- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.879
- 88
- 33
Testler temiz dedim ya boğulmuş benim kızım. Doğduğunda iyiydi zatenPeki teşhis konuldu mu sizinki ne,konulduysada hangi tette çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testler temiz dedim ya boğulmuş benim kızım. Doğduğunda iyiydi zatenPeki teşhis konuldu mu sizinki ne,konulduysada hangi tette çıktı
Hangi hadtanede yattı hangi şehirde sinizPeki teşhis konuldu mu sizinki ne,konulduysada hangi tette çıktı
Hastanede kiler yüzünden mi oldu,ozelmiydi devletmiHangi hadtanede yattı hangi şehirde siniz
Çocuk nöroloğu her hastaneyi geçtim her ilde bile olmuyorNöroloji doktoru olmayan hastane mi olur , bebeği tam teşekküllü bir araştırma ya da üni hastanesine sevk ettirseniz ?
Özel isim veremem savcılık dosyamız var. İstanbul avr yakasında bir hastaneydi. 3 hastane gezdik sonra. Sizin bebeğiniz genetik gibi. Lütfen testlerinizi yaptırın. Yoksa genetikse diğer çocuklarınızda da olabilirHastanede kiler yüzünden mi oldu,ozelmiydi devletmi
Maalesef bulmak çok zor çocuk nöroloğu.Çocuk nöroloğu her hastaneyi geçtim her ilde bile olmuyor
Doktor Burak tatlı yi tercih ettiMaalesef bulmak çok zor çocuk nöroloğu.
Bende Emsey hospitalde bebeğim burayı övgüler biraya getirdik, daha önce medikal Park Pendik Hastanesi'nde ydiDoktor Burak tatlı yi tercih etti
Başka hastaneden geliyor burayadaBende Emsey hospitalde bebeğim burayı övgüler biraya getirdik, daha önce medikal Park Pendik Hastanesi'nde ydi
Allah razı olsun canım benimCok geçmiş olsun
Testler temiz dedim ya boğulmuş benim kızım. Doğduğunda iyiydi zatenbog
Anlayamadım nasıl boğulmuş, nefessiz mı kalmış, doğuşta nasıldıTestler temiz dedim ya boğulmuş benim kızım. Doğduğunda iyiydi zaten
Sağlıklıydı 1900 Gr doğdu kilo alsın diye bıraktık büyük ihtimal beslerken ciğerine mama kaçırdılarAnlayamadım nasıl boğulmuş, nefessiz mı kalmış, doğuşta nasıldı
Burak hoca çok iyidir. Doğru tercih.Doktor Burak tatlı yi tercih etti
Allah Allah bende doğuştan sanıyordum rahatsızlığı, hemşirelerin hatası öylemi ,benim bebeğimede doktor beslemeye alistirin demişler, sordum daha sondayla, alışamadı biberona, çam ve sakurra Hastanesi'nin çok ovuyorlar,hangi hastaneye sevk ettirsem bilmiyorumSağlıklıydı 1900 Gr doğdu kilo alsın diye bıraktık büyük ihtimal beslerken ciğerine mama kaçırdılar
Nerden anladınız genetik olduğunu , diğer iki çocuğum normalÖzel isim veremem savcılık dosyamız var. İstanbul avr yakasında bir hastaneydi. 3 hastane gezdik sonra. Sizin bebeğiniz genetik gibi. Lütfen testlerinizi yaptırın. Yoksa genetikse diğer çocuklarınızda da olabilir
Hiç bilinmez o. İnanın. Anne baba taşıyıcı ise %25 yani 4 çocuktan biri hasta olabiliyor. 2 çocuğunuzda olmayabilir ama sizde olabilir. Bahsettikleriniz genetik ya da metabolik hastalık belirtileri. Kas gücü kaybı nefes alamama gibi. Nörolog da sizi yönlendirecektir.Nerden anladınız genetik olduğunu , diğer iki çocuğum normal
Hayırlısı olsun inşallah ben Allah'ıma sığındım Allah şifa versin bebeğime inşallah, Allah korktuğuma ugratmasin,ben Allah'ıma sığındım yapacak başka bir şeyim yok, artık ne derse doktor elimizden ne gelirse yapicaz nasip herşey demekten başka çaremiz yok kardeşim , Allah hakkımızda hayırlısı ni nasip etsin inşallah , herşey nasip Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimizin AminHiç bilinmez o. İnanın. Anne baba taşıyıcı ise %25 yani 4 çocuktan biri hasta olabiliyor. 2 çocuğunuzda olmayabilir ama sizde olabilir. Bahsettikleriniz genetik ya da metabolik hastalık belirtileri. Kas gücü kaybı nefes alamama gibi. Nörolog da sizi yönlendirecektir.
Hayırlısı olsun inşallah ben Allah'ıma sığındım Allah şifa versin bebeğime inşallah, Allah korktuğuma ugratmasin,ben Allah'ıma sığındım yapacak başka bir şeyim yok, artık ne derse doktor elimizden ne gelirse yapicaz nasip herşey demekten başka çaremiz yok kardeşim , Allah hakkımızda hayırlısı ni nasip etsin inşallah , herşey nasip Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimizin aminHiç bilinmez o. İnanın. Anne baba taşıyıcı ise %25 yani 4 çocuktan biri hasta olabiliyor. 2 çocuğunuzda olmayabilir ama sizde olabilir. Bahsettikleriniz genetik ya da metabolik hastalık belirtileri. Kas gücü kaybı nefes alamama gibi. Nörolog da sizi yönlendirecektir.