Bebeğim geceleri gerçekten uyumuyor.

Evet bence temel sorununuz öğlen uykusu. Bazen geç bazen erken olabilse de ortalama 1 yaşındayken tek uykuya geçiyorlar. Şu anda tam hatırlayamadım ama 14 saat olması lazım ortalama bi günde uyuması gereken zaman. Bunun 2 saati gündüz 12 saati gece olmalı. Tabi çocuğa bağlı olarak 10 saat gece 4 saati bi kaç parça gündüzde uyuyabilir mesela. Önemli olan büyük çoğunluğu geceye bırakmak. Yani 5te uyanınca gece uykusuna tabiki geç geçer bu çok normal. Zaten emzirme danışmanı bu yüzden var. Gece emmesini kesmenin en güvenli yolunun profesyonel destek olduğunu düşünüyorum küçük olduğu için. 2 yaş falan olsa o zaman anlatırsın suyla falan kandırır gerekirse yemek yedirirsin. Bi de şimdi gece emmesini kesmeniz lazım ki aklı daha fazla erince daha fazla düşkünlük oluyor. Yatağa da bi bakın 1 yaşındayken altında yavrusu olan yatağıns kendi rahatlıkls çıkıyodu oğlum

nasil uyutuyorsan o sekilde devam uyumak istiyor cocuklar. sen her uyandiginda meme veriyorsun ve 1. uyanmayi ödüllendiriyorsun ve 2. memede uyudugu icin gece uyandiginda memeyi ariyor yine. Bu döngüya kirmak icin bir gece sabredip meme vermiceksin, gerekirse 5 saat oturacak ama muhakkak uykuya dalacaktir.

Okumadım diğer yazılanları söylendi mi bilmiyorum.odalarınızı ayırmayı deneyin biz bir tek bu şekilde uyumaya başladık

Uyku sorunu yasayan bebegi biri olarak sizi cok iyi anliyorum. Ben de biara uyku egitimi aldim, memede uyutmayi biraktik gece uyanmalari azaldi gunduz uykulari uzadi, ancak sonra kendimi yine memede uyuturken buldum. Ama arkadasim geri donus yapmadi halen pispisla uyutuyor direncli kararli olmak lazim. Cok sabir istiyor sakin kalmak, hele ki oek kalkmayan cocuklari dusununce onkaron annelerini kiskandigimi ve daha cok sinirlendigimi fark ederdim. Bizimki halen gece kalkiyor ama odalari ayirdik. Bazen mizirdanip kendi geri dalmaya basladi uyku kalitem artti diyebilirim. Uyku egitimi almaktan cekinmeyin bence en ufak bir fauda paha biçilemez suan

Anane ile oluyor. Annem biraz yaşlı olduğu için çocuğu gün içerisinde 2-3 kez uyutuyor. Tabi eylemek için de bazen çizgifilm izlettiriyor. Gündüz o ara uykuları yapmazsa da çok hırçın oluyor…
Gündüz 2 -3 kez cok fazla değil mi? Gece uykusundan çalıyor olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…