- 17 Aralık 2023
- 19
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi Fatmanur 42
-
Etraf o kadar dikkatini çekiyor ki tamamen karanlık olması gerekiyor onda da korkuyor sanırım ağlıyor. 9 kiloyu uzun süre taşıyamıyorum bir de malesefKucağınızda gezdirebilirsiniz. Zor ama
Çok iyi anlıyorum. Ama ben meme bıraktırınca 15 kiloluk 2 yaş bebemi böyle uyuttum. Uzun bir koridorumuz var. Artık iyice uykusu gelince orda turluyodum. Odaları gezmeden en sade yer orası.Etraf o kadar dikkatini çekiyor ki tamamen karanlık olması gerekiyor onda da korkuyor sanırım ağlıyor. 9 kiloyu uzun süre taşıyamıyorum bir de malesef
İnşAllh krizsiz atlatırsınız bu durumu . Benim oğlum emmedi o kadar ukte kaldı ki içimdeBebeğim 9 aylık. 1 yaşına geldiğinde ise başlamak zorundayım. Ama malesef memesiz uyuyamıyor. Geceleri yine idare edebileceğimi düşünüyorum fakat gündüzleri bensiz nasıl uyuyacak bilmiyorum. Birden ona bunu yasatmamak için şimdiden emmeden uyumaya alıştırmak istiyorum. Ağlamadan bunu nasıl yapabilirim ?
Ben yaparım da sabrederim de fakat annem bakmaya başlayınca o kadar uzun süre taşıyamayacağını düşünüyorum zaten sağlık problemleri var nasıl olacak bilmiyorumÇok iyi anlıyorum. Ama ben meme bıraktırınca 15 kiloluk 2 yaş bebemi böyle uyuttum. Uzun bir koridorumuz var. Artık iyice uykusu gelince orda turluyodum. Odaları gezmeden en sade yer orası.
Ayakta sallamaya geçen de var ama benimki yaymazdı.
Uyurken müzik açsanız onla uyusa? Ayakta sallayabilir mi anneniz?Ben yaparım da sabrederim de fakat annem bakmaya başlayınca o kadar uzun süre taşıyamayacağını düşünüyorum zaten sağlık problemleri var nasıl olacak bilmiyorum
Bebeğim 9 aylık. 1 yaşına geldiğinde ise başlamak zorundayım. Ama malesef memesiz uyuyamıyor. Geceleri yine idare edebileceğimi düşünüyorum fakat gündüzleri bensiz nasıl uyuyacak bilmiyorum. Birden ona bunu yasatmamak için şimdiden emmeden uyumaya alıştırmak istiyorum. Ağlamadan bunu nasıl yapabilirim ?
Meme reddi olur diye korkuyorum açıkçası komple memeyi bırakmasını da istemiyorumHiç biberon verdiniz mi?
Ben gündüzleri biberonla sütümü veriyordum bu yüzden. Tabi ben daha erken dönmüştüm işe.
Bebekler bizi gordukleri icin emmek istiyorlar. Oglum ben varken emerek uyuyor. Ama annem veya kardesim bakiyorsa hic emmeden kolayca uyuyor. Siz ise baslayinca da meme aramaz. Geceleri biraz fazla emer ama.Bebeğim 9 aylık. 1 yaşına geldiğinde ise başlamak zorundayım. Ama malesef memesiz uyuyamıyor. Geceleri yine idare edebileceğimi düşünüyorum fakat gündüzleri bensiz nasıl uyuyacak bilmiyorum. Birden ona bunu yasatmamak için şimdiden emmeden uyumaya alıştırmak istiyorum. Ağlamadan bunu nasıl yapabilirim ?
İnşallah öyle olur yaBebekler bizi gordukleri icin emmek istiyorlar. Oglum ben varken emerek uyuyor. Ama annem veya kardesim bakiyorsa hic emmeden kolayca uyuyor. Siz ise baslayinca da meme aramaz. Geceleri biraz fazla emer ama.
Meme reddi olur diye korkuyorum açıkçası komple memeyi bırakmasını da istemiyorum
Bebekler cok zeki. Anneleri yoksa meme diye aglamiyolar. Endiseniz olmasinİnşallah öyle olur ya
Bebeğim 9 aylık. 1 yaşına geldiğinde ise başlamak zorundayım. Ama malesef memesiz uyuyamıyor. Geceleri yine idare edebileceğimi düşünüyorum fakat gündüzleri bensiz nasıl uyuyacak bilmiyorum. Birden ona bunu yasatmamak için şimdiden emmeden uyumaya alıştırmak istiyorum. Ağlamadan bunu nasıl yapabilirim ?
Benim de öyle uyuyor bebeğim. Bir yaşındayken işe başladım. Bakıcı sallayarak uyutuyor. Bir problem yaşamadık.Bebeğim 9 aylık. 1 yaşına geldiğinde ise başlamak zorundayım. Ama malesef memesiz uyuyamıyor. Geceleri yine idare edebileceğimi düşünüyorum fakat gündüzleri bensiz nasıl uyuyacak bilmiyorum. Birden ona bunu yasatmamak için şimdiden emmeden uyumaya alıştırmak istiyorum. Ağlamadan bunu nasıl yapabilirim ?
Çok teşekkür inşallah bizde de durum aynı olurMerhaba benim bebeğim de 17 aylık ve çalışıyorum. Benimleyken memede uyur ama ben yokken anneannesi normal ayağında sallayarak bazen kucağın da çok rahat uyuyabiliyor. İlk bir haftamız biraz zorluydu ama alışıyorlar o düzene. Tabi gün içinde meme olmayınca sabaha kadar emiyor :) özlüyor diye dokunmuyorum ancak bırakma aşamasına geldiğimizde nasıl bırakıcam hiiiç bir fikrim yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?