• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim en sık 3 günde kaka yapıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

tunamavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
2
0
36
Antalya
Merhaba,
sizden birinin başına böyle bi şey geldi mi? 3 günden az yalnızca 1 kez yaptı kakasını. ama kabız değil. çünkü kakası sert, kuru değil. 3.gün sancıları dayanılmaz oluyor yavrumun, yaparsa rahat bi uyku çekiyor, yapamazsa çok sıkıntı çekiyor :(
Bugün 53. günlük olduk. Sizce hep böyle mi sürer, düzelir mi?

ilk dönemelerde çok değişken oluyor bu durum.zamanla oturur merak etme.önemli olan kaç günde bir yaptığı değil ne şekilde yaptığı.rengi ve kıvamı normalse hiç korkma

kesinlikle doktorunuza söyleyin.
Ağlıyo diyosunuz kakasını yapınca rahat uyuyabiliyormus bu söyledikleriniz normal değil

Devamlı ağlamıyo ama ara ara zorlanıyo, bugün 4. gün yapamadı hala :(
Kimyonlu rezene çayını deniyorum dünden beri, aalı gibi zorlnmaları.. inşallah yapar.
doktorumuza danışmıştık, normal diyolar ama bebişimin zorlanması beni üzüyo..

Benim bebeğimde aynı ve doktoru normal diyor. Sizde doktorunuzla konuşun. Ben gaz masajı yapıyorum, doktorunuzda onaylarsa faydası oluyor. Birde bebekler birbirinden çok farklı; bizim bebeğimizin bünyesi böyle demekki...Bazı bebekler gün içinde 2-3 kez ama az olarak yapıyor; bazıları hergün vs. Bu noktada sadece doktor normal veya sorun var diyebilir.

benim bebeğim 4 aylık olacak nerdeyse 2. ayından beri 4 günde bir 7 günde bir yapıyo ve normal yapıyo yani kabız değil korkulacak bi durum yok yani

Back