- 24 Eylül 2021
- 176
- 118
- 53
- 36
- Konu Sahibi benden anne olmaz
-
Arkadaşlar bugün doktorumuz 20 gün önce bi hastaneye bebeğimin kanını gönderdi ve bugün sonuç çıktı bebeğim di georga sendromu beni neler bekliyor neler yapmam gerekiyor aramızda ve ya çevresinde bu durumu yaşayan var mı lütfen cevap verin
Timus bezi yok maalesefMerhaba. Dogumdan sonra mi teshis kondu? Benim hamileligimde böyle bir süphe vardi. Detayli ultrasonda timus bezi kücük dediler. Amniyosentez yapildi ve dgs olmadigini söylediler. O arada biraz arastirmistim. Timus bezi kücük oluyormus ya da hic olmuyormus. Bu da bagisikligi etkileyen bir durum. Timus bezinin hic olmamasi daha agir bir vaka. İmmünoloji uzmaninin takibi gerekiyor demislerdi. Onun disinda kulaklarda yüzde yapisal özellikler olabiliyormus. Dudak burun arasi kisa, düsük kulak vb.
umarım bu hastalığı en hafif haliyle yaşar bebiş.çok geçmiş olsunnn.anne olarak güçlü duracaksınız.sevginizi hissetsinnn bol bolTimus bezi yok maalesef
Hastaliklar konusunda cok dikkatli olmalisiniz. Mutlaka immunoloji uzmani görsün bizi öyle yönlendirmislerdi. Bu arada kalp anomalisi de siklikla görülebiliyormus ona da baktirdiniz mi? Cerrahi bir müdahale gerekebilir. Bizde dgs cikmadi ama baska hastaliklarla ugrastik. Size de sifa diliyorumTimus bezi yok maalesef
Kalpte PDA damarında genişleme de vardı ameliyat olduHastaliklar konusunda cok dikkatli olmalisiniz. Mutlaka immunoloji uzmani görsün bizi öyle yönlendirmislerdi. Bu arada kalp anomalisi de siklikla görülebiliyormus ona da baktirdiniz mi? Cerrahi bir müdahale gerekebilir. Bizde dgs cikmadi ama baska hastaliklarla ugrastik. Size de sifa diliyorum
Bebeğiniz doğdu mu dogmadiysa kaç haftaliksini? Bana da down sendromu gibi bir sendrom demişti doktorlar 30 haftadan sonra demişlerdi hem de. geçmiş konularına bakarsanız gorursunuz.ama maşallah çocuk sapasağlam doğdu. Tabi bu arada çok yıprandım ama bol bol dua ettim özellikle geceleri kalkıp ağlayarak çok dua ettim lütfen çok dua edin değil mi ki Allah verdi bir ol demesiyle olmazlar olur. İnşallah sağlıkla gelirTimus bezi yok maalesef
Bebeğim doğdu ama detaylı ultrasona gitmemiştim benBebeğiniz doğdu mu dogmadiysa kaç haftaliksini? Bana da down sendromu gibi bir sendrom demişti doktorlar 30 haftadan sonra demişlerdi hem de. geçmiş konularına bakarsanız gorursunuz.ama maşallah çocuk sapasağlam doğdu. Tabi bu arada çok yıprandım ama bol bol dua ettim özellikle geceleri kalkıp ağlayarak çok dua ettim lütfen çok dua edin değil mi ki Allah verdi bir ol demesiyle olmazlar olur. İnşallah sağlıkla gelir
Allah şifa versin inşallahBebeğim doğdu ama detaylı ultrasona gitmemiştim ben
Teşhisi ultrasonda mi kpydular gebelikde?Merhaba, bizede DGS dediler. Belirtilerin hepsi varmış, kesin kan sonucumuzun sonucu gelmedi daha. Ama doktorlar emin gibi konuşuyorlar. Sizinle detaylı konuşmak isterim.
Merhabalar. Bizde 2 gün önce aynı tanı sonucunu aldık. Ben şuan sizinle aynı durumdayım. Siz bu zamana kadar biraz tecrübe edinmissinizdir bana da yardımcı olurmusunuzArkadaşlar bugün doktorumuz 20 gün önce bi hastaneye bebeğimin kanını gönderdi ve bugün sonuç çıktı bebeğim di georga sendromu beni neler bekliyor neler yapmam gerekiyor aramızda ve ya çevresinde bu durumu yaşayan var mı lütfen cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?