Bebek Beslenmesi Bebeğim Emmiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cellinn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
355
88
318
merhaba arkadaşlar,3 ay 10 günlük bi kızım var geçen ay sadece 180 gr alınca doktor sabah akşam mamaya başlattı.yaklaşık 6 gündür mama veriyorum sabah akşam dgr zamanlardada emziriyorum fakat bugün kızım mememi asla emmiyor alıyor 1 dak.sonra deli gibi ağlamaya başlıyor mama verince yiyor.beni emmesi için ne yapmam lzm lütfen yardım edin çok üzülüyorum

[SUP][/SUP]
canım aynı sorunu bende yaşadım ilk kızımda emmedi beni 2 aylıkken bıraktı küçük kızımda kilo alamadıgı için mamaya başlayınca 3 aylıkken bıraktı tabi gönül isterdi emmesini ama olmayınca olmuyo zorla devamlı ama büyük ihtimal bırakıcak memeyi bide derlerki 3 ve 6 aylıkken meme bırakma dönemi olurmuş sen zorla devamlı olmadı pompayla ver ben öylede yaptım ama benim sorunum farklı oldugu için sütüde kestim mecburen mamayla büyüyü büyük kızımda mamayla büyüdü allaha şükür saglıklılar moralini bozma sen zorla meme vermeye ama asla aç bırakma midesi boş kalmasın yoksa hiç yemiyorlar ben biliyorumki benim küçük kızım 15 saat yemedigi oluyordu doktor 3 saatte bir 10 ml olsa dahi besle demişti midesi büyümesi açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…