Bebeğim beni unutur mu

İnsaAllah. İster istemez üzülüyorum. Abim ve yengem sağolsun evlerine aldılar. Annemlerdeydim, eski toprak onlar koltuk falan kullanmıyorlar ameliyatlı biri için koltuk şart. Ya ister istemez çekiniyorum, kızım dün salona af buyurun çiş yaptı nasıl mahcup oldum. Bebek sürekli ağlıyor biraz kolik bebek. E abimin de 2 çocuğu var. Benim kız ve abimin küçüğü kavga ediyorlar. Bilmiyorum ben mi çok takıyorum gerçekten stres haline gelecek şeyler mi bilemiyorum

Eşarbımı koyarım yanına. Maalesef ağrım çok daha ilgilenemiyorum. Size de gelmiş geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim eşarbımı koyarım yanına başucunda kalsın.

Aynen bende öyle hissediyorum sanki onların bebeği ve ben annesi dğlmişim gibi. Dün ablam ilgileniyordu uzaktan uzağa bakıyordum içim burkuldu.

Siz hiç korkmayın, annenin yeri ayrıdır her insan evladı için..
kızıma 5 aylıkken annem bakmaya başladı, günde 6-7 saatini anneannesiyle geçiriyordu ama benim yerim ayrıydı tabii ki..
hiç endişeye kapılmadım, siz de kapılmayın. stresten uzak durun, bir an önce iyileşin, yavrunuzu kucağınızdan ayırmayın, yapışık gezin adeta, büyüyünce özlüyor insan bebekliğini.

Öncelikle Allahım acil şifalar versin,bebeğinizi sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Siz annesi olduğunuz için duygusal yaklaşıyorsunuz.

Ben de benzer bir durum yaşadım. Sırf bu olumsuz duygudan kurtulmak için bir an evvel ayağa kalkıp bebeğimi kucakladım. İnanın bebekler annelerini unutmuyor,hemen sarılıp kaynaşıyorlar.

İşte şuan ameliyatlı olduğum için kucağıma alamıyorum pek. Elimden geldiğince temas kuruyorum sesleniyorum onu sevdiğimi söylüyorum sabah bir defa zorla da olsa ağladıpu vakit kucağıma aldım biraz. İnsaAllah çabucak toparlanır yavrumu bağrıma basabilirim

Seni çayın yanına tatlı diye alıp yiyeceğim ya unutmaz unutmaz bizde 1 hafta ayrı kaldık grip oldum diye ikinci günde benimsedi devam ediyoruz

Amin çok sağolun Allah razı olsun

Evet ister istemez duygusal bir yaklaşım sergiliyorum. Sanki benim bebeğim dğl de ona özbakımını yapan annesi gibi.

Size de gelmiş geçmiş olsun insaAllah. İnsaAllah unutmaz. Herkese gülücük saçıyor ben sanki diğer insanlardan farklı dğlmişim gibi bir hisse kapılıyorum..

Merak etme sen iyileştiğinde telafisini yaparsınız
Bu kucakta susma mevzusu bende de vardı. Sizin gibi bir rahatsızlık geçirmedim, bebek elimdeydi yani ama ağla ağla çocuk susmuyor annem bir alırdı susardı, doktor alırdı susardı hahaha bende buna çok bozulmuş ağlamış bir insan olarak sana diyorum ki çocuğun nerede kimde nasıl susacağı belli olmaz. Belki o an sokaktan geçen birine versem yine susardım. Şuan biri 5 biri 3 yaşında bebekken olan o stresli ağlayarak yaşadığım günlere hem gülerek karşılık veriyoruz hem de ikisi de hiç bir şey hatırlamıyor. Sadece bizim anlattığımız kadarını biliyorlar.

O yüzden stressiz ve her şeyi telafi edeceğini bilerek geçir zamanını bebişinle.

Seni çayın yanına tatlı diye alıp yiyeceğim ya unutmaz unutmaz bizde 1 hafta ayrı kaldık grip oldum diye ikinci günde benimsedi devam ediyoruz
Canımsın biz de ilk doğduğunda ayrı kaldık. Emmemesine rağmen günde 3 defa emzirmeye giderdim sırf unutmasın kökünü alsın annesini hissetsin diye. 4 günlük sezaryenli olmama rağmen yatak görmedim gittim geldim, sırf bunun için karnım su topladı dikiş yerleri dğl karın içi iyileşmem çok geç oldu 1 ay anca iyileşebildim. Sırf bunun için sağlığımdan oldum o zaman yine ayrı düştük. Bu sefer uzun sürdü arada iyi olup kucağıma alsamm da yine sevgimi veremedim.
Ama ağrım o kadar çok oldu ki 1 ay kadar artık sevgim mi köreldi dediö. Annelik duygumu mu kaybediyorum diye psikolojik bozuldu resmen.

Ben bir hafta sonunda elime alınca çocuğu bir garipsedim bir şey hissetmeyince bir korktum sana anlatamam ama geçici şimdi eski gibiyiz korkma

İnsaAllah ahh şunların yaptığı şeylere gerçekten insan anlam veremiyor canlarım

Çok çok teşekkür ederim arkadaşım.

Allah’ımın izniyle iyileştiğiniz zaman bebeğinizin gözü sizden başkasını görmeyecek.

O zaman beni hatırlarsınız.

Çok çok teşekkür ederim arkadaşım.

Allah’ımın izniyle iyileştiğiniz zaman bebeğinizin gözü sizden başkasını görmeyecek.

O zaman beni hatırlarsınız.
Rica ederim
Çok çok teşekkür ederim
Hatırlarım insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…