Merhaba arkadaşlar ben yeni anne oldum ilk bebeğim dolayısıyla korkuyorum her şeyi sorasım geliyor. Benim bir kızım var normalde ilk zamanlar sarılık geçirdi fakat doktor mama verin kan şekeri düşük dedi, biz mamaya başladık kilo alımı o zaman normale döndü, midesi büyüdü bu sefer de doymak bilmedi yani şu an çok iştahlı bir bebek
. Fakat bu gün akşam saat 19.00 da meme ve mama aldı ve uyuttum. Normalde saat 10 da kalkması gerekiyordu fakat kalkmamıştı eşim de uyusun çocuk normalde uyumuyor acıksa uyanır uyandırma sen de yat dinlen dedi. Ben de uyudum, gözümü bir açtım saat 00:58 benim kızım hala uyuyor. E normalde iştahı yerinde neden kalkmıyor diye korktum. Ateşine baktım hemen normaldi (36.6) uyandırdım 2 dakika uğraştım ve 1 saat emerken uyusa da uyandırıp emzirdim tam 1 saat süreyi tamamlayarak, ayrıca anneme sordum arayıp çocuk uyumak istemiştir endişelenme dedi. Fakat tecrübeli annelerimiz bana yardımcı olur musunuz bana böyle olması ve iştahlı bebeğin neredeyse 6 saat uyuması hiç normal gelmedi şimdiden teşekkür ederim