Benim ilkinde oyle olmuştu ve doblerde falanda hep arkasi donuk gibiydi kiz oldu sonra kiz hemen gostermezmis:)
Ilk gebeligimde benimde bu şekildeydi. Randevularını öğleden sonra tok karnına almaya çalış.
Bende hep sabah aç karnına gidiyordum hep uyuyordu. Biz 8 aya kadar yüzünü bile göremedik.
Karnın muhakkak tok git ,sabah gitsen bile.
Ballar reçeller pekmezler çikolatalar mis gibi yap kahvaltını git ,görürsün
Ayy inşaALLAH canım ya. Yarın gideceğim gitmeden pekmez çikolata ne varsa şekerli yiyip gidecem
Misler gibi doyur karnını şişsin ,idrara da sıkışık olma yarın güzel haberlerini ver. Allah gönlünüze göre versin
Çikolata yemek bebeği hareketlendiriyomus .Saatler öncesinden yemeye gerek yok hemen doktor öncesi ye. 2 kuzenimdede doktor öyle söylemişti.
ne yaptin canim ogrenebildiniz mi cinsiyeti? Benimkide göstermediSaatler önce de yiyeyim doktora girmeden de yiyelim garantiye alalım
Kusura bakmayın canım iş temposundan foruma giremedim evet öğrendik ama foruma yazdıktan 1 ay sonra :) size yazdıktan sonra gittim yine göstermedi çok şükür öğrendik. Kızım olacak inşaALLAH :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)ne yaptin canim ogrenebildiniz mi cinsiyeti? Benimkide göstermedi
Benimde aynen oldu çikolata da yedim kızım olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?