- 15 Mayıs 2022
- 98
- 57
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeditepe üniversitesi Koşuyolu hastanesindeki çocuk nöroloğuna götürün Haluk Aydın bey Türkiye nin alanında bir numarasıTeşekkürler arkadaşlar dün gittim görüşe, bebeğimin hareketleri güzeldi, kafasını kaldırıyordu ,daha oksijen var kuvezinde çıkarırsanız dedi doktor boğazından delik açarız,evde sondayla beslersiniz dedi Bey'in emarini bide son çıkan eeg kötü çıkmış, doktor kafa ölçümüde dar dedi , başka bir nuroloji bulup goturcez hastaneye bu arada istenbul Emsey hospitalde yatıyor bebeğim
Oranında nurolojisi yok dışardan geliyor beyin felci bile olabilir diyor, iyice kafam allak bullak çok kötü konuştu doktor ne yapacağımı bilmiyorum yarın hastaneye eşim nöroloji doktoru bulup goturcek bakalım heralde ozaman bir teşhis konur hayırlısı olsun artık ne olursa tedavisine baktircaz Allah izin verirse bir tanı konmadı daha , bilmiyorum beyin felci olan bebek öyle hareket edermi, gelişimi iyi boyu kilosu iyi yavrumun sadece Kafa ölçümü biraz dar36 ama 32,5dogdu kafa ölçümü her ay büyüyorsa bir sorun diyorlar ,beyin felci olan mikrosefali olan bebek böyle hareket edermi .Benimde dilimde Rabbi yessir vela tüassir duası ) Allah'ım kolaylaştır,zorlastirma, sonumuzu hayra çıkart Allah'ım diye dua ediyorum.Sizede teşekkürler dualarınız için iyi günler herkese dualarınızı bekliyorum bu hafta bebeğimin teşhisi konur herhalde nuroloji bakacak herseyine dua edin ne olur Allah'ım korktuğumuza ugratmasin kimseyi , fikirlerinizi de yazabilirsiniz.
Acaba doğumda beyin kanamasi mi geçirdi diyecegim o da cikardi film vb tetkiklerde.down sendromu haric hamilelikte gelisimsel bir geriligi varmiydi?hamileyken kaninizda mikrop olabilir mi,hamilelikte aşı yada ilaçlara alerjik tepki verdiniz mi?gebelik sekeri varmiydi.
Götürün derken tahlil mr eeg sonuçlarnı kasdetmiştimNasıl götürelim canım makinaya bağlı oksijen takılı, bazen oda yetmiyor nabzı tamamen düşüyor tekrar geri getiriyor lar hemşireler