• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim bana karşı ilgisiz

sistemselseyler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
42
43
3
Arkadaşlar merhaba bebeğm 9. Aydan gün almaya başladı sezeryan doğum yaptım ne yaptıysam sütüm gelmedi geldiyse de yetmedi mama takviyesi yaptım azaldı azaldı ve kesildi… çalışan bir anneyim bebeğm 2.5 aylık iken işe başladım. Ben işteysen Annem bakıyor. Eşim de bakımında çok yardımcı oluyor. Benim sorum şu bebeğm babasını görünce deliriyor onun yaptığı oyunlara çok kahkaha atıyor aynısını ben yapıyorum boş yaptın der gibi bakıyor . Anneme gitmek istiyor babasına gitmek istiyor ben gel diyorum gelmek istemiyor. Herşeyi ile birebir ilgileniyorum oyunlar oynuyorum gezdiriyorum kitap okuyorum bana karşı neden böyle bilmiyorum bu durum canımı sıkmaya başladı bu araba bebeğm kız sizin de başınıza geldi mi nasıl bi yol izlemeliyim

Kizlar babaci oluyor ya ondan ola bilir ama yanlış da yönlendirmek istemem, bebeğinizin ayına göre becerileri , yapması gerekenleri yapıyorsa çok da takılmayın bence :) gerçi benim ki oğlan olmasına rağmen babasını daha çok seviyormuş:)

Arkadaşlar merhaba bebeğm 9. Aydan gün almaya başladı sezeryan doğum yaptım ne yaptıysam sütüm gelmedi geldiyse de yetmedi mama takviyesi yaptım azaldı azaldı ve kesildi… çalışan bir anneyim bebeğm 2.5 aylık iken işe başladım. Ben işteysen Annem bakıyor. Eşim de bakımında çok yardımcı oluyor. Benim sorum şu bebeğm babasını görünce deliriyor onun yaptığı oyunlara çok kahkaha atıyor aynısını ben yapıyorum boş yaptın der gibi bakıyor . Anneme gitmek istiyor babasına gitmek istiyor ben gel diyorum gelmek istemiyor. Herşeyi ile birebir ilgileniyorum oyunlar oynuyorum gezdiriyorum kitap okuyorum bana karşı neden böyle bilmiyorum bu durum canımı sıkmaya başladı bu araba bebeğm kız sizin de başınıza geldi mi nasıl bi yol izlemeliyim
Sezeryan doğumum kan sulandırıcı kullandıgım ıcın bıraz agır gectı..Bır de ılk sezeryan farklı acıydı..Dogrulamıyordum egık yuruyordum dusunun..Esımın o zaman kı calısma saatlerıde cok guzeldi..Bana destekcı oldu..Bende toparlanmak ıcın elımden gelenı yapıyordum ama oğlum daha 40 gunlukken babasının göğsünde uyuyordu...Birgün emzirmek için almaya calıstıgımda parmaklarını gecırdı tısortune esımın hala arada anarız o gunu...

Düşkün olması hosuma gıtmıstı valla... Hem tesvık edın babayı daha ne olsun ya hu😁Zaten çalışıyorsunuz...O zaman gectıkce degısıyor düşkünlük olayı ama babayla kurulan baglar bana cok farklı gelıyor..Anne her zaman yanımızda her zaman yumusak kalp ama babası yumusak kalp olup arası ıyı olan malesef çok az...

Şimdi oyun parklarına babasıyla gırer...Bende pek yeltenmem zaten ..Erkeklere boyle alanlar vermelıyız...Çocugun bahanesıyle ıclerındekı o kucuk erkek cocuguda eglenıyor ınanın bana..

Bence keyfını cıkarın... Sizi de seviyor tabıkıde sızın kokunuz bambaska bebegınız ıcın.... Algıda secıcılık yasıyorsunuz suan..Acaba bana gulmuyor mu dedıgınız an gulmuyor gelır ...

Sağlıkla büyütün bebeğinizi :KK200:

Bağlanma probleminiz olabilir mi? Ben olayın uzmanı değilim fakat iki çocuk yetiştiriyorum. İkincisi babaya düşkün, işe giderken arkasından ağlıyor (1 yaşında) gezdirmesini istiyor. Beraber oyun zamanları var fakat ihtiyacı olunca (uykusu gelince, altını kirletince, karnı acıkınca) kesinlikle ortalığı yıkar ve sadece beni ister. Bende sakinleşir.
Genel olarak huzursuz olduğu bir ortamda sizinle sakinleşiyor, ihtiyacı olunca size geliyor ve sakinleşiyorsa sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

Ben bağlanma sorunu olduğunu düşündüm bi uzmana danışıp geç kalmamakta fayda var

Back