- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
Sözü anlayamadım. Açıklasana ilk kez duyuyorum.buralarda bi ibrik suyun başında çocuk dediğin derler konu sahibesinin annesi yapısında olanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sözü anlayamadım. Açıklasana ilk kez duyuyorum.buralarda bi ibrik suyun başında çocuk dediğin derler konu sahibesinin annesi yapısında olanlar
eski bi laf canım.gusül için su kaynatıyorlar ibriklerle felan.umarım açıklayabilmişimdirSözü anlayamadım. Açıklasana ilk kez duyuyorum.
Siz kaç kardeşsiniz?
Yengenizin 4. çocuğu niye oluyor? 1-2 nelerine yetmiyor.
Size de 1 yetmedi mi demesinde haklı olabilir anneniz. Belki de artık bebek ve çocuk görmekten bıktı kadın.
Çok çocuklu ailelerde genelde çocuklar mutsuz oluyor. 1 veya en fazla 2 her zaman iyidir.
sakın baktırma. böyle oldum resmen okurken. insanın öz annesi böyle yaparsa kaynanaları düşenemiyorum. allah yardımcın olsun. bebişinede uzun sağlıklı ömür versin inşallah.O bakacakti ama düşünmüyorum baktirmayi
Abimlere de 3 günlük evlilerken gelinimize sen neden suratini asiyorsun , hani kanli bez diye başlarinin etini yemiş abim ve yengemi ağlatmisti.Onlar uzaktalar.Abim ben onu biliyorum ve artik dediklerini duymuyorum diyor.Bana da öyle yap diyor.Başım ağriyor kaç günden beri.Neden 1. Çocuğa baktirdin diyenler: Sizin her zaman tuzunuz kuruydu galiba.İnsanlar zor durumda olur maddi ve manevi olarak.O zamanlarda -7 sene oldu- ailevi çok farkli şeyler vardi.Ben herkese eşit mesafede olmaya çalıştikça kv. laf soktu.Annem destek çikti ama onlarla kavga ederek.Her iki taraf da cahillikler yapti.Aman kem gözlerden uzakta kal anne de olsa evladına böyle söylememeli...görüşme anlasın hatasını kimse senin yavruna o şekilde bir kelime söyleyemez.Yarın doğdu mu baldan tatlı olur.Abiye şikayet etmek nedir yahu...Evli barklı kadınsın napcakmış abin gelip dövecekmiymiş???Geçsin şunları bir....
Niye 1.te baktirdin diyenlere: Kimse
Abimlere de 3 günlük evlilerken gelinimize sen neden suratini asiyorsun , hani kanli bez diye başlarinin etini yemiş abim ve yengemi ağlatmisti.Onlar uzaktalar.Abim ben onu biliyorum ve artik dediklerini duymuyorum diyor.Bana da öyle yap diyor.Başım ağriyor kaç günden beri.Neden 1. Çocuğa baktirdin diyenler: Sizin her zaman tuzunuz kuruydu galiba.İnsanlar zor durumda olur maddi ve manevi olarak.O zamanlarda -7 sene oldu- ailevi çok farkli şeyler vardi.Ben herkese eşit mesafede olmaya çalıştikça kv. laf soktu.Annem destek çikti ama onlarla kavga ederek.Her iki taraf da cahillikler yapti.
Ama bu sefer üzülmek istemiuorum.Hani bardak dolar da taşar ya o misal, ben de taştım.Hep onlarin dediği olacakmış.İki taraf da çekti ve evliliğimiz de çok yiprandi.Ben o yuzden uzaklara gidelim dedim ama o beni hiç dinlemedi.Eşim çok iyi bir insan.Destek çikiyor hep bana.Başlarda annesinin dediklrrinden cikmasa da artik olgunlaşti.Biz olgunlastikca büyükler çocuklaşti ve dedigim dedik oldular.Yapıcı yorumlayanlara teşekkur ederim.
Kendi 4 tane kürtaj yaptırmış zamanında.Benim düşmem için de kömür çuvalları kaldırmış.Dudağı yyarık doğan bir Abim olmuş.Bebekken ona bakmamiş ve çocuk açlıktan ölmüş.Ben de aldırdım ne olacak diyor.Gelinle de geçinemiyor zaten.Bir de onların yanina gidecekmiş bizi rezil edecekmiş.Beni öğretmenlikten attıracakmış.Allahım aaklımı koru.
Benim delirmek ya da kanser olmam için sabaha kadar dua edecekmiş.Eşime tayin isteyelim diyorum dinlemiyor.