Bebeğim hep kucak istiyor.

iamdesire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
11
0
selam kıslar aranıza yeni katıldım ben de ekim annesiyim benim kızım 3.5 aylık oldu ama kucaktan hiç inmiyo bazen kucakta bile mızmızlanıyo bi de oturmıycas hep ayakta gezdirices hanfendiyi. bazı günler uyur bazense hiç uyumaz halimi siz düşünün belim kopuyo.benim gibi olan var mı yoksa bi tek ben miyim çok merak ediorumm.bu durumu düzeltmek için ne yapabilirim? hepinize sevgiler...

hosgeldın aramıza. yok cnm bıtek sen değilsin bnmkıde kucaktan inmiyo dıyemem ama huyu değişiyo bu ara sanırım belim kopuyo.şimdı uyuttum umarım uzun uyur

bizde akşama kadar ayakdayız tabi kucakda ve benim kızım kolik sürekli ağlama halinde gündüz hiç uyumaz gece uykusu iyi allahdan özellikle bugün oturdum bende ağladım artık çok bunaldım sesim solugum kalmadı eeee pişşş pişş demekden ses tellerim mahvoldu. hiç durmadan aglıyo aglıyooo ağğlııyooo keşke ayakda gezindimi sussa hep ayakda dururum sorun degil ama bize o da çözüm değil geçsin artık bu kolik yoksa ben keçileri kaçırıcam

aramıza hoşgeldin tatlım bu konuda hiç bi fikrim yok benimki kucak sevmiyo çünküm

hg cnm bnm bende 4aydır kucakta büyüttüm zilloşu kolik agrıları yüzünden yeni yeni yatagına ve koltuktan yatarak bakınmaya alıştı rahatladım bel fıtıgı oluyomuşum sanırım bugün ortepedi doktoru film çektirttirdi beyin cerrahına sevketti bakalım ne çıkcak durumm

canım benimki de kolikti 2.5 ay öldüm bittim ömrümden ömür yedi çok şükür annem vardı da kolay atlattım 1 aydır iyi sayılırız zaten kolikten kaldı bu kucak sevdası vazgeçiremiyorus şimdi.ben neo baby gripe water die bi ilaç kullandım doktorun tavsiyesiyle çok iyi geldi bi dene istersen doktoruna danışıp allah sabır versin unutma ki geçecek ben kendimi hep öle avuttum

sevindim canım en azında 4 ayın sonunda kurtulmuşsun umarım filmde bi sorun çıkmaz sağlıklı günlerr

dönem dönem oluyor bizde de, bazan huzurlu kendi kendine takılıyor, bazen insan istiyo başında, uyku düzeniniyse hiç sorma.

benim kız da bu ara hep kucak istiyor hep başında durayım ona şarkı söyleyip onla konusayım istiyor bilmiyor ki bi ev dolusu iş beni bekliyor hep bana hep bana diyor. belim kopmak üzre ayrıca inşallah bu sürec biter de kucak sevdasından vazgecer.

aynı şekilde valla yaaa benimkide uyanık olduğu her an ilgi ve kucak istiyo bazen bilerek gözünün önünden ayrılyıorum alışsın die ama mümkünmü başlıyo ağlamaya efendim annemmm diyorum hemen susuyo ilgi istediği açıkça ortada bu durumu nasıl aşıcam bende bilmiyorum

walla saolun kıslar yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlattı artık daha bi hevesle taşırım kızımı kucağımda :))

ben doruğu şu aylara kadr heem hmen kucakta büyüttüm
ve artık taşıyamıyorum ara ara gene kucak istio susuo ama dimdik koltukta oturtunca susuo bende anlamamdm valla ama dimdik otrcakmş beyefendi öleee kafayı sallıya sallıya evi keşfedio..ay ne zor şu çocuk büyütmek yaa..inş geçer canm..sabırlı ol..bzmkiğde ban yapıo yapcağını ağlıo gezmk istio vs ama babası gelnce susuo garezi var bana:)

canım benim kız kucağı çok seviyor ağrısı çoksa kucağa almadan susmuyor, babasını gördüğünde ayakları kolları havaya kaldırıp babasına şirinlik yapıyor beni al diye babada dayanamıyor alıyor, bana yapmıyor aynı şeyi ben yattı yerden ilgisini çekecek şeyler gösteriyorum yattığı yerden sohbet etmeye çalışıyorum.. etrafı görmek bilmek istiyorlar hayatlarının en meraklı dönemleri başladı artık seyredecekler dokunacaklar, o yüzden ilginç şeyleri yattığı yerden gösterip kucaktan daha cazip hale getirmemiz gerekiyor... bebek kucağı hem ilgi hem mrak için istiyor , kucakta sıcaklık var güven var ve etrafı yukardan daha rahat syretmek var... öyleki kız benim kucağımdaysa babası gelince ona şirinlik yapıyor kerata babanın kucağının daha yüksek olduğunu öğrenmiş...

inş. en güzel şekilde geçiririz bu dönemleri...

ayyy sormayin bende bu konuda baya sikayetciydim oglumda kolik oldugu icin 2.5 ay hep kucak istedi surekli agliyordu kucagima alinca susuyordu birtek bazen kucakta bile susmuyordu ne gece uykusu vardi ne gunduz ..hatta bazen 12 saat boyunca inanamiyacaksin ama hic susmadan agliyordu ne yapacagimi sasirmistim artik hep boyle devam edecek saniyordum..neyseki kolik sancilari baya azaldi da yavrum rahatladi ..simdi o kadar kucak istemiyor salincagina kouyorum sallaniyor calan muzik onu rahatlatiyor ustunde donen oyuncaklara falan bakiyor cok cani sikilirsa agliyor aliyorum...uyku duzenide oturmaya basladi zarari yok o kadar yavruimun bana artik..darisi basina canim ama sabret duzeliyorlar buyuk bir kismi 3 ayin sonunda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…