• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları BEBEĞİM HASTA AMA TANISI YOK!!!LÜTFEN BİLGİ VERİN!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Hastanede kiler yüzünden mi oldu,ozelmiydi devletmi
Özel isim veremem savcılık dosyamız var. İstanbul avr yakasında bir hastaneydi. 3 hastane gezdik sonra. Sizin bebeğiniz genetik gibi. Lütfen testlerinizi yaptırın. Yoksa genetikse diğer çocuklarınızda da olabilir

Çapa getam / Maslak Acıbadem prof dr yasemin alanay hoca da genetik için önerebileceğim iki yer. Bütçenize göre karar verebilirsiniz.

Sağlıklıydı 1900 Gr doğdu kilo alsın diye bıraktık büyük ihtimal beslerken ciğerine mama kaçırdılar
Allah Allah bende doğuştan sanıyordum rahatsızlığı, hemşirelerin hatası öylemi ,benim bebeğimede doktor beslemeye alistirin demişler, sordum daha sondayla, alışamadı biberona, çam ve sakurra Hastanesi'nin çok ovuyorlar,hangi hastaneye sevk ettirsem bilmiyorum

Özel isim veremem savcılık dosyamız var. İstanbul avr yakasında bir hastaneydi. 3 hastane gezdik sonra. Sizin bebeğiniz genetik gibi. Lütfen testlerinizi yaptırın. Yoksa genetikse diğer çocuklarınızda da olabilir
Nerden anladınız genetik olduğunu , diğer iki çocuğum normal

Nerden anladınız genetik olduğunu , diğer iki çocuğum normal
Hiç bilinmez o. İnanın. Anne baba taşıyıcı ise %25 yani 4 çocuktan biri hasta olabiliyor. 2 çocuğunuzda olmayabilir ama sizde olabilir. Bahsettikleriniz genetik ya da metabolik hastalık belirtileri. Kas gücü kaybı nefes alamama gibi. Nörolog da sizi yönlendirecektir.

Hiç bilinmez o. İnanın. Anne baba taşıyıcı ise %25 yani 4 çocuktan biri hasta olabiliyor. 2 çocuğunuzda olmayabilir ama sizde olabilir. Bahsettikleriniz genetik ya da metabolik hastalık belirtileri. Kas gücü kaybı nefes alamama gibi. Nörolog da sizi yönlendirecektir.
Hayırlısı olsun inşallah ben Allah'ıma sığındım Allah şifa versin bebeğime inşallah, Allah korktuğuma ugratmasin,ben Allah'ıma sığındım yapacak başka bir şeyim yok, artık ne derse doktor elimizden ne gelirse yapicaz nasip herşey demekten başka çaremiz yok kardeşim , Allah hakkımızda hayırlısı ni nasip etsin inşallah , herşey nasip Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimizin 🤲 Amin

Hayırlısı olsun inşallah ben Allah'ıma sığındım Allah şifa versin bebeğime inşallah, Allah korktuğuma ugratmasin,ben Allah'ıma sığındım yapacak başka bir şeyim yok, artık ne derse doktor elimizden ne gelirse yapicaz nasip herşey demekten başka çaremiz yok kardeşim , Allah hakkımızda hayırlısı ni nasip etsin inşallah , herşey nasip Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimizin 🤲amin

Back