• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim gündüz çok sık uyanıyor :(( yardımm..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
643
İstanbul
5,5 aylık oğlum gündüzleri en fazla yarım saat uyuyor, sonra bir saat sonra tekrar uyumak istiyor. bütün günüm akşama kadar onu uyutmakla geçiyor. ayağımda bırakmadan tutuyorum uyanır gibi olduğunda tekrar sallarsam ozaman 1-1,5 saat uyuyor. bu sefer 2 saat sonra uyumak istiyor. akşamüstüde 5-6da uyuyor sabahta 5-6 gibi uyanıyor. bi ara bu düzen böyleydi sonra düzelmişti gündüz 2 saatte bir bir saat uyuyordu düzenli olarak.20 gündür falan yine sık uyanmalar başladı.önceden gaz sancıları vardı ondan diyordum. şimdi dişleri kaşınıyor ona bağlıyorum ama uyanırken huzursuz değil, ben tekrar sallayayım derken bana bakıp gülüyor.. onu uyutmaya çalışmaktan depresyona girecem..:((

merhaba,:58:
anlattıklarına göre bebeğinin hiç bi rahatsızlığı yok. bence gündüz uyumamasının nedeni ; gece çok uyuyo olması,akşam 5-6 da uyuyup sabah 5-6 da kalktığını yazmışın.yatma saati çok erken.akşam 9-10 civarı uyursa gündüz uykusuda düzene girecektir.alıştırmaya çalış derim.:92:

merhaba,:58:
anlattıklarına göre bebeğinin hiç bi rahatsızlığı yok. bence gündüz uyumamasının nedeni ; gece çok uyuyo olması,akşam 5-6 da uyuyup sabah 5-6 da kalktığını yazmışın.yatma saati çok erken.akşam 9-10 civarı uyursa gündüz uykusuda düzene girecektir.alıştırmaya çalış derim.:92:

aylardır çabalıyorum akşam saatini ileri almak için ama yok. saat 5ten sonra huzursuzlanıyor. taş patlasa 1 saat oyalayabiliyorum. sürekli ağlıyor, gözlerini ovuşturuyor, 2-3 saat oyalamak mümkün değil. bazen akşamüstü biraz aç uyuttuysam ve saat 6 gibi mama saati geliyosa uyanıyor 6da. sonra biraz oyalıyorum 7-7,5da uyutuyorum. bunu üstüste 2-3 gün yaptım sonra yine kendi düzenini kurdu. akşamüstü 4te uyuduysa mesela birdaha uyanmadı. uyandığı zaman mamasını yedi sürekli ağladı. emziğini verince uyumaya devam etti. hergün yarım saat ileri alayım dedim yine olmadı. birkaç gün oluyor sonra bi bakıyosun akşamüstü uyumuş, bidaha uyanmak istemiyor. gündüz uyumuyor ama sürekli sıksık uyumak istiyor.elleri gözlerinde huzursuz sürekli.yarım saat uyuduysa bir saat sonra yine başlıyor uyku belirtileri, ağlamalar.. uykusu var ama sık uyanıyor.çözemedim nedenini???

Back