Bebeğim için salavat zinciri

Hep solunuza yatın ve hep dua edin. Daha küçük şu an. 20li haftalarda düzeleceğine inanıyorum. Benim bebeğimde ense kalınlığı falan yoktu ama kalbi büyüktü ve ana damarlardan biri kapalıydı. Ben de yıkıldım çok fazla. Ama Allah’a şükür düzeldi. Onunla konuşun, bol dua edin.
Ben de size dua edeceğim. 13.haftada daha belli olmaz ki ense kalınlığı diye biliyorum. Allahtan Ümit kesmeyin lütfen. Allah şifa versin. Umarım hiçbir şey söylendiği gibi değildir ve sağ Salim kucağınıza alırsınız. Ne hissettiğinizi nasıl çaresiz olduğunuzu öyle iyi anlıyorum ki. Ama unutmayın Allah ne dilerse o olur. Tabiki duaları elden bırakmayalım.
Aynen çok haklısın bunları duyduğum için umidim tukenmis değil 11 haftada supelendiler ve arttı 6.5 mm netten bakiyom hep 11 14 haftalar teşhis olanlar var. Insallah bende atlatacam ❤

20180325_141133.jpg
Çok kıymetli bir salavat :))

Canım benim mazeretim bitmedi okuyabilir miyim salavat bilmiyorum yarın bunun için jinekologa gideceğim biraz sıkıntılı geçiyor şu an adet dönemim:KK43: biter bitmez okuyayım inşallah
Allah'ım dualarını kabul etsin inşallah

Canım benim, Rabbim Efendimiz s.a.v hürmetine yavruna şifa versin, en hayırlı ve sağlıklı şekilde size bağışlasın yavrunu.
Seve seve okuyacağım inşallah ❤️

T Tatlianne20 kuzucum 500 tane okudum bugünlük başım ağrımasa daha fazla okurum. Insallah her gün 500 okumaya çalışırım. Namazda bol bol da dua ettim. Allahım kabul etsin inşallah :KK19:

T Tatlianne20 kuzucum 500 tane okudum bugünlük başım ağrımasa daha fazla okurum. Insallah her gün 500 okumaya çalışırım. Namazda bol bol da dua ettim. Allahım kabul etsin inşallah :KK19:
Allah razi olsun rabbim bebeginin onune getirsin canım
100 okudum. Allah kabul etsin.
Geçmiş olsun.
Çok tesekkur ederim canım ellerine agzina sağlık❤
Ben de okuyup yazarim insallah guzel olucak.
Teşekkür ederim kuzum

Tm canim o zaman ben sana salavat yasin vs okurum insAllah.
Tesekkur ederim kuzum allah razi olsun ❤
Canım benim, Rabbim Efendimiz s.a.v hürmetine yavruna şifa versin, en hayırlı ve sağlıklı şekilde size bağışlasın yavrunu.
Seve seve okuyacağım inşallah ❤️
Çok sağol kuzum allah razi olsun inşallah sizlerinde icinizden ne varsa rabbim önünüze getirsin
Canim merak etme okurum tabiiki de senin icin zaten elimden geldiğince dua ediyorum canim...!! Seviliyorsun .....!!! T Tatlianne20
Çok sağol canım benim allah razi olsun

X