Bebeğim epilepsi mi

Sizede cok gecmis olsun

Gözlemleyin elbette. Ama epilepsinin tek belirtisi bu değildir. Birde bir çok çocuk bu dediğiniz hareketi yapar. Şimdi birde ilgi o hareket üzerinde olduğundan sizin daha çok dikkatinizi çekiyor, bebeğinizinde hoşuna gidiyor olabilir.

Teşekkür ederim umarım öyledir

Merhaba oncelikle çok geçmiş olsun umuyurum suan çok iyidir yavrunuz beninde kızım var henüz çok küçük bir prof bahsetmissiniz kan testi vs yapan ismi nedir acaba önerir misiniz
Begüm 55 günlük irkilme sicamlari yoğun videodan şüphelenildı eeg de birsey çıkmadı iyi bir klinik muayne gerekli kan testi vs yapılmadı istemedi doktorlar ama içim hiç rahat değil

Merhaba benim kızımda ateşli havale geçirdi epilepsi diyemeyiz ama tedbir amaçlı ilaca basladık sizde nasıl olmustu acaba

Merhaba benim kızımda ateşli havale geçirdi epilepsi diyemeyiz ama tedbir amaçlı ilaca basladık sizde nasıl olmustu acaba

Merhaba öncelikle cok gecmis olsun. Oglum havale gecirdikten sonra bir kac gün hastanede kaldi. Hastaneden ciktindan sonra baska bir hastanenin nöroloji bölümüne gittik. Orda testler yapildi. Cocugun basina böyle sapka gibi birsey taktilar kablolarla dolu, hic gördünüz mü bilmiyorum. Bir süre ölcüldü ve vir kac test yaptilar. Epilepsieye dair bir kanita rastlamadilar sükür. Ilac verilmedi. Sadece simdi ateslense zamaninda ilac vermemiz söylendi. Tekrarlanmadi sükür

EEG yapılmış bizdende istendi 18 de yapılıcak İnş bişey cıkmaz sizde gecmiş olsun tşk ederim

anormal diyen kişi kim anlamadım tam. raporda bildiğim kadarıyla bu çocuk anormalyazmaz. doktor söylediyse arkadaşınız iyi dinleyememiştir. bence siz doktorunuza ulaşın sorun tekrar, böyle duyduk diye söyleyin o sizi bilgilendirir

Grip demişsiniz bununla alakalı olabilir mi?

Benim kızımda başını öne doğru sallıyor eh eh eh diye ses çıkarıyor. Biz dur vs diyoruz tekrarlıyor 13 aylık. Gözleri bazen yukarı bakıyor

Anormal olsa doktor ilaca başlardı. Evham yapıyor gibisiniz.
Bence de biraz evham gibi oldu epilepsi olsa da tedavi var benim oğlum da epilepsi 1 aylıkken nöbet geçirdi ve biz 15 dk girmedik 24 saatlik girdik çok zor günler atlatik sizinki de hiç bişi yok yani dalma el ayak taş gibi olma olunca epilepsi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…