- Konu Sahibi crescentmoon
-
çok teşekkürler arkadaşlar. birde şu problem var benim için. bizim sektörde iş çıkış saati olmadığı için eve gelmem en az 8-9 u buluyor. o saatten sonrada çocuklarımla nasıl ilgileneceğim , zaten yorgun geliyorum büyük kızımın dersler, yemek, bebiş. offff of
bebeğim 3 aylık oldu. doğumdan önceki iznimide kullanmayıp doğum sonrasına aktarmıştım ve bu hafta iznim bitecek. istifa etmeyi çok düşündüm. ama tam karar veremediğim için 6 ay ücretsiz izin talep ettim. onaylandı. şimdilik 6 ay daha evdeyim ama sonrası ne olacak? bebeğime bakabilecek kimse yok. annem başka bir şehirde, buraya gelemiyor. bebeğimide ben oraya nasıl göndereyim. burdada akrabalardan bakacak kimse yok. istifa edeceğimi söylüyorum kimse ben bakarım istifa etme demiyor. kendin bilirsin diyolar. bakıcı tutsam bakıcı ücreti zaten benim maaşımın üçte ikisi. ayrıca birde güvenemiyorum bakıcılara. evimde işyerime uzak yaklaşık 1 saat mesafede. yol ücreti, yemek ücreti bakıcı ücreti hesaplarsak maaşımdan geriye ancak 400 ya kalıyor ya kalmıyor. 400 ytl içinde hiçmi çalışmasam diyorum. bebeğimde rahat etse. birde okula giden bir çocuğum daha var, hiç değilse oda rahat eder diye düşünüyorum. ayyyyyy ne yapacağımı hiç bilemiyorum. hem çalışmak istiyorum hem çalışmamak senağlama bana yardımcı olacak fikirleriniz varmı arkadaşlar kafam çok karışık, resmen psikolojim değişti diyebilirim
benim 7 aylık kzım var. işimi onun için bıraktım.
annem çok yakın bana. bakarım çalış diyor.
yinede çalışamam. para herzaman kazanılır . onun ilk yaptığı şeyleri görmek kadar güzel olamaz hiçbişey. kesinlikle işini bırak. sana ihtiyacı var bebeğinin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?