• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim bensiz uyumuyor

Ahhhhhhhh 🤦🤦🤦🤦
Neler çektim 1.5 yıl kan küstüm kızılcık içtim dedim🤧🤧🤧
Neye alerjisi var de hele😒
Valla canım tam olarak belli değil daha küçük test yapılamadı o yüzden ama domatese var o yüzden domates yemiyorum yediğimde çocuk kırmızı lekeler döküyor çikolata çerez fazla tukettigimdede dokunuyor bebeğime. Uyku düzeninin alerjiyle ilgisi olabilir miki

Gunde 7 8 kere bezini değiştiriyorum genelde günde 2kere kaka yapar kilo alımı iyi diyor doktoru en son 7kiloydu
Mama deneyin diyecektim ama kilo alimi gayet iyi mama vermeyin benim oglumda 28 mayis dogumlu 3 bucuk aylik benim oğlum biraz obur mama olmadan doymuyor hemşire gerek yok kesin dedi ama çok ağladığı için veriyorum mama içmeyince uykusu bile yarim oluyor gönül isterdi mama yerine memeyi tercih etsin ama olmadı az meme çok mama şeklinde ilerliyoruz

Valla canım tam olarak belli değil daha küçük test yapılamadı o yüzden ama domatese var o yüzden domates yemiyorum yediğimde çocuk kırmızı lekeler döküyor çikolata çerez fazla tukettigimdede dokunuyor bebeğime. Uyku düzeninin alerjiyle ilgisi olabilir miki
Minicik çocuklara yapıyorlar bir üniversite hastanesine gitseniz muhakkak detaylı bakarlar yüksek ihtimalle o yavruda baska alerjide vardir ve rahatsız oluyor çünkü normal değil.
6 ay okumusum kusura bakma ama maalesef yine başka hassasiyeti vardır

Benim kuzenim alıştırdınız diye ağlamıştı bir kere :KK53:

Annesiyle kayınvalidesi karşısında , beraberdik o gün , bebek durmadı kucaksız .
Benim kuzen bunlara başladı ağlamaya siz alıştırdınız kucağa daa işte ben baş edemiyorum bakamıyorum alın siz uyutun diye kucaklarına verip ağlamaya devam etmişti .
Sinir krizi geçirmişti kız .
O geldi aklıma , alışmış olabilir mi ?

Herkese hayırlı haftalar diliyorum..
Derdim bebeğimin gunduz doğru düzgün uyumaması. Yanı artık gerçekten bunaldım. Sürekli kucak istiyor artık bel fıtığı olmaktan korkuyorum kucaktayken ayakta olmamı istiyor 2saat ayakta dikildiğimi biliyorum.

3ay 26 günlük bir gün uyuyorsa 6gunu uyumuyor. Geceleri yatarak emziriyordum uyduğundan emin olunca yanindan usulca kalkıp işlerimi görüyordum artık onuda yapamıyorum dünden beri geceleride yokluğumu hissedip uyanır oldu. Dün saat başı meme istedi uykusuzluktan öldüm artık.

Ayakta salliyim diyorum yok asla kabul etmiyor el ayak bağlıyorum kundak yapıyorum ne fayda. Bir bebek nasıl olurda bu kadar uykusuz kalabilir. Artık bittim tükendim. Slinge koyup arada uyutuyorum işte uyursa bir oyle uyuyor gündüzleri. Acaba tam doymuyor mu bu yuzdenmi sürekli meme istiyor. Emzik falan aldığı yok hıc bir oyuncak dikkatini çekmiyor hadi bırakayım uyumasın diyorum herşeyden çabuk sıkılıp ağlıyor bir yere koyup bir işde yapamıyorum ana kucağında 10 15dakikadan fazla durmuyor benim napmam lazim çıldırıcam artık. 3 aydır böyleyiz artık o kadar bunaldım ki aglamadığım bir gün yok sürekli ağlıyorum sinirden.

Allah aşkına bana bir yol gösterin acaba ben mi abartıyorum bebegin yaptıkları normal mi ? Hayatım bitmiş gibi hissediyorum.
O zamanlar üye değildim ama ben yazdım sandım 🙂 alışmaya bak.

Derdim bebeğimin gunduz doğru düzgün uyumaması. Yanı artık gerçekten bunaldım. Sürekli kucak istiyor artık bel fıtığı olmaktan korkuyorum kucaktayken ayakta olmamı istiyor 2saat ayakta dikildiğimi biliyorum.

3ay 26 günlük bir gün uyuyorsa 6gunu uyumuyor. Geceleri yatarak emziriyordum uyduğundan emin olunca yanindan usulca kalkıp işlerimi görüyordum artık onuda yapamıyorum dünden beri geceleride yokluğumu hissedip uyanır oldu. Dün saat başı meme istedi uykusuzluktan öldüm artık.

Ayakta salliyim diyorum yok asla kabul etmiyor el ayak bağlıyorum kundak yapıyorum ne fayda. Bir bebek nasıl olurda bu kadar uykusuz kalabilir. Artık bittim tükendim. Slinge koyup arada uyutuyorum işte uyursa bir oyle uyuyor gündüzleri. Acaba tam doymuyor mu bu yuzdenmi sürekli meme istiyor. Emzik falan aldığı yok hıc bir oyuncak dikkatini çekmiyor hadi bırakayım uyumasın diyorum herşeyden çabuk sıkılıp ağlıyor bir yere koyup bir işde yapamıyorum ana kucağında 10 15dakikadan fazla durmuyor benim napmam lazim çıldırıcam artık. 3 aydır böyleyiz artık o kadar bunaldım ki aglamadığım bir gün yok sürekli ağlıyorum sinirden.

Allah aşkına bana bir yol gösterin acaba ben mi abartıyorum bebegin yaptıkları normal mi ? Hayatım bitmiş gibi hissediyorum.
Kendimi görüyorum 6 ay önce 2. çocuğumu doğurdum. Ilk çocuğumla hersey mukemmeldi, uyku, yemek, uyum. Yine oyle olucak zannettim ama aynı şeyleri bende yasiyorum ve ne yazik ki kendimi gazdır,koliktir vs diye avutmama rağmen hala uyumayan, uyumsuz bir bebeğim var. gündüz uykuları max. 30dk. gece saat bası emzirme, memede uyutma vs. ben sosyal medyadan uyku eğitmeni araştırmaya başladım, eger bir fayda görürsem size tecrübelerimi aktaririm.

muhtemelen kolik kucakta ozllikle ayakta dolastiginizda susuyorsa gazı vardır.
derin hamaklar var denedinizmi hic ben 3 ay kucakta salladiktan sonra hamakla kurtuldum.
geceleri yanindan kalkarken uzerinizdeki kiyafeti yatagina birakin koku alirsa uyanmaz sanirim en azindan benim kizim oyleydi
birde aci badem yagi alip topuklarina karnina masaj yapin onunla baya rahatlatiyor bunun birde masaji vardi
bulursan yollayim videoyu size
beyaz gurultude baya rahatlatiyor

1 gun uyuyorsab6 gun uyumayann bir bebegin sorunu olabilir. Bence bir doktora gosterin. Çünkü tam uyuma doneminde bebeginiz 3 ayina kadar 3 4 saat araliksiz uyumalar gerceklestirmeli ve 3 aydan sonra geceleri deliksiz uyumaya baslamali. Gunlerce uykusuz olan bir bebege uzaktan birsey soylemek mumkun değil.

Inslalah bende atlatırım çok sabırsız biriyim birazda 5 6 saat uğraşıyorum uyumadığında gerçekten artık ağlama krizlerine giriyorum
Aslında sabırsız değilsiniz bence, ben 2-3 saat uyumadığında bile cinnet geçiriyorum. Kendisini beşiğe bırakıp içeri gidip saç baş yolup ağlıyorum 😂

Bende bu kitabın namini cok duymuştum ama almadım madem oyle alıp okuyayım belki gerçekten faydasi olur. Yanıtınız için çok teşekkürler elbet bu süreçler geçecek ama zamanla işte sabır lazım banada ama malesef bazen öfkeme yenik dusuyorum
Uyku o kadar önemli ki . Bizler uyiyamauinca tahammülümüz de kalmıyo. Mutlu anneler mutlu bebekler

Alerjik bebekse bu konunun üstüne gidin bence alerjik bebekler çok ağlar.neye alerjisi vatsa onunla ilgili diyet yapmalısınız yavaş yavaş düzelecektir.

Uc aylık bebektrn bahsediyorsunuz. Üç aylık bebek ne bilim.daha oyun oynamayi oyalanmayi. :) Tabiki meme isticek amac açlık değil sizi istyr bu dönem böyle geciyor ağlamaya gerek yokki bence abartıyorsnz

Uyku eğitimini daha kısa sürede veren uzmanlar var ücretli bir destek alıyorsunuz isim vermiyim şimdi reklam olur ama kitabi okumak hazmedip uygulamak için bile yorgun düştüyseniz acilen alabilirsiniz alanlar mucize gibi diye bahsediyor kucaksiz durmayan hiç uyumayan bebeğim yatağında kendisi uyuyor diye..Tabi kitabi da alın başlayın mutlaka.

Back