bebegim ayakkabı giymiyor

eda1982

CANIM KIZIM IRMAK'IM
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
672
4
arkadaşlar kızım 1ay önce yürümeye başladı hemen o hevesle ayakkabı aldım ama hiç giymek istemiyor hemen atıyor ayagından çorapları bile tutmuyor ayagında.hasta olacak diye korkuyorum.arkasında elimde ayakkabı çorap geziyorum sürekli.nasıl alıştırcam bi fikri olan varmı:uhm:

maşallah kızına canım erken yürüyenlerden herhalde
külotlu çorap giydirmeyi dene istersen onu çıkaramaz...gibime geliyor.

evde ayakkabı giydirmenize gerek yok ki zaten , bebeğin ayaklarının sağlıklı gelişimi için doktorlar kesinlikle evde ayakkabı giydirmeyin diyor..

bende ayakkabı gıydıremıyorum maalesef.. ayagını bukuyor zaten tombık ayakları sokamıyorum ayakkabının ıcıne. evde ayakkabı gıydırmıyorum bende. arkadasın dedıgı gıbı kulotlu corap ısı cozer en azından cıkaramaz.

dün komşum kafamı karıştırdı evde muhakkak ayakkabı giydir yoksa saglıklı yürüyemez diye bende o yüzden endişe ettim acaba giydirmek mi gerekli gerçekten bilemiyorum.

eskiler giydirmek gerekli diyor , benim komşum da aynısını söyledi ağzının payını da aldı benden..canım doktoruna sor o da giydirme diyecektir
nette araştır tüm doktorların bu konuda hemfikir olduğunu görürsün , evde ayakkabı giydirilmemeli..

benim kız henüz yürümüyor ama sıralıyor evde makosen giydiriyorum hani çarık çoraplardan.

çarık çoraplar en iyisi
hem kaymıyor hem ayakları üşümüyor hem de sert tabanlı ayakkabılar gibi ayak gelişimini bozma ihtimali yok

bende bebekken ayakkabı giymezmişim kaydirigubbakcemile2 annem bana neler çektirdin der hep :)) bazı çocuklar daha rahat olmak istiyorlar sanırım. kilotlu çorap bir çözüm olabilir. külotlu çorabın altınada kısa çorap giydirebilirsiniz.

Benim kızım da kesinlikle çorap-ayakkabı giymiyor. Benim çözümüm külotlu çorap, üstüne de bağcıklı patik..Bir de çarık çorap deneyeceğim ama daha alamadım..
Bu arada benim de gerek netten gerek TV'den öğrendiğim kesinlikle ayakkabı giydirilmemesi yönünde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…