Nasıl yani? Bunlar yorumlarda mı yazıyor?Annenin ruh sağlığı yerinde değil sanırım kızının kanser olması için dua ediyormuş bir çocuğunu açlıktan öldürmüş.
İlk çocuğa iki sene kayınvalide,son iki senedirde annesi bakıyormuş,doğacak olanada baksın niyetindeymiş konu sahibi ama bu kelimeden sonra vazgeçmiş. Benim anladığım bu konudan ama anlamadığim madem bu kadar kötü kalpli,hatta çocuğunu öldürecek kadar cani bir anne,çocuğuna iki senedir neden baktırıyor konu sahibi.tek bi şey soracağım senin çocuğuna bu kadın mı bakıyor?
eğer çocuğuna bu anne olacak sapkın bakıyorsa ben sadece onun değil senin de ruh sağlığından şüphe edeceğim,çok ciddiyim.
Tamamen size katılıyorum.Nasıl yani? Bunlar yorumlarda mı yazıyor?
Peki anne böyleyse dilerim konu sahibi çocuğunu böyle bir anneye bırakmamıştır diyeceğim ama iki senedir bakıyor yazmış bir yorumda ve yeni doğacak çocuğa annenin bakmasından bu kelime nedeniyle vazgeçmiş konu sahibi.
O kadarda değildir diye düşünüyorum, yoksa hiçbir aklı başında anne,çocuğunu açlıktan öldürmüş birine,anneside olsa çocuk emanet etmez,ediyorsa bu işte bir tuhaflık yokmu sizcede?
Siz anne adayısınız (sağlıkla kucağiniza almanızi dilerim),bende bir anneyim halihazırda ben böyle düşünüyorum, benim gibi düşüneceğinizi sanıyorum.
Kızlar, 10 haftalık hamileyim.Dün kanamam olunca annemin ilk tepkisi " Düşerse düşsün" demek oldu.O yüzden doktora sen değil de ablam gelsin o daha sakin dedim.Çalışıyorum.1 çocuk neyinize yetmedi deyip duruyordu. Bu gün sabrım taştı.Evde eşim yoktu.Öğlen 1 de gelmiş bana.Arkadaşı ile köfte yemiş hadi balkonu yıkayın diyor Şaka gibi değil mi? Ben de zaten hassasim.Sen neden düşerse düşsün dedim.O da herkes der yine olur.Çok bedduacı .Yengemin 4. Çocuğu olacak diye "İnşallah düşer" demiş ve düştü gerçekten.Bana da mi öyle dua ettin dedim.O Ortalığı ayağa kaldırdı.Abime şikayet etti beni.Ben de çok kizdim.İpleri kopardim
Kendi 4 tane kürtaj yaptırmış zamanında.Benim düşmem için de kömür çuvalları kaldırmış.Dudağı yyarık doğan bir Abim olmuş.Bebekken ona bakmamiş ve çocuk açlıktan ölmüş.Ben de aldırdım ne olacak diyor.Gelinle de geçinemiyor zaten.Bir de onların yanina gidecekmiş bizi rezil edecekmiş.Beni öğretmenlikten attıracakmış.Allahım aaklımı koru.
saçmalama ustası geldi açılınSiz kaç kardeşsiniz?
Yengenizin 4. çocuğu niye oluyor? 1-2 nelerine yetmiyor.
Size de 1 yetmedi mi demesinde haklı olabilir anneniz. Belki de artık bebek ve çocuk görmekten bıktı kadın.
Çok çocuklu ailelerde genelde çocuklar mutsuz oluyor. 1 veya en fazla 2 her zaman iyidir.
İlk çocuğa iki sene kayınvalide,son iki senedirde annesi bakıyormuş,doğacak olanada baksın niyetindeymiş konu sahibi ama bu kelimeden sonra vazgeçmiş. Benim anladığım bu konudan ama anlamadığim madem bu kadar kötü kalpli,hatta çocuğunu öldürecek kadar cani bir anne,çocuğuna iki senedir neden baktırıyor konu sahibi.
Kendi 4 tane kürtaj yaptırmış zamanında.Benim düşmem için de kömür çuvalları kaldırmış.Dudağı yyarık doğan bir Abim olmuş.Bebekken ona bakmamiş ve çocuk açlıktan ölmüş.Ben de aldırdım ne olacak diyor.Gelinle de geçinemiyor zaten.Bir de onların yanina gidecekmiş bizi rezil edecekmiş.Beni öğretmenlikten attıracakmış.Allahım aaklımı koru.
İlk mesajimi yazarken anne bunalmıştır,halihazirda ilk çocuğa bakiyor istemiyor bakmak tarzında bir yorum yapmıştim. Bu yorumuma konu sahibinin annesiyle ilgili yazdıklarını belirtir bir mesaj geldi ve gördüğümden beri bu minvalde yorumluyorum ve sizin gibi bende en çok buna takıldım, aklım hayalim almıyor,konu sahibi abartmıyorsa evladını dövmüş ,sövmüş değil resmen öldürmüş bir insan annesi. Bakicıya veririm böyle bir durumda yinede annem dahi olsa evladına bile isteye böyle zarar verebilen birine çocuğumu vermem,veremem. Öldürmekten bahsediliyor,benim çocuğuma kızıp kafasına birşey fırlatmayacağı,döverek ciddi zararlar vermeyeceği ne malum? Zaten işin dahada tuhafı 2.çocuğada anne bakacakmış bu konuşma gecmeseymiş. Bencede pes.işte bazı insanlar bakıcı olayını öyle kötü bir şey olarak görüyor ki böyle ruh hastası insanlara sırf annesi ya da k.validesi diye çocukları emanet ediyorlar.
kimse kusura bakmasın herkes anneye aman ne kötü ıykk bu nasıl anne demiş ama annesinin böyle olduğunu bile bile ona çocuğunu emanet eden kadının anneliğini sorgulamamışlar.asıl üstünde durulması gereken konu bu bence.
asıl hatalı konu sahibi,kendi evladına bile beddua eden,bakmadığı için öldüren bir caniye 2 sene çocuğunu emanet etmiş sonra da annesi iki laf vurdu diye gelip yakınıyor.pes!
Öz annem
İlk mesajimi yazarken anne bunalmıştır,halihazirda ilk çocuğa bakiyor istemiyor bakmak tarzında bir yorum yapmıştim. Bu yorumuma konu sahibinin annesiyle ilgili yazdıklarını belirtir bir mesaj geldi ve gördüğümden beri bu minvalde yorumluyorum ve sizin gibi bende en çok buna takıldım, aklım hayalim almıyor,konu sahibi abartmıyorsa evladını dövmüş ,sövmüş değil resmen öldürmüş bir insan annesi. Bakicıya veririm böyle bir durumda yinede annem dahi olsa evladına bile isteye böyle zarar verebilen birine çocuğumu vermem,veremem. Öldürmekten bahsediliyor,benim çocuğuma kızıp kafasına birşey fırlatmayacağı,döverek ciddi zararlar vermeyeceği ne malum? Zaten işin dahada tuhafı 2.çocuğada anne bakacakmış bu konuşma gecmeseymiş. Bencede pes.
Bir yerde bir tuhaflık,bir tutarsızlık var ama anlayamadım.
Bakıcıya güven olmaz düşüncesinden değil bakıcıya para gitmesin diye yüksek ihtimal. Para kolay bulunmuyor ne de olsa; evlat dediğin öyle mi?işte bazı insanlar bakıcı olayını öyle kötü bir şey olarak görüyor ki böyle ruh hastası insanlara sırf annesi ya da k.validesi diye çocukları emanet ediyorlar.
kimse kusura bakmasın herkes anneye aman ne kötü ıykk bu nasıl anne demiş ama annesinin böyle olduğunu bile bile ona çocuğunu emanet eden kadının anneliğini sorgulamamışlar.asıl üstünde durulması gereken konu bu bence.
asıl hatalı konu sahibi,kendi evladına bile beddua eden,bakmadığı için öldüren bir caniye 2 sene çocuğunu emanet etmiş sonra da annesi iki laf vurdu diye gelip yakınıyor.pes!
Siz de iyi değilsiniz, anne kız ilişkiniz çok sağlıksız.Zaten zorla çocuk baktiran yok.Kendisi bakici tutmayin diyor.Allah sağlık versin ben bakarım çocuğuna.Bencilllik yyapiyor.Her şeyine ben koştururum.Ama arti k gitmeyeceğim.Kavga ediyor benle.Doktor hiç kipardama dinlenme dedi.O temizlik diyor.Ruh hastası.Babam da onun yüzünden öldü zaten.Keşke babam değil de o gitseydi.
buralarda bi ibrik suyun başında çocuk dediğin derler konu sahibesinin annesi yapısında olanlarBakıcıya güven olmaz düşüncesinden değil bakıcıya para gitmesin diye yüksek ihtimal. Para kolay bulunmuyor ne de olsa; evlat dediğin öyle mi?