Bebeğim doğdu hiçbirsey değişmedi :(

eskı konularınıza baktım eşınızle sorunlarınız var sızın bagımlıklarınız var ..

sımdı sorun nee

gene aynı gene aynı babası nasıl bir adam ben nasıl bir anneyim 02.04.2012 de doğdu

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım.. Tam olarak ne olduğunu anlayamadım Ayrıntılı yazabilirmisin tabii bebişten fırsat bulabilirsen Ayrıca herşeyide kafana takma yanılmıyorsam lohusa döneminde ki kadınlar gergin oluyorlarmış tabii forumumuzdaki annecikler daha iyi bilirler ama biraz relax ol bak ne güzel bebeğin gelmiş dünyaya bundan daha büyük mutluluk varmı

Son düzenleme:
bebeğin hayırlı uğurlu olsun vatana millete
tabi öncelikle size
sizin eski konularınızı bilmeyenlerde var mesela ben
yeni annesiniz stres sıkıntı yapmayın :26:

Canım ilk zamanlar ruh hali böyle gelgitler yaşıyor.İnan ama zamanla yerine oturuyor sakın üzülme,bebeğini emzir ,resim çek bol bol bu sıkıntılı günler çabuk geçiyor sıkma sakın canını

Allah bağışlasın,analı babalı mutlu büyüsün inşallah.

...Da... 6 günde nasıl bir değişiklik bekliyorsun ?

Daha 1 hafta bile olmamış.Erkeklerin babalık duyguları zamanla yoğunlaşıyor.

Canım sen olan sıkıntılarını eşine bağlama tek .Lohusalık öyle bir dönem ki zor yani ben 40 gün boyunca gece imdat diye uyanıyordum sanki ne olmuşsa.
Şimdi anlıyorum ki bebeğin sorumluluğu korkutmuştu gözümü,şanslısın ki burda danışabileceğin bir bebeğinin yıkanmasından, kabızından hastalığını bile konuşabilceğin bir sürü arkadaş var.

alkol sorunum vardı doğum yamadan öncesine kadar yasakladı zehirlenir gibisinden bişey dedi anlamadım cok kotu oldum

Eski konulara bakınca hatırladım şimdi canım seni şu an alkol kullanmıyorsan rahat rahat emzirebilmen gerek bebeğini neyin zehirlenmesi bu:44:

Son düzenleme:
Tamam canım emziremiyorsun diye Dünyanın sonu değil bu,mamasını düzenli verirsin .Bu zamanlar çok güzel hiiç sıkma canını ilgilen bebeğinle .

Burada anne olmak isteyen bir suru kadin var canim. Bak sen bebegini dunyaya getirmissin. Allah anali babali buyutsun.

Lutfen yanlis anlama, incitmek istemiyorum ama alkol ve sigaraya ragmen bebek saglikli mi?

Mucizeni kucagina al, onu kokla ve lutfen pozitif duygular sac etrafa. Hepsi sana geri gelecektir.

sütüm de yok emzirmemem gerektiğini söyledi

canım, doğum sonrası ilk 15 gün benim de çok kötü geçti. sonra düzeliyor :)
ayrıca benim de sütüm çok az, emzirebildiğim kadar emziriyorum, sonrasında formula süt ile devam ediyoruz. göğüs yaralarımdan dolayı emzirmediğim zaman da oldu... bebeğin 40 ını geçtikte sonra çok şey değişiyor. bana da söylemislerdi inanmamıştım. ama şimdi çok şey değişti. bebeğin en çok senin sevgine, ilgine, şefkatine ihtiyacı var. çevredeki olumsuz herşeyi unut :) kendine ve bebeğine odaklan. biraz bencilce ama bu bencillik size uyum getirecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…