Bebeğim Cinsiyetini Göstermiyor

bet_betul

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
14
6
Merhabalar Bayanlar,

16+4 günlük gebeyim 4 gün önce doktora gittik bebeğim cinsiyetini göstermedi yan yatmış uyuyor gibiydi, bacaklarını açmadı. Geçen ay kontrolde de ense kalınlığına bakmak için hareket ettirmeye çalıştı doktorum yine uyuyordu pozisyonunu çok değiştirmedi. Her kontrolde sabah gidiyorum etkisi olur mu ? Birde gitmeden önce çikolata vs. yemem etkili olur mu ? olursa kaç saat önce yemem gerekiyor ? :anneadayı:

Ilk gebeligimde benimde bu şekildeydi. Randevularını öğleden sonra tok karnına almaya çalış.
Bende hep sabah aç karnına gidiyordum hep uyuyordu. Biz 8 aya kadar yüzünü bile göremedik.

Benim ilkinde oyle olmuştu ve doblerde falanda hep arkasi donuk gibiydi kiz oldu sonra kiz hemen gostermezmis:)

Karnın muhakkak tok git ,sabah gitsen bile.
Ballar reçeller pekmezler çikolatalar mis gibi yap kahvaltını git ,görürsün
31-gif.1318277

Ben de sabahları aç karnına gidiyordum, doktor sıramı beklerken ağzıma şeker attım ve cinsiyetini hemen öğrendik :)

ne yaptin canim ogrenebildiniz mi cinsiyeti? Benimkide göstermedi
Kusura bakmayın canım iş temposundan foruma giremedim evet öğrendik ama foruma yazdıktan 1 ay sonra :) size yazdıktan sonra gittim yine göstermedi çok şükür öğrendik. Kızım olacak inşaALLAH :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)

X