• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim doymuyor mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ecz_guldem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
11
0
36
Samsun
arkadaşlar 1 aylık kızım var uykusu çok düzensiz sürekli emmek istiyor memede sürekli durunca gaz sorunu çıkıyor geceleri fena değil ama gündüz meme vermesem boynumu falan yalıyor kayınvalidem sütün az sütün yaramıyor çocuğa falan diyor doktorlar süt azlığı yoktur diyor napacamı şaşırdım aynı dertten muzdarip olanları bekliyorum

bence sürekli emmek istemesi çok doğal bebeklerin tek hedefi var oda emmek, kilo artışından sütünün yetip yetmediğini anlayabilirsin, bence hiç kulak asma söylenenlere, aynı şeyleri bende yaşadım acaba yetmiyormu sütüm diye hep emmek istiyodu çünkü ama dr. kontrolünde gördükki yetiyor, emmek istediğini görenler hep, "aaa bu bebek aç, valla aç bu bebek" deyip durdular banada, tıka kulaklarını, eğer kilo artışı yeterli değilse zaten dr. bi yol belirler sizin için. bide alıştırabilirseniz emziğe alıştırın rahat edersin cnm

3 çeşit emzik aldım damaklı damaksız hiç birini almıyor resmen ağlama krizine giriyor bebeğim içim gidiyor acemilik en zoruymuş valla

Kilo alımının yanısıra günde kaç defa kaka yaptığı da önemli. Çok yapıyorsa doyuyordur. Yeni doğmuş bebekler emince kendilerini güvende hissederler. Benim oğlum ilk ayında günün yarısını göğsümde geçiriyordu. Emdikten hemen sonra yanağına bir şey değse hemen emmeye yöneliyordu artık fenalık geçirecektim emmesinden. 3,5 kilo doğdu 1 aylıkken 4750 olmuştu.

günde 5-6 kez kaka yapıyor henüz tartılmadı haftaya tartılacak ama kıyafetlerden falan anladığım kadarıyla kilo almış gibi

aynı şey şuanda yengemin başında da var.. sürekli ağzını açıyor bebik sütü var ama yaramıyor sanırsam sürekli meme ağzımda dursun diyor.. ayrı iki doktora gitti birisi sütün yetmiyor ek gıda ver dedi diğeri emzir yinede dedi.. ek gıdaya başladı rahatladı.. bebeğin doymadığından ağlıyor cnm yoksa ağlamaz..gazı olduğundan dolayı sancı giriyorsa karnına tam olarak doymuyordur sürekli ondanda açar ağzını..

arkadaşlar doktora gittik dedi ki 1 saat dolmadan emzirme aransa da oyala saat başı emzir 0 dkdan fazla memede tutma sanırım işe yaradı 2 gündür fena değil böylece sütte daha çok birikiyor göğsümde deniyoruz işte.. umarım işe yarar beni emzik diye kullanıyordu ufaklık yavaştan emziğe de alıştırmaya çalışıyorum kç çeşit emzik denedim 1 milyonluk bakkal memesi işe yaradı biraz biraz almaya başladı..

Back