- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
- Konu Sahibi ecemvarolberen
-
Bakalm 8 ekimde doluyor günüm :))
Ben de doktorum ne derse onu yapcam tabi onemli olan bebis saglikli olsunnBir şey kalmamış. Allah sağlıkla doğurmak nasip etsin.
Ben normal doğum için direndim 40 hafta olmuştu doktor Sezeryan dedi kabul etmedim. En son pazartesi seni doğuma alıyorum dedi perşembe ye kadar uzattım. O arada senin gibi denemedigim şey kalmadı sıcak duş ilişki merdiven indim çıktım dogsun diye. Sonra da Beklememin bedelini ağır ödedim. Cahillik etmişim doktoru dinlemedim. Aman diyorum şimdi herkes doktoru ne diyorsa yapsın. İster Sezeryan ister normal doğum, hiç önemli değil önemli olan sağlıkla dünyaya gelmesi. .
Insallahh dua ediyorm hepp Allah saglikli bir melek versin tum isteyenlere:) umarim kolay bir dogum olur. Bized dua et ALLAH bizede bir melek nasip etsin.
Sabah dr. A gittik bikac sanci ve 1 cm acilmam varmis sabah gel yatisini yapalm dedi ama ben henuz aci falan hissetmiyorum cok kararsizim. Gidersem suni vercekler sanrmecemvarolberen inşallah en kısa zamanda gerçekleşir cnm , bizi de haberdar eder misin? normal olduysa ,
ben de normal olması için elimden geleni yapacagım
Sabah dr. A gittik bikac sanci ve 1 cm acilmam varmis sabah gel yatisini yapalm dedi ama ben henuz aci falan hissetmiyorum cok kararsizim. Gidersem suni vercekler sanrm
Suni sanci serum olarak veriliyo ama vajinadan da verildigi oluyomus fitil olarak. Aslinda 1 cmle yatirmamalari gerek ama heyecandan soramadm doktoruma. Acilmama bakip karar verir heralde yatip yatmicagima. Cok heycanlym :)suni sancı nasıl oluyor canım , ilaç mı serum mu , igne mi , henüz bilgim yok benim de merak ediyorum ,
inşallah normal dogumla kucagına alırsın , Allah çekemecegi acıyı vermez , dayanılmaz oldugunu düşünmüyorum
normal dogum yapan arkadaşlarımın hepsi memnun ,
1 cm acılma oldugunda mı hastaneye yatış yapılıyor
Suni sanci serum olarak veriliyo ama vajinadan da verildigi oluyomus fitil olarak. Aslinda 1 cmle yatirmamalari gerek ama heyecandan soramadm doktoruma. Acilmama bakip karar verir heralde yatip yatmicagima. Cok heycanlym :)
HEheh aynen bana bol bol dua edinnn :)) Allah hepimize kolau dogumlar nasip etsin . Aksam bi guzel dusumu alcam hatta saatlerce dusta kalmayo dusunuyormay ben de heyecanlandım şimdi , Allah kolaylık versin cnm , inşallah cok uzun saatler sürmez , neyseki duş alıp hazırlanıp gitmeye fırsatın var , normal de olsa apar topar koşa koşa gidilmiyor hastaneye
Ay tesekkur ederimm .. bazilarinda gunlerce bazilarnda hemen oluyomus bilmiuorm ki benm nasil olcak yuruyorm evde habire :)))Yarın sabah mı gel dedi canım 24 saat çok uzun bu arada açılman artar zaten ,haydi hayırlı kolay doğum olsun inşallah
Tabi tabi tetikteym zaten sancilarim baslayinca gidicem :) suni sancidan korkuyorm bi tekHızlı olur inşallah canım ama gece sancın olursa sabahıda bekleme bu arada ,sancı hızlandırır açılmayı
Hayırlısıyla kucagınıza alırsınız İnşaLLAH :) Kontrolleriniz özel hastanede mı devlette mi yaptırıyorsunuz.Doktorum hersey yolunda dedi.6 gun sonra gunumuz doluyo. Ben dedim suni mi verceksiniz . Hayir dedi biraz daha beklicez.. annem beni tam 9 ay 10. Gunde dogurmus :))
Amin hepimiz alalm insallahh:) ozele gidiyorum :)Hayırlısıyla kucagınıza alırsınız İnşaLLAH :) Kontrolleriniz özel hastanede mı devlette mi yaptırıyorsunuz.
:) Ya benım gozum o kadar çok korktu ki. ilk hamileliğim. Fakat sonuna kadar normal doğumu desteklıyorum ve istiyorum. Ama özel hastanelerdeki doktorlar sırf uğraşmamak için ve daha fazla kazançları olması için ekstradan ameliyat parası alıyorlar ya. Hemn sezeryan alıyorlarmıs senı. Ya da bir sekılde senın aklına giriyorlarmıs. İşte plesnta cocuga dolanabilir. ya da kalp atışları şöle böyle. Çok beklersek çocuk oksijensiz kalabilir diye. sadece İHTİMALLER Doğrultusunda sneı bir sekılde sezeryan yapıyormuslar. Ben de özele gidiyorum da... Deiştirmeyı düşünüyodum doktorumu.. Daha dogrusu devlete gtmeyi düşünüyorum. Ne yapmalıyımAmin hepimiz alalm insallahh:) ozele gidiyorum :)
Ya ben devlet hastanelerini sevmiyorm. Cok kalabalik ve pis. Artik devlet ozel hastanelere de sinirlama getrdi sezeryan icin. Arastir normal dogumu destekleyen bi dr bul bence. Ve en basta normal.istedgni belirt. Cok onemli bisi olrsa sezeryan tabiiki sart . Bebekden daha önemli degl sncta. Ben izmir den denizliue tasindm 7. Ayimda. Buldugum doktor denizli nin en taninmis doktorlarindan. Ama sezeryanci diyolardi. Herseyim normal gidiyo sukur bana hic demedi aliriz sezeryanla diye. Bence biraz doktorla kurduğun iletisime bagli.:) Ya benım gozum o kadar çok korktu ki. ilk hamileliğim. Fakat sonuna kadar normal doğumu desteklıyorum ve istiyorum. Ama özel hastanelerdeki doktorlar sırf uğraşmamak için ve daha fazla kazançları olması için ekstradan ameliyat parası alıyorlar ya. Hemn sezeryan alıyorlarmıs senı. Ya da bir sekılde senın aklına giriyorlarmıs. İşte plesnta cocuga dolanabilir. ya da kalp atışları şöle böyle. Çok beklersek çocuk oksijensiz kalabilir diye. sadece İHTİMALLER Doğrultusunda sneı bir sekılde sezeryan yapıyormuslar. Ben de özele gidiyorum da... Deiştirmeyı düşünüyodum doktorumu.. Daha dogrusu devlete gtmeyi düşünüyorum. Ne yapmalıyımçok kafam karısık. Daha sımdıden süreklı doğuımumu düşünüyorum. Normal mı olucak acaba sezeryan mı yapıcaklar benı vs diye .. :/
Ben de bu doktoru önerdikleri için buldum ve gittim. Zaten bu memlekete yabancıyım. Buraya evlendim. Benım de devleti terch etmememin sebebi; İnsana hiç önem vermemeleri. Senin canın acımış acımamış hiç önemsemeleri. Hemen insanı terslenemeleri. Ve hijyen konusu...Ya ben devlet hastanelerini sevmiyorm. Cok kalabalik ve pis. Artik devlet ozel hastanelere de sinirlama getrdi sezeryan icin. Arastir normal dogumu destekleyen bi dr bul bence. Ve en basta normal.istedgni belirt. Cok onemli bisi olrsa sezeryan tabiiki sart . Bebekden daha önemli degl sncta. Ben izmir den denizliue tasindm 7. Ayimda. Buldugum doktor denizli nin en taninmis doktorlarindan. Ama sezeryanci diyolardi. Herseyim normal gidiyo sukur bana hic demedi aliriz sezeryanla diye. Bence biraz doktorla kurduğun iletisime bagli.
Aynen ya bi kere gittim hamileligimde cok usutmustum bi serum vercekler aman allahm kolumu delik desik etmislerdi les gbi butun hastalar bi yerde... hatirlamak istemiyorm :s en iyisi ozel.bosver.Ben de bu doktoru önerdikleri için buldum ve gittim. Zaten bu memlekete yabancıyım. Buraya evlendim. Benım de devleti terch etmememin sebebi; İnsana hiç önem vermemeleri. Senin canın acımış acımamış hiç önemsemeleri. Hemen insanı terslenemeleri. Ve hijyen konusu...
Doğumunuzu da özel de yapacaksınız değil mi. Özel de yapmak istediğiniz de sanciniz geldiği zaman. Siz doktorunuza telefon edip. Doktoru hastaneye cagiriyormussunuz. Devletteki gibi ozellerin acilinde kadın doğum doktoru olmaz mi. Öyle dgeil mi ?Aynen ya bi kere gittim hamileligimde cok usutmustum bi serum vercekler aman allahm kolumu delik desik etmislerdi les gbi butun hastalar bi yerde... hatirlamak istemiyorm :s en iyisi ozel.bosver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?