- 27 Ocak 2016
- 120
- 46
- 48
- 34
- Konu Sahibi ecemvarolberen
-
Amin tesekkur ederimm sezeryandan cok korkuyorumHayirlisi ile saglikla kucagina alirsin insaALLAH bebeğini.
Insallah.. ah keske stres yapmasamDaha vakti gelmemiş demek ki. Boşuna stres yapmayın. Soranlari da umursamayin. İkiniz de sağlıkla kurtulursunuz inşallah.
Doktorum hersey yolunda dedi.6 gun sonra gunumuz doluyo. Ben dedim suni mi verceksiniz . Hayir dedi biraz daha beklicez.. annem beni tam 9 ay 10. Gunde dogurmus :))Doktorunuz bekle diyor mu?
Anneniz de geç mi doguruyormus?
Olur. Benim yegenim, ablamin ilk dogunu 10 gun gecikti :) korkmayin.Amin tesekkur ederimm sezeryandan cok korkuyorum( bi de sporcuyum sezeryandan sonra toparlayamam diye endiseleniyorum
39 +2Olur. Benim yegenim, ablamin ilk dogunu 10 gun gecikti :) korkmayin.
Kac haftalik hamilesiniz ki?
Evet erkek bebek ondan mi gelmek bilmiyor bu sipaCanım bebek hazır olduğunda kendi gelir ,eskiden böyle hafta hesabı yokmuş birde erkek çocuk geç gelir diyorlar cinsiyeti ne idi? Boşver insanları herşeye konuşuyorlar doğsun ne zaman diş çıkar ne zamana yürür bunları sorup bunaltacaklar
40 yada 41 . Haftaya kadar yolu var diye biliyorum ben. Tabi yanlista biliyor olabilirim. Ablamin kizi normal dogum gununden 10 gun somra geldi. Oyle hemen gunu geldi gel sezeryan yapalim demiyorlarki en azindan yurtdisinda. Tr yi bilmem. Bekliyor yinede...
Benim dr. Da o sekilde beklicek ama son gunler gecmek bilmiyor40 yada 41 . Haftaya kadar yolu var diye biliyorum ben. Tabi yanlista biliyor olabilirim. Ablamin kizi normal dogum gununden 10 gun somra geldi. Oyle hemen gunu geldi gel sezeryan yapalim demiyorlarki en azindan yurtdisinda. Tr yi bilmem. Bekliyor yinede...
:) umarim kolay bir dogum olur. Bized dua et ALLAH bizede bir melek nasip etsin.Benim dr. Da o sekilde beklicek ama son gunler gecmek bilmiyor
Bilmiyorum benim ilk kız erken geldi şimdi erkek olacak annem hep derdi kız erken gelir erkek geç gelir diye ,kızda dediği çıktı erkekte de bakıcam artık :) benim bir arkadaşda 40. Haftanın içinde dayanamayıp kendi isteğiyle sezeryan olmuştu beklemek istemedi erkek bebekti oda ,ama bence en güzeli doğal sürecin işlemesi ,hayırlı doğum diliyorum sana canım içini ferah tutEvet erkek bebek ondan mi gelmek bilmiyor bu sipa
Bence de en guzeli beklemek.. ama her gecen gun odemim artiyo catlaklar artiyo e zaten bebege kavusma istegi tavan yapti cildircamBilmiyorum benim ilk kız erken geldi şimdi erkek olacak annem hep derdi kız erken gelir erkek geç gelir diye ,kızda dediği çıktı erkekte de bakıcam artık :) benim bir arkadaşda 40. Haftanın içinde dayanamayıp kendi isteğiyle sezeryan olmuştu beklemek istemedi erkek bebekti oda ,ama bence en güzeli doğal sürecin işlemesi ,hayırlı doğum diliyorum sana canım içini ferah tut
Doktorum hersey yolunda dedi.6 gun sonra gunumuz doluyo. Ben dedim suni mi verceksiniz . Hayir dedi biraz daha beklicez.. annem beni tam 9 ay 10. Gunde dogurmus :))
Bakalm 8 ekimde doluyor günüm :))Canim valla doktorun ne diyorsa onu yap. Suni yada Sezeryan derse beklicem diye tutturmada benim gibi.
Sende annen gibi 9 ay 10 gün de doguracaksin anlaşılan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?