla kilo dezavantaj haberin osun

-eşim meğerse benim kilolarımı takıntı haline getirmiş
-madem kilom yüzünden bebeğim olmayacak bende zayıflayacağım...

Sen ilk defa orada duymuş gibi
bir anlatım da bulunduğun için böyle bir yorum yaptım,
Zaten bildiğin bir şey ise sorun yok. Başarılar.
Evde genelde şakayla söylerdi bende beni kızdırıyor diye düşünürdüm meğer cidden istiyormuş

Hantaall kelimesini o gün söledi evet hantal oldun sen diyo biraz esnet vücudunu spor yap kaç paraysa vercem diyo
Haklısın sağlığım için versem güzel olacak

benim eşim de seninki gibi uzun incelerden, hem de kilo alamaz.
hatta kilo almak için spora gider.
o da bana der her zaman kendin için kilo ver diye.
seninki biraz dozu kaçırmış gibi.
ama bir yandan da haklı.

eşinin direk sölemesi kırıcı olmuş ama en azından gerçek düşüncesini öğrendin bu bir 2. ise aşırı fazlalıgın yok ama bend e 1.55 boyum 55 kiloyum kilo vermek istiyorum bebek istiyorsan fazla kilo dezavantaj haberin osun
Biliyorum vereceğim inşallah

Elbette fena olmaz ama bu tiroid hastalığı yüzünden kilo vermek epeyce zor oluyor ama pes etmek yok yapacağım
benim bi arkadaşım var pkolu aynı zamanda tiroid hastası
hamile kalmayı düşündüğü sıralarda seninle aynı kilolardaydı ama boyu 1.63 falan onun
doktoru pkolu olmasından dolayı ilk önce kilo vermesinin gerektiğini söylemişti
ama dediğin gibi tiroid yüzünden çok zorlandı kızcağız :KK43:
ama sonuçta azmetti verdi kiloları ve şimdi Allah bağışlasın şeker mi şeker bir oğlu var
yani yeter ki iste yaparsın

benim eşim de seninki gibi uzun incelerden, hem de kilo alamaz.
hatta kilo almak için spora gider.
o da bana der her zaman kendin için kilo ver diye.
seninki biraz dozu kaçırmış gibi.
ama bir yandan da haklı.
Bu kocalar hep haklı anacım :-)

Kızlar selam...
Daha önce konu açmıştım hamile kalmak istiyorum ama eşimi ikna edemedim diye...
Dün eşimle abimlerdeydik abimin eşi hadi sizde bi bebek yapın artık ne bekliyorsunuz dedi.
Bende eşimin istemediğini söyledim yemek yiyorduk sofrada konuşmaya başladık hep birlikte eşim meğerse benim kilolarımı takıntı haline getirmiş önce kilo versin dedi spora gitsin yemeklere dikkat etsin yoksa çok kilo alacak dedi:KK43:
Haşimoto hastasıyım ve kilo problemim iki yıldır var zaten...
Ama artık kararlıyım madem kilom yüzünden bebeğim olmayacak bende zayıflayacağım...
Yarın spor salonuyla görüşmeye gidiyorum ve diyete başlıyorum...
Bu arada boy 157 kilo 70...
Bu durumda olup hamile kalanlar çok kilo aldımı? Verebikecekmiyim bu kiloları bilmiyorum:KK23::KK17:
93 kiloyla bebeğimi kaybettiğimde doktor 10 kilo vermeden çocuk düşünme demişti..
12 kilo verip hamile kaldım doğurdum oğluçkom 7 aylık ben 95-96 kiloyum tekrar başladım yine vereceğim i,nşaallah.

Elbette fena olmaz ama bu tiroid hastalığı yüzünden kilo vermek epeyce zor oluyor ama pes etmek yok yapacağım

Ben de pkoyum senı anlayabılıyorum ne kadar zor oldugunu da.Ama ılerıde raaht etmen ıcın sımdı sıkıntıya katlanmalısın.Bunu yapabılırsın.Motıve et devamlı kendını.

Başkalarının yanında söylemesi çok çirkin olmuş o konuda haksız ve sizden özür dilemeli
Ama siz yalnızken de söylüyormuş sık sık demek ki gerçekten kilolarınızdan hoşlanmıyor
Verilemeyecek bir kilonuz yok ,havalar güzel hemen başlayın yürüyüş ve sebze-protein ile rahatça verebilirsiniz
İnsan eşini kilolu ve hantal görmek istemiyor o konuda haklı

Evet hep söylüyor
ya şimdi adam hep söylüyorsa sizin bu yüzden bebek istemediği aklınıza gelmiş olmalıydı aslında. malum doğumda bayağı kilo alınıyor. e sonra da hemen verilmiyor. adam da kiloyu sevmiyorsa kendine göre haklı gibi geldi bana. benim de kilo takıntım olduğundan böyle düşündüm belki de.

hastalığınızdan dolayı mı kilo veremiyorsunuz yoksa kiloyu çokta dert etmiyor musunuz siz ? sanki kilo vermek için özel bir çabanız yokta sırf bebek için kilo vermek istiyorsunuz gibi geldi bana.

aslında sağlıklı olanı kilo verip hamile kalmaktır.
ama hamilelikte hiç kilo almayan, az alan hatta kilo verenler var. zira dikkatli beslenip sadece çocuğa kilo aldırabilmek önemli.
ama eşinizin bunu güzelce size özel bi anda anlatması gerekti.
çok ayıp etmiş. kesinlikle büyük bir özür borcu var size karşı. görgü kuralına pek hakim değil sanırım.

Sadece kilolular mi hamile kalinca kilo aliyormus bahane bence. Ben 48 kiloyla hamile kaldim 74 le dogum yaptim bazisi var 80 le hamile kalip 80 le doguruyor digumdan sonra daha da dusuyor kg bence bu bir bahaneee esin bahane ariyor
Annemde öle diyor ama vücut elverişli kiloya malesef

aslında sağlıklı olanı kilo verip hamile kalmaktır.
ama hamilelikte hiç kilo almayan, az alan hatta kilo verenler var. zira dikkatli beslenip sadece çocuğa kilo aldırabilmek önemli.
ama eşinizin bunu güzelce size özel bi anda anlatması gerekti.
çok ayıp etmiş. kesinlikle büyük bir özür borcu var size karşı. görgü kuralına pek hakim değil sanırım.
Ortamı uygun buldu yabancıda yok diye bi güzel söyledi

Kendisi 190 boyunda ve 83 kilo tabi yediği de yaramıyor ondan söylemesi kolay geliyor paşama
valla bende de insülin direnci var o yüzden zayıflayamıyorum çok takıntılı değilim şükür eşimde değil öyle bişi olsa hadi paşam yürü sallanda boyunu göreyim git zayıf birini bul derim. hiç eyvallahım yok yatsınlar kalksınlar 2 rekatta şükür namazı kılsınlar bizim gibi eşleri olduğu için nice zayıf manken gibi insanlar tanıyorum şirret fena onlardan bulsunlarda görsünler günlerini

Evet kilonuz biraz fazla. Hamilelikle birlikte kilo alınca daha da sağlığınız bozulabilir.

Siz kilonuzu verin sonra bebege karar verin.

ya şimdi adam hep söylüyorsa sizin bu yüzden bebek istemediği aklınıza gelmiş olmalıydı aslında. malum doğumda bayağı kilo alınıyor. e sonra da hemen verilmiyor. adam da kiloyu sevmiyorsa kendine göre haklı gibi geldi bana. benim de kilo takıntım olduğundan böyle düşündüm belki de.

hastalığınızdan dolayı mı kilo veremiyorsunuz yoksa kiloyu çokta dert etmiyor musunuz siz ? sanki kilo vermek için özel bir çabanız yokta sırf bebek için kilo vermek istiyorsunuz gibi geldi bana.
Hep sordum ama bu yüzden mi istemiyorsun diye yooo ne alaka ben senin sağlığın için diyorum dedi kilo verince yapacakmıyız dedim bilemem bakarız dedi.
Kilo vermek için çok çaba veriyorum ama hormon hastalığı sonÇta bu tiroid gıdım gıdım gidiyor birde çok su tutuyor vücut epey zorlanıyorum

valla bende de insülin direnci var o yüzden zayıflayamıyorum çok takıntılı değilim şükür eşimde değil öyle bişi olsa hadi paşam yürü sallanda boyunu göreyim git zayıf birini bul derim. hiç eyvallahım yok yatsınlar kalksınlar 2 rekatta şükür namazı kılsınlar bizim gibi eşleri olduğu için nice zayıf manken gibi insanlar tanıyorum şirret fena onlardan bulsunlarda görsünler günlerini
Bende çok diyorum kapı orda bak diye sonra şirinlik yapıo yanaşıo hemen seni kızdırmak için dedim aşkım diye:D
Kıyamıyorum da sıpa ya :p:KK60:

93 kiloyla bebeğimi kaybettiğimde doktor 10 kilo vermeden çocuk düşünme demişti..
12 kilo verip hamile kaldım doğurdum oğluçkom 7 aylık ben 95-96 kiloyum tekrar başladım yine vereceğim i,nşaallah.
Rabbim bi daha yaşatmasın bebeğini sana bağışlasın

Hep sordum ama bu yüzden mi istemiyorsun diye yooo ne alaka ben senin sağlığın için diyorum dedi kilo verince yapacakmıyız dedim bilemem bakarız dedi.
Kilo vermek için çok çaba veriyorum ama hormon hastalığı sonÇta bu tiroid gıdım gıdım gidiyor birde çok su tutuyor vücut epey zorlanıyorum
siz yine de kilo vermeye odaklanın ama kilo verince bebek yapacağız diye şartlamayın bence kendinizi. yoksa hayal kırıklığına uğrarmışsınız gibi geliyor çünkü eşiniz istekli değil bebek olayına.

yaşlarınız kaç, neden istemiyor şu anda eşiniz bebek ? yaşlarınız küçükse ya da borcunuz falan varsa biraz zaman tanıyın bence.

Back