Bebeğim düşerse düşsünmüş.

bir insanın her yazdığı yanlış olamaz senin de öyle ama ifade ediş şeklin öyle kötü ve sorgulayıcı ki doğru yazdıkların bile yanlış anlaşılıyor tepki görüyorsun.

Aman kem gözlerden uzakta kal anne de olsa evladına böyle söylememeli...görüşme anlasın hatasını kimse senin yavruna o şekilde bir kelime söyleyemez.Yarın doğdu mu baldan tatlı olur.Abiye şikayet etmek nedir yahu...Evli barklı kadınsın napcakmış abin gelip dövecekmiymiş???Geçsin şunları bir....

Niye 1.te baktirdin diyenlere: Kimse
Abimlere de 3 günlük evlilerken gelinimize sen neden suratini asiyorsun , hani kanli bez diye başlarinin etini yemiş abim ve yengemi ağlatmisti.Onlar uzaktalar.Abim ben onu biliyorum ve artik dediklerini duymuyorum diyor.Bana da öyle yap diyor.Başım ağriyor kaç günden beri.Neden 1. Çocuğa baktirdin diyenler: Sizin her zaman tuzunuz kuruydu galiba.İnsanlar zor durumda olur maddi ve manevi olarak.O zamanlarda -7 sene oldu- ailevi çok farkli şeyler vardi.Ben herkese eşit mesafede olmaya çalıştikça kv. laf soktu.Annem destek çikti ama onlarla kavga ederek.Her iki taraf da cahillikler yapti.
Ama bu sefer üzülmek istemiuorum.Hani bardak dolar da taşar ya o misal, ben de taştım.Hep onlarin dediği olacakmış.İki taraf da çekti ve evliliğimiz de çok yiprandi.Ben o yuzden uzaklara gidelim dedim ama o beni hiç dinlemedi.Eşim çok iyi bir insan.Destek çikiyor hep bana.Başlarda annesinin dediklrrinden cikmasa da artik olgunlaşti.Biz olgunlastikca büyükler çocuklaşti ve dedigim dedik oldular.Yapıcı yorumlayanlara teşekkur ederim.

Kulaklarını ve kapını ne zaman kapadın o zaman rahata erersin.Söz konusu çocuksa kendin bakarsın birşeylerden fedakarlık ederek.Ama ailenin yıpranmasına asla izin verme.Herkesin yeri bir yere kadar.Kimse kusura bakmasın.Allah yardımcın olsun.Evlatlarına Allah sağlık uzun ömür versin...

Benim delirmek ya da kanser olmam için sabaha kadar dua edecekmiş.Eşime tayin isteyelim diyorum dinlemiyor.

Yazık sana da kardeşlerine de rahmetli babana da yengene de çok yazık çok üzüldüm anneniz kesinlikle normal bir insan değil merhamet vicdan yoksunu böyle insanlara psikopat denir kesinlikle anneniz normal değil abiniz uzaklara giderek çok iyi yapmış umarım siz de eşinizi ikna edip gidebilirsiniz

Ya yeminle söylüyorum, ben bu kadını anne manne dinlemez döverdim. Ben de deliyim galiba. Tüm mesajları okudum ve o kürtajla başlayıp açlıktan çocuk öldürmekle devam eden mesaj kanımı dondurdu. Sonra sabaha kadar kanser olun diye dua edecekmiş ha? Karşınıza geçip bunu söylüyor. Ben üstüne atlardım herhalde, bayağı sabırlıymışsınız.
Şu konuda şikayet ettiğiniz şey devede kulak kaldı. Kendi çocuğunu öldürmüş bir kadının torununun düşmesini istemesi şaşırtıcı değil bana göre. Bu kadın cani. Vicdansız katil. Bebek katili!
Niye görüşüyorsunuz ki? Tamam, her şeyi sineye çekip görüşebiliyorsunuz da çocuk nasıl emanet edebiliyorsunuz? Hiç bir şey, ama hiç bir şey çocuğunu böylesi birine emanet etmeyi haklı çıkaramaz benim gözümde. Besbelli çocukları sevmeyen, ölmelerini isteyen ve hatta öldüren biri bu insan(!). Kendi çocuğunun katili. Emanet edilen çocuğu öldürneyeceği ne malum, çocuğun can güvenliği yok, ötesi var mı? Ya kusura bakmayın, böyle birine diyecek çok lafım var ama ne burası yeri, ne de sonuçta anneniz diye rahatça yazabilirim... annenizle ilgili düşüncelerimin kalanını kendime saklasam daha iyi. Allah sorsun o masumların hesabını inşallah. Sinirlerim bozuldu.

düşerse düşsün ne demek ya heleki bir anne kendi evldına bu şekilde bir şeyi nasıl söyler .Ben 1 yıllık evliyim yaklaşık 7 aydır çocuk istiyorum bir sürü tedavi gördüm hala yanıt yok zavallı anacığım gece gündüz dua ediyor anne olayım diye.Nasıl iş anlamadım valla hayret ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…