Cok gecmis olsun. Moralinizi yuksek tutun lutfen. Benim yaptigim hatalari yapmayin. Ve sutunuzu etkilemeyecekse kesinlikle rahatlatici ilaclar kullanin.
Benim kizim kraniosinostoza bagli plagiosefali ile dogdu. Kafatasi anomalisi. Hem alni egriydi, hem yüzü saga dogru egriydi, bir gozu cukurda, diger gozu patlakti. Emzirmek icin kucagima her aldigimda hungur hüngür agliyordum .
Herkes duzelir diyodu ama ben bir hastalik oldugunu biliyordum yavrumda. Neyse ki 4 aylikken erken teşhis konuldu ve ameliyat edildi. Bir kulaginin ustunden, diger kulagina taç şeklinde ameliyat izi var suan.
Saci uzar kapanir insallah.
Yuzundeki asimetri kayboldu. Sadece alnında hafif bir egrilik var. Beyin buyudukce o da duzelecek diye umuyoruz. Onemli olan 1 yaş tomografi sonucunun olumlu olmasiydi ki sonuclar iyi cikti. Bununla konu da actim zaten.
Dün ameliyat sonrasi cekilen fotograflara baktim. Allah'im ben nasil dayanmisim bu goruntulere dedim. Kim bilir ne kadar aci cekti yavrum. Hele yogun bakimdaki hali offf offf.
Ama Allah o sabri veriyor o an iste.
Uzun uzun yazmak istedim çünkü bebeginiz cok küçük. Kendinizi yıpratmak yerine surekli neseli olmaniz lazim. Cunku emin olun negatif enerjiyi aliyor bebekler.
Ben 4 ay agladim, ve uzuntum 1 yas kontrolune kadar devam etti. Ne olacak? Tamamen iyi olacak mi diye..
Kendimi uzdugum her anda bebegim de huysuzlaniyordu, normalde cok mutlu bir cocuk olmasına ragmen..
Sizin de geçecek, cpk şükür tedavisi var. Atlatacaksiniz insallah.
Allah yardimciniz olsun.
Ha bu arada esiniz tam sopalik..