- 24 Ekim 2018
- 388
- 225
- 29
-
- Konu Sahibi Mavipatikk
Zamanla alisacaktir annesi. Ayrıca oyun yapıyor ve acamayinca kızıyordurMerhabalar 1.5 yaşında bebeğim var daha önce tesettürlü değildim şimdi kapanmak istiyorum doğum kilolarimi anca verdim alışveriş yaptım derken bu yaşına gelesiye kadar kaldık şimdi de önce bebeğimi evde beni kapalı görmesine alıştırayım diyorum başlarda yemeni yazma bağladım sonra şal falan ama genelde taktırmıyo beni öyle görmeye alışık olmadığından başörtümü asılıyo çekiyo ağlıyo baya. Henüz kapanmadım çünkü dışarda başıma gelecekleri biliyorum dağıtacak başörtümü. Nasıl alıştırabilirim tecrübelilerden yardım bekliyorum.
Evde hep takıyorum alışsın diye ama henüz yeni başladık diye çok zorlanıyo umarım kolay alışır :) evde normal şal da yaptım dışarda olacak sekilde derli toplu. İğne değil de kıskaç tokalarla tutturdum asıldı çıkardı komple eli ağır sıpanın :)Zamanla alisacaktir annesi. Ayrıca oyun yapıyor ve acamayinca kızıyordurDışarıda iğneyle tutturacaginiz için bozamaz merak etmeyin.
Teşekkürler evde denemeye devam o zamanBende zamanında ikiz bebisler bakıyordum anneleri acıktı. Beni görünce çıkarmaya çalışıyorlardı. Amac alıştılar sonra ilk degısık geldiği için çıkarman istiyor annesi ama alısır zamanla
Saçımı hiç çekmedi şimdiye kadar da yukardaki arkadaşın dediği gibi gözlük küpe vs gördüğünde de çıldırıyodu çıkasıya kadar :)İyide bebekler saç çeker falan
Normal yani
Zeka ne alaka acaba? Bir şeyleri çekiltirdi diye çocuk aptal mı olacakAlla alla ne degisik durum. Ben tesetturlu degilim. Banyodan cikinca kafamdaki havluyu cikarmaya calisan bir cocugum hic olmadi. Dikkat mi etmedi yoksa zekasinda sorun mu var acaba bilemedim.
umarim ironi bu yazdiklariniz konunun zekayla ne alakasi varAlla alla ne degisik durum. Ben tesetturlu degilim. Banyodan cikinca kafamdaki havluyu cikarmaya calisan bir cocugum hic olmadi. Dikkat mi etmedi yoksa zekasinda sorun mu var acaba bilemedim.
Sizin 5 dakkika kafanizda tuttugunuz havluyla, bir baş ortüsü ayni degildir. Korkmzyin cocugunuzda zeka problemi yokAlla alla ne degisik durum. Ben tesetturlu degilim. Banyodan cikinca kafamdaki havluyu cikarmaya calisan bir cocugum hic olmadi. Dikkat mi etmedi yoksa zekasinda sorun mu var acaba bilemedim.
Mesajı okudum kullanıcıya baktım. Şok geçirdim tekrar okudum sonra anladım. Bebeğinizde zeka sorunu falan yoktur bazı bebekler umarsız oluyor o kadar :)Alla alla ne degisik durum. Ben tesetturlu degilim. Banyodan cikinca kafamdaki havluyu cikarmaya calisan bir cocugum hic olmadi. Dikkat mi etmedi yoksa zekasinda sorun mu var acaba bilemedim.
Hakkat zekaya ne alaka bagladi tuhaf..Zeka ne alaka acaba? Bir şeyleri çekiltirdi diye çocuk aptal mı olacak
Bence bebeğin değil sizin zekanız da sorun var.bu ne hadsizlikAlla alla ne degisik durum. Ben tesetturlu degilim. Banyodan cikinca kafamdaki havluyu cikarmaya calisan bir cocugum hic olmadi. Dikkat mi etmedi yoksa zekasinda sorun mu var acaba bilemedim.