Bebeğim gece uykusunda ağlıyor yardım

Diş ağrısıdır başka rahatsızlığı yoksa. İdrar yolu enfeksiyonu, kulak iltihabı olsa gündüz de hıysuz olur. Gece diş ağrısı bastırıyordur bence. Doktorunuza sorarak onay verirse paresetamol verebilirsiniz çok kötü olduğunda

Geçmiş olsun.
Duygusal olarak zor bir şey (üzüntü vs) yaşadı mı?
Onu uyandırmaya kalkmayın bir daha olursa. Tatlı yumuşak bir sesle ninni mırıldanın. Tatlı tatlı selenin "hmmm...hmmmm.....mmmmm..."

"Uyku terörü" diye birşey var.
Bir araştırın.
Sabırlı ve sevgi dolu yaklaşın.
Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim yorumunuz için kucagıma alıyorum su içiriyorum biraz sakinleşiyor kesinlikle uyandırmaya çalışmıyorum uyku terörü duymuştum evet inşallah değildir

Teşekkür ederim yorumunuz için kucagıma alıyorum su içiriyorum biraz sakinleşiyor kesinlikle uyandırmaya çalışmıyorum uyku terörü duymuştum evet inşallah değildir
Duygusal olarak bariz bir şey yaşamadı ufak tefek gün içinde ağlamaları huzursuzlukları oluyor sadece on gün önce falan bir grip olmuştu ama şuan şükür geçti

Eğer gözü kapalı kaşları çatık yüksek sesle bağırarak ağlıyorsa, ve sadece gece uykuya yattıktan 1-2saat sonra başlayıp 30-45dk gibi sürüyorsa, muhtemelen öyledir canım.
Sizin stresinizden etkilenmiş olabilir. Ya da kendisi stres yapmış olabilir. Ben 3 çocuğumda da yaşadım. 1.5-2yaş civarı ama. Bir ay kadar sürdü.

Sakin olun.
(ağlayıp feryad ederken, gözü kapalıysa yani aslında hala) uyuyorsa uyandırmaya çalışmayın, ne oldu neden ağlıyorsun gibi iletişime geçmeyin. Tatlı tatlı, alçak yumuşak sesle, ninniler mırıldanın. Uyanırsa (gözünü açarsa) sarılalım mı annecim deyin. İstiyorsa sarılın. Zaten yine uykuya dalacaktır.

Dişten kaynaklı bir huzursuzluk ise, gün içinde de yapar, kulaklarını, saçlarını çekiştirir. Ama gözü kapalı ağlamaz.

Tez zamanda normale döner umarım.

Bir kaç dakika sürüyor çok uzun sürmüyor bağırarak ağlamak yerine inliyor sinirli bir tavırla inliyor kucagıma beş dakika falan sürüyor ama yatırıyorum yarım saat sonra bir saat sonra tekrar kalkıyor gün içinde saçını kulagını çekiyor ver ama Bayadır yapıyor onu iki üç aydır

Diş sıkıntısı var belli kuzunun.
Parmağınız temiz ve soğukken alt ön kesici dişlerin yerine hafif (çok değil) bastırarak masaj yaparsanız rahatlar.

İnş en kısa zamanda geçer.
Sağlıkla büyüsün.

Bizimkisinin uykusu 1.5 aydir bu sekilde gece saat basi kalkip emzirmekten cok yoruldum artik baska turlu asla sakinlesmiyo cunku.
Bize 3 aylik kontrolumuzde hemsiremiz 2 3 aya patlar demisti ama 7 aylik olduk hala patlayamadilar maalesef, damak yapisiyla alakali bir durum bazi bebeklerin damaklari kalin olurmus dis zor patlarmis sanirim benimkisininde oyle

bebekler uykudada mı ağlıyor oha bebek yapmam yetimhaneden alırım iyi bi eş bulamazsam

bebekten bebeğe değişir hepsi bir değil ağlama derken saatlerce değil bir kaç dakika ama tabi kolay değil çok zor ama dünyanın en güzel şeyi günlerdir uykusuzum bir kez pişman olmadım bebeğim olduğuna olanı da hiç duymadım

Damaklar inanılmaz kalınlaştı fakat diş çıkma görüntüsü yok sadece tüm damaklar kalınlaştı
En zorlu kısmı bizde damak kalinlasmasiudi . Dişleri çıkarken daha rahattık. Damaklarda ateş ishal oldu iştah gitti. Emmek bile istemedi. Şükür geçti gitti. Dişler eti yirtarken çok huzursuz oldu ama yine de rahattı diyebilirim. Şuan üstte 4 diş altta iki diş var

Bizde de gece uyanmaları aglamaları olurdu. Artık çarşafa koyup salladık. Cok iyi gelmişti. Kollarımiz kopsa da mecbur ...

Uyku terörü 8. Ayda başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…