Doğuma Hazırlık Bebegim gelmek bilmiyor :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yok hayir onlarda da nobetci dr.lar var.. ama kendi dr.un da geliyo bana cep telefonunu verdiğine gore.. :)

Kizlar ben 6 ekimde oglumu kucağıma aldim :) ama maalesef normal dogum olmadi. Bebegim 1 hafta boyunca catimdan gecmeye calismis ama gecememis. Tabi bu esnada bas cevresi buyumeye suyum da azalmaya baslamis.. kordonu da boynundaydi ultrasonda.doktorum acilmamin hic ilerlemedigini 1 cmle kaldığını sancilarimin da siddetlenmedigini soyledi. Tek caremiz suni sanci ama o da bir ise yaramicak seni yormaktan baska dedi ve 2 saat snra beni ameliyata aldilar. Kizlar normal doguma sartlamayin kendnizi. Zira ben oyle yaparak cok buyuk yanlis yapmisim. Cnku resmen travma geçirdim. Ama oglumu kucağıma verdiklernde hic biri aklma gelmedi:) Allah szleri de kurtarsin muthis bir duyguymus bakip bakip ağlıyorum :)

Tebrik ederim canım...Rabbim sağlıklı uzun ömür versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…