• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim emziği ters emiyor

ilknur41

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2022
7
3
1
26
Bebeğim emziği ters emiyor şöyleki burun oyuntuları olur ya emziklerde bu oyuntu burnunun oldugu yerde olmalı ama bebeğimin çenesinde emiyor ama ters . Damaklı emzık kullandım hep bugune kadar . Son 2-3 aydır öyle buluyorum ben düzeltiyorum o gene çeviriyor öyle emmeye devam ediyor 8 aylık bu arada . Bu durum normal midir acaba ?

Bebeğim emziği ters emiyor şöyleki burun oyuntuları olur ya emziklerde bu oyuntu burnunun oldugu yerde olmalı ama bebeğimin çenesinde emiyor ama ters . Damaklı emzık kullandım hep bugune kadar . Son 2-3 aydır öyle buluyorum ben düzeltiyorum o gene çeviriyor öyle emmeye devam ediyor 8 aylık bu arada . Bu durum normal midir acaba ?
Ay bence damaksiz alın Philips avent varrya genelde emzik tutmayan bebekler bile tutuyor onu

Normal
Dişleri çıkıyor, çene-ağız yapısı değişiyor, nasıl rahat ediyorsa öyle emiyor

Emzik tutmasında bir sorun yok sadece ters alıyor hep . Cok ilgincimi çekti normalmi diye merak ediyorum .
Belki huy edinmiştir ama damaklı emzik bile iyi değilken tersten emmedi hiç iyi değil bence annesi olarak siz bilirsiniz ama öyle emmesi zararlı

Belki huy edinmiştir ama damaklı emzik bile iyi değilken tersten emmedi hiç iyi değil bence annesi olarak siz bilirsiniz ama öyle emmesi zararlı
Bende öyle düşünüyorum daha dişleri çıkmadığı için emzik bıraktırmayı şimdilik düşünmüyorum . Damaklı daha rahat olur diye öyle almıştım . Tersten emmesi çok tuhafıma gitti hiçbiryerde böyle duymadım o yuzden sorayım buraya dedim bu ayki doktor kontrolunde bunu sorucam umarım sorun çıkmaz

Cok tşk ederim . İnternette felan çok baktım hiç böyle birşey görmedim o yüzden sorayım dedim cevapladıgını için tşkler
Estağfirullah ne demek
Benim oğlanda yapıyordu bir ara, düz veriyordum hop diliyle ters çeviriyordu, sonrada bıraktı zaten
Yeğenlerimden biri doğduğu gibi hep ters emdi emziği
Çok komik oluyor ya bol bol fotoğrafını çekin
Allah bağışlasın

Back