arkadaşlar kızım 1ay önce yürümeye başladı hemen o hevesle ayakkabı aldım ama hiç giymek istemiyor hemen atıyor ayagından çorapları bile tutmuyor ayagında.hasta olacak diye korkuyorum.arkasında elimde ayakkabı çorap geziyorum sürekli.nasıl alıştırcam bi fikri olan varmı:uhm:
dün komşum kafamı karıştırdı evde muhakkak ayakkabı giydir yoksa saglıklı yürüyemez diye bende o yüzden endişe ettim acaba giydirmek mi gerekli gerçekten bilemiyorum.
eskiler giydirmek gerekli diyor , benim komşum da aynısını söyledi ağzının payını da aldı benden..canım doktoruna sor o da giydirme diyecektir
nette araştır tüm doktorların bu konuda hemfikir olduğunu görürsün , evde ayakkabı giydirilmemeli..
bende bebekken ayakkabı giymezmişim kaydirigubbakcemile2 annem bana neler çektirdin der hep :)) bazı çocuklar daha rahat olmak istiyorlar sanırım. kilotlu çorap bir çözüm olabilir. külotlu çorabın altınada kısa çorap giydirebilirsiniz.
Benim kızım da kesinlikle çorap-ayakkabı giymiyor. Benim çözümüm külotlu çorap, üstüne de bağcıklı patik..Bir de çarık çorap deneyeceğim ama daha alamadım..
Bu arada benim de gerek netten gerek TV'den öğrendiğim kesinlikle ayakkabı giydirilmemesi yönünde..