- 26 Temmuz 2020
- 416
- 235
- 33
- 32
- Konu Sahibi Blablabla00
-
diş yüzünden oluyor genelde gece uyanmaları.6.5 aylık Bebeğim Son bir haftadır gece uykusunda gözü kapalı ağlıyor ve ne meme tutuyor ne emzik zorla geri yatırıyorum yarım saat bir saat sonra tekrar aynı Sabaha kadar en az 4 5 defa kalkıyor önceden 1 kez kalkar emer yatardı gündüz yok bu sorun sadece gece sizce neden olabilir
diş yüzünden oluyor genelde gece uyanmaları.
Saat başı kalkıyor inşallah uzun sürmez gaz diye de düşünüyordum ama gaz böyle her gece olmaz dimiDişi çıkıyordur o ağrı gece uykularını bozar .
Gaz olsa gazı çıkarıp rahatlayıp uyurdu gaz değil benceSaat başı kalkıyor inşallah uzun sürmez gaz diye de düşünüyordum ama gaz böyle her gece olmaz dimi
canim diş cikarma suresince ara ara bu sekilde olacak maalesef biz 10 aylık olacağız nerdeyse 4 aydır çekiyoruz bu durumu.peki uzun sürüyor mu bende gazı var dişi mi anlam vermedim bir haftadır
Biz de 1 yaşına gireceğiz inşallah, şimdi de azı dişler çıkıyor gece uykuları yalan oldu. 20 diş çıkana kadar böyleymiş.canim diş cikarma suresince ara ara bu sekilde olacak maalesef biz 10 aylık olacağız nerdeyse 4 aydır çekiyoruz bu durumu.
bazi bebekler hiç hissetmiyor ama bizimkiler hassas demekki diş konusundaBiz de 1 yaşına gireceğiz inşallah, şimdi de azı dişler çıkıyor gece uykuları yalan oldu. 20 diş çıkana kadar böyleymiş.
Atak haftalarinin en belirgin özelliği ağlama krizleri , ağlayarak uyanma vs dir. Diş de olabilir. Eğer düzenli uyku alışkanlığı varsa toparlıyor geçici bi dönem.neger yoksa tabiki topatlama olmuyo maalesef müdahale etmeniz gerekiyo.6.5 aylık Bebeğim Son bir haftadır gece uykusunda gözü kapalı ağlıyor ve ne meme tutuyor ne emzik zorla geri yatırıyorum yarım saat bir saat sonra tekrar aynı Sabaha kadar en az 4 5 defa kalkıyor önceden 1 kez kalkar emer yatardı gündüz yok bu sorun sadece gece sizce neden olabilir
Canım benim kızım 21 aylık daha yeni 1 haftadır düzeldi gece uyanmıyor gece krizlere girerdi susturamazdik tabi her bebek aynı değil ins düzelir hemen çöz zorr gerçekten çocuk bakmakpeki uzun sürüyor mu bende gazı var dişi mi anlam vermedim bir haftadır
Aslında diş etini yarıp çıktığını düşünürsek biz bile ağrı çekeriz hele azı dişler çok zor çıkıyor. Hissetmeyen bebek varsa şanslıymış.bazi bebekler hiç hissetmiyor ama bizimkiler hassas demekki diş konusunda
oglumda bu kadar zorluk cekmemistim canim kızım çok zor çıkarıyorAslında diş etini yarıp çıktığını düşünürsek biz bile ağrı çekeriz hele azı dişler çok zor çıkıyor. Hissetmeyen bebek varsa şanslıymış.
Yatmadan mutlaka okurum her zamanBebeğinizi korkutuyorlar galiba ayet-el kürsü okuyun 7 kez yatırmadan ınslalah geçer
Gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsunCanım benim kızım 21 aylık daha yeni 1 haftadır düzeldi gece uyanmıyor gece krizlere girerdi susturamazdik tabi her bebek aynı değil ins düzelir hemen çöz zorr gerçekten çocuk bakmak
Aynı durumdayız 3 aylıkkenden beri neyi nasıl ısıracağını şaşırıyor ama gece uykusu kötü değildi bir haftadır çok kötü damaklar çok şiş ama komple damak şiştiktrn ne kadar süre sonra çıkıyor acabaDiştir muhtemelen damaklarini kontrol edin. Benimde oglum suan o durumda gece 3 4 saat deliksiz uyurdu simdi saat basi kalkip emmek istiyo emmeden uyumuyo arada ciglik atip parmaklarini isiriyo 3. Ayimizda kabardi disleri 7 aylik olduk hala patlamadi
Damaklar inanılmaz kalınlaştı fakat diş çıkma görüntüsü yok sadece tüm damaklar kalınlaştıAtak haftalarinin en belirgin özelliği ağlama krizleri , ağlayarak uyanma vs dir. Diş de olabilir. Eğer düzenli uyku alışkanlığı varsa toparlıyor geçici bi dönem.neger yoksa tabiki topatlama olmuyo maalesef müdahale etmeniz gerekiyo.
Muhtemelen distir. Meme ve emzik almamasindan dolayı. Ağrısı olabilir. Genel bi diş kabarikligi olmayabilir ama damaklar kalinlasirken böyle olabiliyo. Benim bebeğim de emmemisti
En azından bir tane çıkarsa dicem ki kesin diş bu ama çıkmıyorda damakları şişip iniyor gibicanim diş cikarma suresince ara ara bu sekilde olacak maalesef biz 10 aylık olacağız nerdeyse 4 aydır çekiyoruz bu durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?