Bebeğim gece uykusunda ağlıyor yardım

Blablabla00

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
416
235
33
32
6.5 aylık Bebeğim Son bir haftadır gece uykusunda gözü kapalı ağlıyor ve ne meme tutuyor ne emzik zorla geri yatırıyorum yarım saat bir saat sonra tekrar aynı Sabaha kadar en az 4 5 defa kalkıyor önceden 1 kez kalkar emer yatardı gündüz yok bu sorun sadece gece sizce neden olabilir

diş yüzünden oluyor genelde gece uyanmaları.

Bebeğinizi korkutuyorlar galiba ayet-el kürsü okuyun 7 kez yatırmadan ınslalah geçer

Diştir muhtemelen damaklarini kontrol edin. Benimde oglum suan o durumda gece 3 4 saat deliksiz uyurdu simdi saat basi kalkip emmek istiyo emmeden uyumuyo arada ciglik atip parmaklarini isiriyo 3. Ayimizda kabardi disleri 7 aylik olduk hala patlamadi

Atak haftalarinin en belirgin özelliği ağlama krizleri , ağlayarak uyanma vs dir. Diş de olabilir. Eğer düzenli uyku alışkanlığı varsa toparlıyor geçici bi dönem.neger yoksa tabiki topatlama olmuyo maalesef müdahale etmeniz gerekiyo.
Muhtemelen distir. Meme ve emzik almamasindan dolayı. Ağrısı olabilir. Genel bi diş kabarikligi olmayabilir ama damaklar kalinlasirken böyle olabiliyo. Benim bebeğim de emmemisti

Aynı durumdayız 3 aylıkkenden beri neyi nasıl ısıracağını şaşırıyor ama gece uykusu kötü değildi bir haftadır çok kötü damaklar çok şiş ama komple damak şiştiktrn ne kadar süre sonra çıkıyor acaba

Damaklar inanılmaz kalınlaştı fakat diş çıkma görüntüsü yok sadece tüm damaklar kalınlaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…