- 27 Nisan 2012
- 15.151
- 17.757
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin yazdıklarınızla annenizin söylediği arasında ne fark var?Zaten zorla çocuk baktiran yok.Kendisi bakici tutmayin diyor.Allah sağlık versin ben bakarım çocuğuna.Bencilllik yyapiyor.Her şeyine ben koştururum.Ama arti k gitmeyeceğim.Kavga ediyor benle.Doktor hiç kipardama dinlenme dedi.O temizlik diyor.Ruh hastası.Babam da onun yüzünden öldü zaten.Keşke babam değil de o gitseydi.
Fikrimi değiştirdim. Bir daha görüşmeyin annenizle.Benim delirmek ya da kanser olmam için sabaha kadar dua edecekmiş.Eşime tayin isteyelim diyorum dinlemiyor.
Amanın anneniz ya hasta yada aşırı bencil vicdansız biri ben yerinizde olsam asla çoçuk baktırmaz mümkün mertebe çoçuğumuda onla yalnız bırakmam hiçde iyi bir insan gelmedi bana isterse annem olsun korkardım ben böyle birinden aman uzak dur hamile insan zaten hassas bide dengesiz annenlemi uğraşcanKendi 4 tane kürtaj yaptırmış zamanında.Benim düşmem için de kömür çuvalları kaldırmış.Dudağı yyarık doğan bir Abim olmuş.Bebekken ona bakmamiş ve çocuk açlıktan ölmüş.Ben de aldırdım ne olacak diyor.Gelinle de geçinemiyor zaten.Bir de onların yanina gidecekmiş bizi rezil edecekmiş.Beni öğretmenlikten attıracakmış.Allahım aaklımı koru.
Çocuk görmek istemiyor diye illaki inşallah düşsün demek mi gerekiyor. Durumları vardır istiyorlardir buna kimsenin karismaya hakki yok benceSiz kaç kardeşsiniz?
Yengenizin 4. çocuğu niye oluyor? 1-2 nelerine yetmiyor.
Size de 1 yetmedi mi demesinde haklı olabilir anneniz. Belki de artık bebek ve çocuk görmekten bıktı kadın.
Çok çocuklu ailelerde genelde çocuklar mutsuz oluyor. 1 veya en fazla 2 her zaman iyidir.
canım kendi öz oğlunu açlıktan öldürmüşse sen asla ama asla ona çocuğunu baktırma. allahım ben görme engelli kızıma versem hatta veriyorum, daha iyi bakar ben oğluma hamileyken kızımın yengesi 10 aylık oğlunu kızıma bırakıyor, kengisi fazla uzak olmayan yerlere gidiyordu. kızımda ona süt yapıyordu, beraber bir şeyler yapıp oyunlar oynuyorladrdı. şuanda o çocuk kızımın peşinden ayrılmıyor. işte çocuğa iyi bakılırsa iyi olur büyüyünce ama annenşizin bunu gerçekleştireceğini pek sanmıyorum.kardeşine.O bakacakti ama düşünmüyorum baktirmayi
Annenin ruh sağlığı yerinde değil sanırım kızının kanser olması için dua ediyormuş bir çocuğunu açlıktan öldürmüş.Diğer çocuğunuza kim bakıyor? Doğacak bebeğinize kim bakacak? Bu soruların cevabı annem ise,muhtemelen bakmak istemiyor ve bu sebeple söyledi. Doğru mu yaptığı ? Hayır doğru değil ama sizde 'anne hamileyim 'diye hamile kaldıktan sonra söylediyseniz annenize sormadan (çünkü o bakacak yine) oda kendince bakmak istememe hakkına sahip. Sadece kızım ben bakamiyorum,yetemiyorum vb cümlelerle söyleyebilirdi,düşerse düşsün çirkin bir tabir olmuş.
araya mesafe koyun bence bıraz, bazen oz annenızde olsa hak edıyor mesafeyı.... hem esınızde ıstıyorsa, durumunuz musaıt ıse ıkıncı cocuk bu tamamen sızın fıkrınız olmalı, belkıde cocuklarına anneler bakıyorsa bakacak guclerı olmadıgından ıkıncıyı ıstemıyor olabılırler mı?Kızlar, 10 haftalık hamileyim.Dün kanamam olunca annemin ilk tepkisi " Düşerse düşsün" demek oldu.O yüzden doktora sen değil de ablam gelsin o daha sakin dedim.Çalışıyorum.1 çocuk neyinize yetmedi deyip duruyordu. Bu gün sabrım taştı.Evde eşim yoktu.Öğlen 1 de gelmiş bana.Arkadaşı ile köfte yemiş hadi balkonu yıkayın diyor Şaka gibi değil mi? Ben de zaten hassasim.Sen neden düşerse düşsün dedim.O da herkes der yine olur.Çok bedduacı .Yengemin 4. Çocuğu olacak diye "İnşallah düşer" demiş ve düştü gerçekten.Bana da mi öyle dua ettin dedim.O Ortalığı ayağa kaldırdı.Abime şikayet etti beni.Ben de çok kizdim.İpleri kopardim
Kendi 4 tane kürtaj yaptırmış zamanında.Benim düşmem için de kömür çuvalları kaldırmış.Dudağı yyarık doğan bir Abim olmuş.Bebekken ona bakmamiş ve çocuk açlıktan ölmüş.Ben de aldırdım ne olacak diyor.Gelinle de geçinemiyor zaten.Bir de onların yanina gidecekmiş bizi rezil edecekmiş.Beni öğretmenlikten attıracakmış.Allahım aaklımı koru.
bu kadına çocuk mu baktırıyosun sen ? aç bırakıp bakımsızlıktan çocuğunu öldüren kadına aklıma oğlunu evde yalnız bırakıp tatile giden çocuğu açlıktan öldüren manyak öğretmen geldiKendi 4 tane kürtaj yaptırmış zamanında.Benim düşmem için de kömür çuvalları kaldırmış.Dudağı yyarık doğan bir Abim olmuş.Bebekken ona bakmamiş ve çocuk açlıktan ölmüş.Ben de aldırdım ne olacak diyor.Gelinle de geçinemiyor zaten.Bir de onların yanina gidecekmiş bizi rezil edecekmiş.Beni öğretmenlikten attıracakmış.Allahım aaklımı koru.
Bu kadın bebeği balkondan aşşağı atmasa bari , BAKTIRMA ONAO bakacakti ama düşünmüyorum baktirmayi