• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğim fazla uyuyor,uyandırıp emdirmeli miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi DML
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

DML

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
200
6
96
Ankara
Arkadaşlar 56 günlük kızım var.İki gündür gecelei çok fazla uyuyor.Daha önceleri gece 3 saatte bir uyanıp emmek isterdidün gece 7 saat uyudu,uyanıp emmedi,bu gecede 4 saat uyudu dayanamayıp zorla uyandırmaya çalıştım 15 dk boyunca uğraştım zorla emzirdim emerken yine uyudu.Korkuyorum bu kadar acıkmadan uyuması normal mi diye.Cuma günü doktora gidicem ama içiim çok huzursuz.Benimle aynı sorunu yaşayan var mı?

cnm benim kızım 54 günlük yaklaşık bir haftadır 11 gibi emiyo bazem uyanması 6 yi buluyor.ben hiç uyandırmıyorum.bence gerek yok

cnm benim kızım 54 günlük yaklaşık bir haftadır 11 gibi emiyo bazem uyanması 6 yi buluyor.ben hiç uyandırmıyorum.bence gerek yok

evet canım,doğru olan oymuş.Bugün doktora gittim,eğer uyanmıyorsa toktur,uykusunu bölme dedi.Bende öyle yapıcam bundan sonra:))

Allah bağışlasın canım senin bebeğinide.

Back