- 22 Haziran 2024
- 273
- 46
- 13
- 32
- Konu Sahibi guldennnnnn
-
Anlamadım nesi inandırıcı değilPardon ama dört aylık bebekten ne bekliyorsunuz ? Gerçi yazdıklarınız inandırıcı gelmedi neyse
İlk doğumdan sonra emziremedim gögsümden dolayı.hemşire gelip emzirmezseen bebegin senden soğur demişti bilmiyorum onun öyle demesi mi etkiledi lohusalık halimle beraber çok takıldım kaldım gerçektenEmin ol sana öyle geliyor kendi kafana taktığın için hem o daha çok küçük anlamasi zaman alır . Ben beşikte uyusun diye kendimi paraladim hep yanımda yattı
1 yaş mıMerhaba bebeğiniz çok küçük. Yaşına girince tam olarak benimser sizi.
İlk anneliğim ve etrafımda çok bebek olmadı çok anlayamıyorum hala galiba herşeyi bebeğimle ögrenicemÇocuklar önce babalarını büyüdükçe annelerini severlermiş diye bir söz vardı
O sizin evladınız sonuçta karşılık bekleyerek emzirmiyorsunuz yaş alınca vs hissedersiniz zaten daha küçücük bi bebek
Ne alakasi varmış. Böyle seyleri kimseye söylemeyin. Benim cevremdeki herkes anne ile cocuk arasindaki bağ 1 yaşında başlar diyor. Bunu lutfen takmayın. Siz onun annesisiniz sizden baskası onu bakamaz doyuramaz anlayamaz. Herkesin size dogru söyleyeceğini düşünmeyin. 4 aylik bebekten bu beklenmez. Benim ablamin kizida herkeste gülerdi. Hatta ilk baba dedi:) ama şuan ablama yapışık. Nefes aldirtmiyor. 4 ayda kim kiminle bağ kurabiliyor ki kaldı ki bu bebek. Yeni dünyaya gelmiş.1 yaş mı
.Kuzenim ben doğurdugum andan itibaren hep bana baglı bir tek bana geliyor dedi. sen bebeginle bag kuramamışsın dedi
Yani o kadar şanslısınız ki 1 yıldır bebek istiyorum nasip olmuyor. Sizin yerinizde olmak isteyen birçok insan var. Bence her anınızın tadını çıkarmaya çalışın böyle kuruntular yapmayın.İlk anneliğim ve etrafımda çok bebek olmadı çok anlayamıyorum hala galiba herşeyi bebeğimle ögrenicem
Yaklaşık 4 aylık erkek bir bebeğim var.herseyiyle ben ilgileniyorum ama Doğdugundan beri bana uzak annesimiyim değil miyim anlamıyor oysa emziriyorumda baglı olsun diye emzirirken şarkılar ninniler söylüyorum eğlendiriyorum .Altını değiştirirken bile eglendirerek değişiyorum .buna ragmen babasına daha ilgili davranıyor. Geceleri sık uyanıp emziriyorum severek emziriyorum ayaklarım belim agrımasına ragmen ayakta emziriyorum sırf daha mutlu emsin diye. Yanımda yatırmak istiyorum bir süre sonra agluyor beşiğini istiyor Bebekler annelerini doğdugu andan itibaren bilir diyorlar ama bizimki bilmiyor. bebekler sadece annede sakinler agladıgnda ama bizde böyle bir durum yok kim kucagına alsa mutlu oluyor .hatta ilk sesli gülğcüğünü bir yabancıya attı. Ben mi fazla takıyorum bebeğim beni tanımak için küçük mü yoksa ne yapmam lazım çok üzülüyorum
Oda abartmış yani öyle bı sey yok sen emzir diye demiş o takma kafana ya merak etme bı kaç ay sonra yalavaraksin Allah'a birisi gelip alsa da dinlensem diyeİlk doğumdan sonra emziremedim gögsümden dolayı.hemşire gelip emzirmezseen bebegin senden soğur demişti bilmiyorum onun öyle demesi mi etkiledi lohusalık halimle beraber çok takıldım kaldım gerçekten
Sorarken tereddüt etmiştim.yeni anne olunca hep olumsuz şeyler duymaya alışmıştım normalde .iyi ki yazmışım buraya çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızNe alakasi varmış. Böyle seyleri kimseye söylemeyin. Benim cevremdeki herkes anne ile cocuk arasindaki bağ 1 yaşında başlar diyor. Bunu lutfen takmayın. Siz onun annesisiniz sizden baskası onu bakamaz doyuramaz anlayamaz. Herkesin size dogru söyleyeceğini düşünmeyin. 4 aylik bebekten bu beklenmez. Benim ablamin kizida herkeste gülerdi. Hatta ilk baba dedi:) ama şuan ablama yapışık. Nefes aldirtmiyor. 4 ayda kim kiminle bağ kurabiliyor ki kaldı ki bu bebek. Yeni dünyaya gelmiş.
Insanlar en güzel duyguların katilidir herzaman. Kimseye güvenmeyin. Ben anne değilim. Ama cevremde cok var hepsinde de aynı. Bazı insanlar sırf bizi üzmek için hayatımızdalar.. lütfen kimseye sormayın bidaha. Ne demek rica ederimmSorarken tereddüt etmiştim.yeni anne olunca hep olumsuz şeyler duymaya alışmıştım normalde .iyi ki yazmışım buraya çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Çok haklısınız Rabbim size de tattırsın anneliği inşallahYani o kadar şanslısınız ki 1 yıldır bebek istiyorum nasip olmuyor. Sizin yerinizde olmak isteyen birçok insan var. Bence her anınızın tadını çıkarmaya çalışın böyle kuruntular yapmayın.
Umarım öyle olurOda abartmış yani öyle bı sey yok sen emzir diye demiş o takma kafana ya merak etme bı kaç ay sonra yalavaraksin Allah'a birisi gelip alsa da dinlensem diye
İlk doğumdan sonra emziremedim gögsümden dolayı.hemşire gelip emzirmezseen bebegin senden soğur demişti bilmiyorum onun öyle demesi mi etkiledi lohusalık halimle beraber çok takıldım kaldım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?