Bebeğim aynı saatlerde hep huysuz ağlıyor durmuyor

Help you

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
584
120
30
2 aylık olmasına 1 hafta var ve her gün akşam üstü akşama başlıyor huysuzluk kaç saat sürüyor ya çok zorluyor ne uyuyor ne duruyor mızmız ağlamalı kucağında hplat zıplat geçiyor. Nasıl düzelecek niye yapıyor acaba

Kendi kendine sallayan sandalyeler varya türkçe adını bilmiyorum tam olarak. Onlardan deneyin.

Kendi kendine sallayan sandalyeler varya türkçe adını bilmiyorum tam olarak. Onlardan deneyin.
Anladım evet bende bı ara düşündüm evet onları da alamadık . Acaba neden yapıyor ki ya ne zaman geçer çok zorluyor tam yemek saatleri bide aç kalıyorum bazı günler o sebeple

Benim bebeğim de sizin ki gibi ikindi başlardı akşamdan sonraya kadar bu şekildeydi. Gözlemlerim sonucu her gün aynı saatte başlıyor zaman geçince duruluyordu. Keraat vaktinde genelde bebek ve çocuklarda oluyor. 2.5-3 ay ile beraber ortadan kalktı. Ve yeni dünyaya ayak uydurmaya çalışıyor.biraz sabır

Ya valla anlamıyorum bu saatlerde yoğunlaşıyor işte huysuz oluyor 2 aylık olacaz inşallah tez zamanda biter ya korkuyorum bu saatler gelecek diye . Bide uykuları nasıl kaç saat yatıyor uyanık ne kadar kalıyor bu aylarda

Kolik deniliyor sanırım bu duruma. Kendiliğinden geçiyor diye biliyorum

Çoğu bebek öyle, akşamüstü 4-5 gibi başlarlar, uyuyana kadar. Yabancılar "witching hour" diyorlar, cadılaşma saati
Fazla yorgunluktan oluyor. Gündüz uykusunu alamıyorsa, yeterince uyuyamıyorsa...vs
Gündüz uykularını düzenleyin, hep belli saatlerde uyusun. 2 saatten fazla gündüz uykusu uyumasın, uyandırın..

Yani sabah 4 ten 5 ten sonra çok kalkmaya sancı çekmeye başlıyor sonra uyanıyor işte bı kısa süre uyanık kalıyor tekrar yatırıyorum zorla işte kısa kısa yatıyor öğlene kadar öğleden sonra uyuyor biraz 4-5 e kadar ondan sonra işte özellikle 6 dan sonra çok huysuz oluyor gündüzde hep zorunla uyuyor ve kesintisiz 1 saat uyumuyor hiç hep kalkar ben uyuturum zorla ayağımdan inmiyor gün boyu

Bende de aynı durum var.ilk başlarda 16 saat uyumuyordu. Doktora götürdük kolik dediler. 3_4 ayı bulurmuş düzelmesi sonra da dış sancı başlar artik dogum tarihlerimiz yakın galiba

Cnm anlattığın aynı saatte ve durmadan devam etmesi kolik bebeklerde oluyor buyudukce düzeliyor zor Allah kolaylık versin telefonda rahatlatıcı sesler var kolik bebek diye yazınca bazen iyi geliyor kendinizi onun kalktığı kalkacağı saate hazırlayın yani yemeğinizi önden yiyin mesela .Süt veriyosun bide bebek durmayinca zor.Allah yardımcın olsun benimkide öyleydi

Bende de aynı durum var.ilk başlarda 16 saat uyumuyordu. Doktora götürdük kolik dediler. 3_4 ayı bulurmuş düzelmesi sonra da dış sancı başlar artik dogum tarihlerimiz yakın galiba
Aynen 4 ayla birlikte dış basliyor bu sefer diş diyorlar Allah yardım etsin bizlere inşallah saglikla kolayca büyürler biz 22 Haziran'da dogduk

Zaten kaç gün aç kaldım sırf o yüzden yemek saatleri diye yiyemedim öyle olunca. Valla her sesi açıyorum hiç fayda etmedi bizimkine ya bu aralar dışarda biraz gecdiriyorum o saatlerde o biraz rahat ettiriyor aglamiyor gezerken ama eve girince aynı oluyor

Bu her çocuğa göre değişiyor ama ben gündüz toplam 5 uyku yaptırıyorum yani gece artık 6. Uykusu oluyordu. Uyanıklık süresi 1.5- en fazla 2 saati buluyorduk. O uyudugunda bende uyuyordum dinleniyorum ki hala öyle şu an dinleniyorum bende enerji toplamış oluyordum

Çünkü bebekler akşama kadar hep yeni bir şeyler öğrenmeye devam ediyorlar sürekli. Zihinleri vücutları hep gelişim halinde olduğu için akşama kadar yoruluyorlar ve akşam naz ediyorlar tatlı yumurcaklar. Merak etmeyin geçecek. Bol sabır ve bebeğinizin nasıl dinlendiğini bularak. Kolaylıklar diliyorum

İnşallah ya tskr ederim

Bizimki akşam üzeri baya uzun uyanık kalıyor malesef ya ve hiç uyku uyuyamıyorum gündüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…