Bebeğim emmiyor

Sad woman

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
88
34
8
29
Kızlar 1 hafta önce doğum yaptım kızım ilk gün gayet güzel emdi sonra memeyi almayı reddetti mecburen süt pompası dan sağmaya başladım meme ucu çıkarıcı aldım yine emmedi şu an sarılık geçiriyor çok uyuyor bu yüzden doktora sordum bugün gelişimi kilosu falan gayet iyi memeyi de alır zamanla dedi ama ben yinede endişeleniyorum ya hiç emmezse diye aynı durumu yaşayanlarınız oldu mu acaba

Kızlar 1 hafta önce doğum yaptım kızım ilk gün gayet güzel emdi sonra memeyi almayı reddetti mecburen süt pompası dan sağmaya başladım meme ucu çıkarıcı aldım yine emmedi şu an sarılık geçiriyor çok uyuyor bu yüzden doktora sordum bugün gelişimi kilosu falan gayet iyi memeyi de alır zamanla dedi ama ben yinede endişeleniyorum ya hiç emmezse diye aynı durumu yaşayanlarınız oldu mu acaba
Öncelikle sakin olun bazı bebeklerde olur böyle. Siz ne kadar sakin olursanız bebeğiniz her süreci o kadar rahat atlatır.
Bebekler için beslenme sondası diye geçiyordu sanırım incecik bir hortum ucunda enjektör takılı diğer ucunu da meme başınıza sabitleyin . O emdikçe azıcık sıkın . Besin geldikçe emmek isticek. Meme ile beslenmeyi ozdeslestirecek. Bir süre sonra beslenme sondasina ihtiyaç kalmadan emer seviyeye gelir.

Benim dogunca 1 ay emmedi,cok uzuluyordum beni reddediyor diye,sagarak verdim biberonla mecburen,sarılık olmasindan korktum,sonra agzina emzik verdim cikarip hemen mememi tutturdum oyle öyle emmeye alıstirdim ,hic emmeyecek saniyordum simdi 5 aylik oldu.

Benim dogunca 1 ay emmedi,cok uzuluyordum beni reddediyor diye,sagarak verdim biberonla mecburen,sarılık olmasindan korktum,sonra agzina emzik verdim cikarip hemen mememi tutturdum oyle öyle emmeye alıstirdim ,hic emmeyecek saniyordum simdi 5 aylik oldu.
İnşallah benimkide alır ya bende mecburiyetten biberonla veriyorum geçsin sarıldığı diye

Öncelikle sakin olun bazı bebeklerde olur böyle. Siz ne kadar sakin olursanız bebeğiniz her süreci o kadar rahat atlatır.
Bebekler için beslenme sondası diye geçiyordu sanırım incecik bir hortum ucunda enjektör takılı diğer ucunu da meme başınıza sabitleyin . O emdikçe azıcık sıkın . Besin geldikçe emmek isticek. Meme ile beslenmeyi ozdeslestirecek. Bir süre sonra beslenme sondasina ihtiyaç kalmadan emer seviyeye gelir.
Onu hiç duymamıştım alayım bari belki o işe yarar

Ben yaşadım maalesef 2.5 ay mücadele edebıldım emzırme danışmanları doktorlar cesıtlı aparatlar kullandım fakat benım oğlum asla emmek ıstemedı hıcbır Işık vermedı en sonunda pes edıp mamayla devam ettık cok yıpratıcı bır süreçti bebegımin benı ıstemedıgı dusuncesı ile yerlere kapanarak cok aglamıslıgım vardır umarım sızın boyle olmaZ ve tekrar emmede başarılı olursunuz eğer olmaZsa da kendınızı üzmeyin ben cok üzdüm sımdı olsa o kadar yıpratmazdım her anne anne sütü ile büyütmek ıster ama olmuyorsa da yapacak bısey yok büyüyorlar mamayla da ne yapalım

Meme reddını bebegım 3aylıkken yasadım kılo alımımda sıkıntı oldugu ıcın bıberon verdım keske vermeseydım sımdı 6aylıgız hala bıneron emıyor asla memeyı agzına dahı almıyor sız sız olun bıneron vermeyın gerekırse ac kalsın ınsan cok uzuluyor 😢

Bebeginizi kanguruya koyun evin icinde gezerken emzirin boynunuza kolye asin perdeye mandal takin ona gosterin 2 sene yasadim meme reddi boyle bi nebze de olsa emiyordu

Back