Bebeğim bana düşkün değil

guldennnnnn

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2024
273
46
13
32
Yaklaşık 4 aylık erkek bir bebeğim var.herseyiyle ben ilgileniyorum ama Doğdugundan beri bana uzak annesimiyim değil miyim anlamıyor oysa emziriyorumda baglı olsun diye emzirirken şarkılar ninniler söylüyorum eğlendiriyorum .Altını değiştirirken bile eglendirerek değişiyorum .buna ragmen babasına daha ilgili davranıyor. Geceleri sık uyanıp emziriyorum severek emziriyorum ayaklarım belim agrımasına ragmen ayakta emziriyorum sırf daha mutlu emsin diye. Yanımda yatırmak istiyorum bir süre sonra agluyor beşiğini istiyor Bebekler annelerini doğdugu andan itibaren bilir diyorlar ama bizimki bilmiyor. bebekler sadece annede sakinler agladıgnda ama bizde böyle bir durum yok kim kucagına alsa mutlu oluyor .hatta ilk sesli gülğcüğünü bir yabancıya attı. Ben mi fazla takıyorum bebeğim beni tanımak için küçük mü yoksa ne yapmam lazım çok üzülüyorum

Emin ol sana öyle geliyor kendi kafana taktığın için hem o daha çok küçük anlamasi zaman alır . Ben beşikte uyusun diye kendimi paraladim hep yanımda yattı

Çocuklar önce babalarını büyüdükçe annelerini severlermiş diye bir söz vardı
O sizin evladınız sonuçta karşılık bekleyerek emzirmiyorsunuz yaş alınca vs hissedersiniz zaten daha küçücük bi bebek

Emin ol sana öyle geliyor kendi kafana taktığın için hem o daha çok küçük anlamasi zaman alır . Ben beşikte uyusun diye kendimi paraladim hep yanımda yattı
İlk doğumdan sonra emziremedim gögsümden dolayı.hemşire gelip emzirmezseen bebegin senden soğur demişti bilmiyorum onun öyle demesi mi etkiledi lohusalık halimle beraber çok takıldım kaldım gerçekten

İlk anneliğim ve etrafımda çok bebek olmadı çok anlayamıyorum hala galiba herşeyi bebeğimle ögrenicem

1 yaş mı
.Kuzenim ben doğurdugum andan itibaren hep bana baglı bir tek bana geliyor dedi. sen bebeginle bag kuramamışsın dedi
Ne alakasi varmış. Böyle seyleri kimseye söylemeyin. Benim cevremdeki herkes anne ile cocuk arasindaki bağ 1 yaşında başlar diyor. Bunu lutfen takmayın. Siz onun annesisiniz sizden baskası onu bakamaz doyuramaz anlayamaz. Herkesin size dogru söyleyeceğini düşünmeyin. 4 aylik bebekten bu beklenmez. Benim ablamin kizida herkeste gülerdi. Hatta ilk baba dedi:) ama şuan ablama yapışık. Nefes aldirtmiyor. 4 ayda kim kiminle bağ kurabiliyor ki kaldı ki bu bebek. Yeni dünyaya gelmiş.

İlk anneliğim ve etrafımda çok bebek olmadı çok anlayamıyorum hala galiba herşeyi bebeğimle ögrenicem
Yani o kadar şanslısınız ki 1 yıldır bebek istiyorum nasip olmuyor. Sizin yerinizde olmak isteyen birçok insan var. Bence her anınızın tadını çıkarmaya çalışın böyle kuruntular yapmayın.

Kıyamam size. :) benim de 8 aylık bebeğim var. Hislerinizi anlıyorum ancak bebekler 2 yaşa kadar annelerini vucutlarının bir parçası olara görürler. Siz onun için ayrı bir birey değilsiniz zaten. Sizi sevmeme gibi bir durumu olamaz. Babasına ilgili olmasına sevinin o yüzden. Bir de daha o kadar küçükken ki. Büyüdükçe iletişiminizin nasıl güçlendiğine çok şaşıracaksınız.

Aynı seyi hissediyordum bana düşkün degil diye hic üzülmeyin zamanı var biraz büyüsün biraz bıraksada bi çay içsem diceksiniz

İlk doğumdan sonra emziremedim gögsümden dolayı.hemşire gelip emzirmezseen bebegin senden soğur demişti bilmiyorum onun öyle demesi mi etkiledi lohusalık halimle beraber çok takıldım kaldım gerçekten
Oda abartmış yani öyle bı sey yok sen emzir diye demiş o takma kafana ya merak etme bı kaç ay sonra yalavaraksin Allah'a birisi gelip alsa da dinlensem diye

Sorarken tereddüt etmiştim.yeni anne olunca hep olumsuz şeyler duymaya alışmıştım normalde .iyi ki yazmışım buraya çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Sorarken tereddüt etmiştim.yeni anne olunca hep olumsuz şeyler duymaya alışmıştım normalde .iyi ki yazmışım buraya çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Insanlar en güzel duyguların katilidir herzaman. Kimseye güvenmeyin. Ben anne değilim. Ama cevremde cok var hepsinde de aynı. Bazı insanlar sırf bizi üzmek için hayatımızdalar.. lütfen kimseye sormayın bidaha. Ne demek rica ederimm

Oha şerefsiz kadın ya

Neyse daha bebek çok küçük. Sonra kucağından inmeyecek daha pek tanımıyor kimseyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…