Çocuk Hastalıkları BEBEĞİM HASTA AMA TANISI YOK!!!LÜTFEN BİLGİ VERİN!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kimse evladiyla sinanmasin minicik gunahsiz bedenler acı çekmesin.
Acil şifalar diliyorum bir faydamız olabilirse ne mutlu bize yazabilirsiniz hastane yakin sayilir bana

Yeditepe üniversitesi Koşuyolu hastanesindeki çocuk nöroloğuna götürün Haluk Aydın bey Türkiye nin alanında bir numarası

Acaba doğumda beyin kanamasi mi geçirdi diyecegim o da cikardi film vb tetkiklerde.down sendromu haric hamilelikte gelisimsel bir geriligi varmiydi?hamileyken kaninizda mikrop olabilir mi,hamilelikte aşı yada ilaçlara alerjik tepki verdiniz mi?gebelik sekeri varmiydi.

Ben zaten 5,5aylikken öğrendim hamileligimi , adet düzensizliği vardi , grip felan oldum ilaç içmiştim bilmeden hamileligimi, öğrendikten sonra korona geçirdim ,ama korona ilacı içmedim, NST sıkıntılıydı son iki ay

Nasıl götürelim canım makinaya bağlı oksijen takılı, bazen oda yetmiyor nabzı tamamen düşüyor tekrar geri getiriyor lar hemşireler

Canım çok geçmiş olsun benzer durumları 3 yıl önce bizde yaşadık 32.haftadan itibaren nstler hep sıkıntılı çıkıyordu hareket etmiyordu ben çok aşırı bulantı ve kusma yaşadım 10 kilo verdim çocuk canlansın diye şekerli serum veriliyordu çünkü inanılmaz beslenme bozukluğu yaşadım 36. Haftaya kadar böyle devam etti ve Dr artık alalım dedi doğuma zaten down sendromu olma ihtimali yüksekti ki sürpriz olmadı bizim için kızım down sendromlu doğar doğmaz hemen yoğun bakıma alındı meğerse kan şekeri 25miş 5 gün yenidoğan yoğun bakımda kaldı çünkü beslemeye çalışılmış ama yapamamışlar ilk gün serum verilmiş ben gece yarısı görebildim sezaryen olduğum için çok zorlandım sütümde gelmedi hemen neyse enjektörle beslemeye başlamışlardı az az. 5 gün emzirmemi istediler sütümde gelmişti emdi tamam artık eve gidebilirsiniz dedi öyle taburcu olduk eve geldik asla ememedi biberon bile almadı akşama doğru acile gittik tekrar kan alındı sarılık yüksek zorlayın dediler meğerse kalbinde çok büyük delik varmış anlaşılmadı ilk 20 gün asla kilo almadı 2300 gr doğdu 20. Gün üfürüm var dediler kardiyolojiye gittik çok büyük bir delik var kalpte ilk 6 ayda ameliyat olması lazım dediler muhakkak kilo aldırın yoksa ameliyat iyi olmaz kalp ilaçları başlandı kapril lasix ama yutma refleksi çok zayıftı ve reflüsü vardı sıvı olan herşey boğazına kaçıyordu anti reflü mama başladık onu daha iyi yutuyırdu ama ilaçları suda eritip verdiğimde hep boğazına kaçırdı çok korkuyordum ve korktuğum başıma geldi solunumu durdu mosmor oldu ambulans çağırdık hasekiyede gittik acilde anlaşılmadı nöbet geçirmiş meğerse. Bizi eve gönderdiler ilk yardım öğrenin özel Bi çocuğunuz var dediler sonra eve geldik 3 4 gün sonra galşba bu sefer banyo yaptırdım üstünü giydirirken yine aynı bana boş boş bakmaya başladı yine hasekiyede gittik oraya gidene kadar düzeliyordu bezmialemdeki kardiyoloji dru ile görüştük buraya getirin dedi götürdük orada sürekli solunumu durdu ilaç verdiler eve geldik Bi hafta sonra yine evde sabah uyandıramadım ilaç saati geçti 3 saat uğraştım baktım Bi gariplik var beşiğine koydum yüzü kapıdan gözüküyordu wcye girdim sonra hızlıca Bi baktım mosmor olmuş yine apartmanda bağırmaya başladım sonra kayınpederim geldi bezmialem acile gittik acilde tekrar nöbet geçirdi acilde 3 4 gün kaldık müşahedede belden sıvı alındı o menenjiti dışlamak için yapılıyormuş ve serviste yer açılınca servise yatacaksınız bu durumda eve gitmeniz uygun olmaz dediler sürekli nefesi gidiyordu oksijenle kendine geliyordu servise çıktık mama yaptım yesin uyusun dedim yerken yine nöbet geçirdi ve en ağır nöbetini geçirdi simsiyah oldu ambu yapıldı yoğun bakıma götürdüler ben kaybettik sandım yere yığıldım çok kötü bir andı... Sonra dediler ki bebeği hazırlayalım annesi gelebilir Bi kaç saat sonra girdim yanına hemşireye yıkadık ama solunumu hiç iyi değildi sürekli oksijene bağlıydı meğerse ciğere mama kaçmış o anda pnomoni olmuş 12 gün yoğun bakım 8 gün serviste yattık bipap cihazı oksijen tüpü ve oksijen konsantratörü verdiler eve. Yine ani Bişey olursa diye 3 tane epileptik ilaç kullandık acil kalp ameliyatı olması lazımdı artık oksijen değeri çok düşüyordu eve geldik 1 hafta sonra kalp ameliyatı oldu 40 gün yoğun bakımda kaldık beraber nefes borusu entübeden dolayı zarar görmüştü ve boğazı şişikti ödemliydi trakeostomi açılacaktı ama Bi Dr nefes borusunu dilatasyonla stent gibi bişeyle açtı çok şükür sonra toparlanmaya başladı tabi bu dönemlerde hep burundan sonda ile besledik çünkü emmeyi unutmuştu biberonu falan birde boğazı ödemeli olduğu için yutamıyordu 9 aylıkken sondayı kendi sürekli çıkarıyordu kendimizi acilde sonda taktırırken buluyorduk ve artık biberona alıştırma zamanı geldi dedi Dr çok uğraştım çok ağladım 24 saat boyunca elimde biberon sürekli denedim hatta burada konu bile açtım ngden sonra biberon vs nasıl alıştırdınız diye Bi çözüm bulamadım asla pes etmedim Rabbimin izniyle tutmaya başladı ama 20 ml yiyordu sadece çok yoruluyordu kalan mamayı sondayla veriyordum kilo kaybetmesin diye. Şuan 3 yaşında hala çok çok iştahsız sondayı 9 aylıkken çıkardık 5 drdan onay alarak göğüs kalp gastroenteroloji kbb ve çocuk doktorundan. Hala çoğunlukla biberonla besleniyor Rabbim sizede güç kuvvet versin bebişinizde çabucak toparlanır İnşaAllah önemli Bi sıkıntısı yoktur. Bizimkinin nöbetlerini nöroloji dru doğumda kan şekerinin düşük olmasına bağladı genelde ondan olurmuş. Servisteki drda reflüden olmuş olabilir falan dedi gerçekten tetikliyormuş. Rabbim kimseye göstermesin bütün bebişler şifasına kavuşsun. Uzun yazdım affola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…