Çocuk Hastalıkları bebegim hic aglamiyor normal mi bu korkuyorum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

annesininminikprensesi

genc anne
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
1.213
811
sezeryan sonrasi ilk 3-4 gün altini annem degistirdi hep aglardi o zaman. Sabahları gaz sancisi olurdu 2 saat aglardi nerdeyse . Artik her şeyini ben yapiyorum 3 gündür hic aglamiyor. Daha 1 haftalık bebek hic mi aglamaz . Gaz sancisi yüzünden de mi ağlamaz. Anlayamıyorum. Sizde de boyle oldu mu yoksa ben mi cok evhamliyim

Çok fikrim yok ama benim oğlum da fazla ağlamazdı hala da ağlamaz öyle her şeye 1.5 Yaşında . Ama yine de bi sor doktora sarılık falan olduysa uyumak istiyordur

Benim küçük bi kardeşim var onun bebekligin de de aglamazdi tatlı şey o oy oy çok uslu bir çocuk olacak.. :) hem ne için ağlar karnı tok altını defsrtryrsnz derdi yok bir bebek boşu boşuna ağlamaz. Siz evhamliysnz da doktora götürün..

mrb canım sanırım su an 1 haftalık faln yavrun. eğer diğer haraketleri flan nrmalse yani hareket ediyrs gülüyrsa birsey yoktr inşallah. ama bunlarda da sıkıntı varsa tekrar dkra gtrmelsn.

Ben bebegim uyanir uyanmaz emziriyorum . Hatta gulumsemekten alamiyor memeyi bazen. Altini hep kontrol ediyorum. topuk kani için gittiğimde sarilik yok denildi
bi emzirme bakalim nasil agliyor. aglamasjna firsat vermemisin ki :KK70: gaz her bebekte olmaz. onemli olan beslenmesi.

ben okadar gulermısım okadar uyurmusum kı annem panıklermıs
memesını almazmısım gulmekten zorla uyandırırmıs benı emzırmek ıcın
daha da fenası aglamayı bılmıyormusum benden telefon sesı gıbı dddıııırrrr dıye bı ses cıkıyormus herkes ozellıkle burnumu sıkarmıs aglıyım dıye
teyzem senın zamanında ınternet yoktu harcandın bebegınde senın gıbı aglarsa fenomen olur dıyor :KK70:
hayırlı olsun cok gulec bı evladınız olcak :)

17 aylik oglum var doğduğu günden beri o kadar uslu ki bende hep korkardim doktora sordum ve aldigim cevap daha ne istiyorsun oldu hala da çok usludur yalandan ağlamayi bile beceremez hep güler adını mutlu bebek koydu insanlar artık. .Anlayacağınız her bebek bir değildir benim gibi sizde hiç ağlamaya alistirmadan her dediğini o demeden yaptiysaniz mümkündür. .mutlu mutlu yaşayın

Aynı benim kızım :) oda 5 aylık olana kadar hiç ağlamazdı hatta uyanmazdı bile :) gazı olmadı çok şükür karnı tok altı temiz uyudu büyüdü.Şimdi de hiç uyumuyor kolayı yok bu yavruların :) bence dert edilecek bir durum değil siz etraftan hep çok ağlıyor aaa bebeklerin gazı çok olur diye duyduysanız ondan böyle düşünüyorsunuz ama unuttuğunuz birşey var her bebek farklıdır. Sağlıkla büyütün inşallah.

sezeryan sonrasi ilk 3-4 gün altini annem degistirdi hep aglardi o zaman. Sabahları gaz sancisi olurdu 2 saat aglardi nerdeyse . Artik her şeyini ben yapiyorum 3 gündür hic aglamiyor. Daha 1 haftalık bebek hic mi aglamaz . Gaz sancisi yüzünden de mi ağlamaz. Anlayamıyorum. Sizde de boyle oldu mu yoksa ben mi cok evhamliyim

Çocuk sütünü emiyor hareket ediyorsa normaldir endişelenme. Benim yeğenim bebekken hiç ağlamazdı hareketlerinde sorun vardı mama da yemezdi doktora götürdüler göğsünde kitle varmış alındıktan sonra düzeldi şimdi genç kız oldu.

X