- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 158
- Konu Sahibi Mavipatikk
-
Alla alla ne degisik durum. Ben tesetturlu degilim. Banyodan cikinca kafamdaki havluyu cikarmaya calisan bir cocugum hic olmadi. Dikkat mi etmedi yoksa zekasinda sorun mu var acaba bilemedim.
Bence bebeğin değil sizin zekanız da sorun var.bu ne hadsizlik
Merhabalar 1.5 yaşında bebeğim var daha önce tesettürlü değildim şimdi kapanmak istiyorum doğum kilolarimi anca verdim alışveriş yaptım derken bu yaşına gelesiye kadar kaldık şimdi de önce bebeğimi evde beni kapalı görmesine alıştırayım diyorum başlarda yemeni yazma bağladım sonra şal falan ama genelde taktırmıyo beni öyle görmeye alışık olmadığından başörtümü asılıyo çekiyo ağlıyo baya. Henüz kapanmadım çünkü dışarda başıma gelecekleri biliyorum dağıtacak başörtümü. Nasıl alıştırabilirim tecrübelilerden yardım bekliyorum.
Herkes aynı şekil anlamış farkındaysanız.1 kaç kişi yazınca anladım bende.özürümü dileyeceğim tabi kiYahu kadın kendi çocuğundan bahsediyor, neden herkes saldırdı hemen?
Okuduğunuzu anlamadan niye hakaret ediyorsunuz
Herkes aynı şekil anlamış farkındaysanız.1 kaç kişi yazınca anladım bende.özürümü dileyeceğim tabi ki
Bence bebeğin değil sizin zekanız da sorun var.bu ne hadsizlik
Iyi yaptın canım sağol.madem kibledin boşa gitmesin biraz insanlık öğrenseniz çok iyi olur.hatasini anlayıp özür dileyen insanı kiblemek de sizin insanliginizi gösteriyorBen de sizin nezdinizde herkese yazdım zaten, ama hakaret eden sizsiniz ve kibledim sizi. Iyi günler
Hayırdır canım takıntın mı var? Mesajıma beğenmedim atiyosunBen de sizin nezdinizde herkese yazdım zaten, ama hakaret eden sizsiniz ve kibledim sizi. Iyi günler
Yoo. Kendi cocugumdan bahsettim ben. Banyodan cikinca saclarimi havluyla sararim hep. Hic dikkat etmemistir oglum bugune kadar. Kafandaki nedir diye bile sormadi. Ayni sey yemek yaparken de gecerli mesela tulbent baglarim sacim dokulmesin yemege diye,hic sormadi. O yuzden zekasindan suphe edeyim mi acaba dedimumarim ironi bu yazdiklariniz konunun zekayla ne alakasi var
Sorun degil ne demek
Valla ne dikkatsiz cocugum varmis hahahaha cok guldum su anda konuyu okuyunca aklima geldi.Yakalayamamistir
Yok sadece havlu da degil yani,yemek yaparken,temizlik yaparken de tulbent kullaniyorum birakin asilmayi hic sormadi bile cocuk. O yuzden ilginc geldi acikcasi.Sizin 5 dakkika kafanizda tuttugunuz havluyla, bir baş ortüsü ayni degildir. Korkmzyin cocugunuzda zeka problemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?