Henüz yürüyemiyor. Prematüre doğdu. Bir yaşında sayılmaz daha doğması gereken zamandan. Konuşamıyor da
((( bakışları normaldi. Hareketleri de normaldi. Sadece çok uykusu var diye dikkati dağınıktı. Seslere normal tepkiler verdi. Babası gelince kollarını açtı her zamanki şeyler. Sadece insan çok kötü hissediyor. Sanki etrafımdaki kimse bunları yaşamıyor, ben dikkatsizim gibi
Hayır sakın oyle dusunme
Bende ılk zamanlar oyleydım
Kızım kac kere düştü birde biz lojmanda kalıyorduk yerler kara betondu,baza yüksekti .
Bıkerede elınde kan damlasını bulmuştum tabı ben panık ıctımı ıcmedımı derken kafayı yedım
Doktora kostum goturdum
Halbukı cocukta bısey yok .
Doktor rahatlattı bısey olmaz dedı ama içeri girdigim için başka doktor biz riske atamayız yınede bakmamız gerek dedıler
Haydaa. .
Ben sakınlestım bu sefer bırakmadılar
Cocugun mıdesını yıkadılar
Kömür filan veriyorlar,agızdan hortumlar fılan
O gün bişeyide yoktu boşa panık yaptım keske goturmeseydım dıye hala kahroluyorum
Birindede kızım hasta gece vıks yapacaktım
Sıcak suyu bır kaba koydum okadar uykusuzumkı annemde yanlışlıkla elını degdı doktu
Cocugun bacagı yandı
Yanı cocuga neler yapmısım ya
Ondada doktora goturduk
Adamlar demezmı bılmem kacıncı derece yanık hastanede yatması gerek
Yoksa enfeksıyon kapar kaybedersın fılan
Bu anneye denecek lafmı
Ama ozaman akıllanmıstım
Yok gerek yok ben evde streıl ortamda tutarım dedım
Okadar abartılacak bırsey yoktu ama haklı olabılırlerdı tabı
Sakın kaldım aldım cıktım
Zaten ben ılk panık olurum doktora gıdınce sakınlesır geldıgıme pısman olurum
Birgünde oğlum 2 3 yaslarda ,kızım 5 6 ..pazarda gezıyoruz. Kücük elıne bıcak almıs tam arkamdalar ,bir sanıyede dönemle ablası iyilik yapcam dıye bıcagı elınde bır cekısı var.o anı yakalayamadım , Cocugun baş parmagının ıc tarafı kesıldı . Nasıl kanlar akıyor..
Bılmedıgım bıyerdı hemen taksıyle hastaneye kostuk ,dıkıs atıldı.
Daha neler neler Allah korusun cumlemızı
Yanı bızlerde tabı daha dıkkatlı olmalıyız. Ikıncı cocukta bıraz daha rahat davranıyorsun
İlerde aman bunlar ıcınmı kendımı üzmüşüm diyeceksın
Bunu cocugun düşüşüne üzüldüğün için soylemıyorum
Hanı eşim ne der ,o ne der buneder .
Gece uykusuz ken basında saatlerce ateşini beklerken onlarmı yanında . Bırak elalemi